atrwtos Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Στις 18/5/2021 στις 11:47 ΠΜ, MajinBu είπε υ.γ. Αν είσαι σε νησί κάνε και λίγο ζωή αλλά κάνε και κράττει στα έξοδα να σου μείνουν λεφτά...Αμαρτία να βγάζεις 2k το μήνα και να γυρίσεις τον χειμώνα με τρύπιες τσέπες 2κ..που Ελλάδα;;..πες να παω..γιατι εγω μεχρι 1300 εχω ακουσει και δει..βεβαια εξαρτατε τα χρονια κτλ...αλλα λεω γενικα Παπουτσια καλα..υπομονη πολυ...τα tips αμα στα δινουν στο χερι απευθειας στη τσεπη...ευγενεια μπροστα..πισω βρισιδια βοηθα την ψυχολογια...γυμναστικη αν έχεις την δυνατότητα πριν πιασεις την δουλεια αντοχης και δυναμης...με τα χιλιομετρα που θα ριξεις βεβαια εκει θα ετσι Ι ...αλλα θα σε βοηθήση πολύ στην αρχή...οτι πρόβλημα και αν εχεις να το λες στους υπευθυνους και βλακεια να ειναι μην φοβασαι...αντιλιακο,καπελο και καλη δουλεια 1
BlueBlade Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, atrwtos είπε 2κ..που Ελλάδα;;..πες να παω..γιατι εγω μεχρι 1300 εχω ακουσει και δει..βεβαια εξαρτατε τα χρονια κτλ...αλλα λεω γενικα Ανάλογα το νησί και το κατάστημα. Έχω ακούσει σκηνικά για μαγαζιά σε νησιά όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος. Που σκάνε οι Άραβες και αφήνουν περισσότερα σε τιπς από όσα κάνανε λογαριασμό. 1
nik0laus Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Ενα ακόμα βασικό τιπ για να γλυτώσεις όσο ποδαρόδρομο γίνεται : "Να μην επιστρέφεις αδειος" δηλαδή όταν πηγαίνεις μια παραγγελία και επιστρεφεις στον πάγκο στο γυρισμό πάρε κάτι μαζί σου, π.χ ενα ποτηρι/πιάτο που άδειασε ή μάζεψε ένα τραπέζι που μόλις έφυγαν κλπ γιατί μάντεψε ποιος θα ξαναπάει να κάνει αυτή τη δουλειά και να ξανακάνει διαδρομές ... Εσύ... 2 1
*nenya* Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 11 hours ago, BlueBlade said: Ανάλογα το νησί και το κατάστημα. Έχω ακούσει σκηνικά για μαγαζιά σε νησιά όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος. Που σκάνε οι Άραβες και αφήνουν περισσότερα σε τιπς από όσα κάνανε λογαριασμό. Και οχι μονο σε νησια! Που να δεις tips κατι τετοιων επισκεπτων στο Costa Navarino.
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Έχω ακούσει για tip 1500 ευρω σε πρωτοκλασσατο μαγαζί Cafe club κτλ του Φαλήρου, το είδε ο σερβιτόρος και δεν το πίστευε, εκεί δεν πηγαίνει ο οποιοσδήποτε βέβαια.
StamTheMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 17 ώρες πριν, nik0laus είπε Ενα ακόμα βασικό τιπ για να γλυτώσεις όσο ποδαρόδρομο γίνεται : "Να μην επιστρέφεις αδειος" δηλαδή όταν πηγαίνεις μια παραγγελία και επιστρεφεις στον πάγκο στο γυρισμό πάρε κάτι μαζί σου, π.χ ενα ποτηρι/πιάτο που άδειασε ή μάζεψε ένα τραπέζι που μόλις έφυγαν κλπ γιατί μάντεψε ποιος θα ξαναπάει να κάνει αυτή τη δουλειά και να ξανακάνει διαδρομές ... Εσύ... Και οχι μονο,ειναι και καλο να σε βλεπουν οι εργοδοτες οτι εχεις το νου σου στα τραπεζια και στο μαγαζι γενικοτερα. Ασε που κανει μπαμ αν δεν το κανεις.
archer100 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Κάνε προπόνηση με δίσκο στο σπίτι σου. Βάλε καμιά 10ρια ποτήρια (γεμάτα) σ ένα δίσκο και πήγαινε πέρα δώθε, να συνηθίσεις. Το είχε κάνει φίλος πολύ παλιά που είχε πει ψέματα στο υποψήφιο αφεντικό του ότι έχει προυπηρεσία, επειδή απηύδησε που δεν τον έπαιρνε κανένας και τον βοήθησε πολύ. Και μάλιστα σε μαγαζί πρωτοκλασάτο της Θεσσαλονίκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα