Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Invader είπε Υπάρχουν μερικοί ρελεδες δίπλα στον εγκέφαλο.Το συγκεκριμένο το περιέγραφε σαν ρελε εγκεφάλου.Τουλάχιστον το αυτοκόλητο πάνω στο σακουλάκι που ηρθε... Ποιος σου τον αλλαξε ?
eMike Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αν θυμάμαι καλά έχουν ένα αισθητηρα εκεί ωστε όταν ανοιγει η πορτα να έχει σηκώσει πίεση στο κύκλωμα. Ισχύει. Και στο Golf μου η τρόμπα "παίρνει" όταν ανοίξεις πόρτα οδηγού. Τρόμπα βενζίνης μου κάνει κι εμένα η περιγραφή..
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Tο πιο απλό βέβαια είναι να ακούσεις αν δουλευει η τρόμπα όταν γυρίζεις το κλειδί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, eMike είπε Ισχύει. Και στο Golf μου η τρόμπα "παίρνει" όταν ανοίξεις πόρτα οδηγού. Τρόμπα βενζίνης μου κάνει κι εμένα η περιγραφή.. Πριν κανα δυο χρονια ειχε αλαλχτει το μοτερ της τρομπας αν θυμαμαι καλα γιατι δεν υπηρχε imitation ολοκληρη διαθεσιμη . Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από Γιάννης Platano
Invader Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ποιος σου τον αλλαξε ? Ο μηχανικός. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Τρόμπα βενζινης τελικα 110 ευρω με εργασια . 2
Polo_boy Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τρόμπα βενζινης τελικα 110 ευρω με εργασια . Ευτυχώς κ. Γιάννη μικρή ζημιά... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Polo_boy είπε Ευτυχώς κ. Γιάννη μικρή ζημιά... Αμελητεα θα ελεγα επμρος σε αλλες . Το υγαρεριο επεηρεζει τις τρομπες βενζινηςς μου ειπε και το οτι το αμαξι ηταν καπου 3 μηνες σε ακηνισια .
Klausx Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αμελητεα θα ελεγα επμρος σε αλλες . Το υγαρεριο επεηρεζει τις τρομπες βενζινηςς μου ειπε και το οτι το αμαξι ηταν καπου 3 μηνες σε ακηνισια . Κάθε 3 χρόνια αντλία βενζίνης; Πόσα χλμ είχε κάνει; Κάτι απλό ήταν....
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Το κοντερ γραφει 180.000 αλλα το αμαξι ηταν εισαγωγης . Στα χερια μας εχει κανει 55.000 χλμ ολα με υγαρεριο απο το 2013 μεχρι τωρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Φαντάζομαι από Γερμανία. Τα διθέσια αμάξια με σπορτιφ χαρακτήρα και τα σπορ αυτοκίνητα κάνουν μέσο όρο 5.000-15.000χλμ το χρόνο εκεί. Είχα δει πριν μια δεκαετία εκπομπή στη γερμανική τηλεόραση για roadsters και sport coupes. Υπάρχουν πολλοί, ειδικα τα πρώτα χρόνια που τα κυκλοφορούν μόνο από Μάιο έως Οκτώβριο, δεν έχουν βάλει ποτέ χειμερινά ελαστικά, και το αμάξι δεν έχει δει ποτέ αλάτι. Έχει πολλά τέτοια. Οποτε τα 125.000χλμ για 13 ετών TT, γερμανικής έκδοσης, αν ισχύει, είναι απολύτως φυσιολογικα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, jmmys είπε Φαντάζομαι από Γερμανία. Τα διθέσια αμάξια με σπορτιφ χαρακτήρα και τα σπορ αυτοκίνητα κάνουν μέσο όρο 5.000-15.000χλμ το χρόνο εκεί. Είχα δει πριν μια δεκαετία εκπομπή στη γερμανική τηλεόραση για roadsters και sport coupes. Υπάρχουν πολλοί, ειδικα τα πρώτα χρόνια που τα κυκλοφορούν μόνο από Μάιο έως Οκτώβριο, δεν έχουν βάλει ποτέ χειμερινά ελαστικά, και το αμάξι δεν έχει δει ποτέ αλάτι. Έχει πολλά τέτοια. Οποτε τα 125.000χλμ για 13 ετών TT, γερμανικής έκδοσης, αν ισχύει, είναι απολύτως φυσιολογικα. Εμεις το αγορασαμε απο μαντρα που το ειχε παρει απο ιδιωτη .Αυτος εδωσε υπεθυνη δηλωση . Υποθετω οτι ηταν εισαγωγης αν και επειδη η ακριβης χρονολογια του ειναι του 1999 νομιζω τοτε πρωτοκυκλοφορησε η πρωτη γενια ΤΤ.
zourman1981 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Klausx είπε Κάθε 3 χρόνια αντλία βενζίνης; Πόσα χλμ είχε κάνει; Κάτι απλό ήταν.... Και σε ένα Λεόν που είχα και κράτησα 14 χρονια άλλαξα 4 τρομπες.. δυστυχώς είναι λίγο ευπαθη τα vag με τις ελληνικές βενζίνες...
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Αμα δουλευει συνέχεια με αέριο και η τρόμπα δεν απομονώνει ή δουλευει σε ελάχιστη ποσότητα βενζίνης θα χαλάσει και πιο έυκολα.Θέλει γεμάτο ρεζερβουαρ και να δουλευει που και που και με βενζίνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα