Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

σκέφτομαι μετά από χρόνια να αλλάξω κουτί(έχω ένα του ΄10 με πολύ κακό airflow)και να πάρω το συγκεκριμένο ( https://www.skroutz.gr/s/24029712/Cougar-MX410-Mesh-G-RGB.html#specs ). Έχω κάποιες απορίες σχετικά με αυτό,μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με συναρμολόγηση κουτιού.

Στην φωτογραφία που σας παραθέτω παρακάτω δείχνει ότι όλα συνδέονται(fans,rgbs)πάνω στην συγκεκριμένη πλακέτα(?)και από ότι διάβασα μπορείς να το συνδέσεις για να πάρει ρεύμα σε ένα sata cable και εδώ έρχεται η απορία μου.Μπορείς να συνδέσεις πχ τα rgb και τα fans πάνω στη μητρική για να τα ελέγχεις ή θα πρέπει οπωσδήποτε να τα βάλεις εκεί;Επίσης αν σε ένα sata καλώδιο έχεις και κάτι άλλο πάνω (πχ σκληρός)μπορείς στο ίδιο καλώδιο να βάλεις 2+ εξαρτήματα ή θα πρέπει να το βάλω σε άλλο;

Επίσης αναφέρει ότι παίρνει atx psu,η απορία μου εδώ είναι η εξής,όλα τα atx τροφοδοτικά σε μήκος-ύψος-πλάτος είναι τα ίδια;Ή αλλάζουν;Γιατί σκέφτομαι μην πάρω κουτί και θα πρέπει μετά να αλλάξω και το τροφοδοτικό.Δυστυχώς στο τροφοδοτικό που έχω έχει ξεκολλήσει το χαρτάκι που αναγράφει το μοντέλο και δεν ξέρω ποιο έχω :(

Τέλος γιατί σκέφτομαι να  αλλάξω και keyboard , mouse ,επίσης τα έχω από το '10 ,έχω βρει HyperX Pulsefire Core RGB Gaming Mouse και HyperX Alloy Core RGB Membrane Gaming Keyboard τα έχει κανένας να μου πει γνώμη;

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τη βοήθεια  και συγνώμη για το κατεβατό

ΥΓ:Αν κάποιος ξέρει καλύτερα κουτιά μέχρι 70Ευρώ,θα ήθελα να μου προτείνει

image(4171).png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...