Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

έχω μια απορία που φαντάζομαι ότι για τους περισσότερους μπορεί να λυθεί στο δευτερόλεπτο :) Θέλω να εγκαταστήσω μια IP camera στο σπίτι μου που υπάρχει wifi και να έχω πρόσβαση απο κινητό ή laptop ενώ βρίσκομαι εκτός χώρας. φαντάζομαι κάπως με VPN θα μπορεί να υλοποιηθεί αυτό αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω το πως ακριβώς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Δημοσ.

Βαλε μια καμερα που να εχει και app.

Εκτός αυτού δεν υπάρχει καμία χρησιμότητα σε αυτή την λειτουργία γιατί απλα δεν μπορείς 24/7 να βλέπεις την κάμερα απο το κινητο ή το φορητό

Η λυση ειναι καταγραφέας pvr

Δημοσ.

υπάρχουν ip καμερες με sd card επίσης για καταγραφή και app ταυτόχρονα ακόμα και rtsp

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις όπως είπαν μια IP Camera, να τη βλέπεις μέσω App αλλά και βάζοντας μια κάρτα SD να καταγράφει (32GB γράφουν 4-5 24ωρα)

Βέβαια δε προτείνεται αν θέλεις πολλή ασφάλεια, καθώς αν τη φτάνει κάποιος απλά βγάζει ρεύμα/SD και μένεις ξέρεις με τι 😜

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/5/2021 στις 9:53 ΜΜ, Kozanitis1 είπε

Μπορείς να πάρεις όπως είπαν μια IP Camera, να τη βλέπεις μέσω App αλλά και βάζοντας μια κάρτα SD να καταγράφει (32GB γράφουν 4-5 24ωρα)

Βέβαια δε προτείνεται αν θέλεις πολλή ασφάλεια, καθώς αν τη φτάνει κάποιος απλά βγάζει ρεύμα/SD και μένεις ξέρεις με τι 😜

Μεχρι τοτε θα εχεις λαβει καμποσους συναγερμους και τις φατσες των εισβολεων καταγεγραμμενες .

Αν εχεις συνδρομη με εταιρεια παροχης ασφαλειας - προστασιας , θα εχει ενημερωθει παραυτα το κεντρο ληψεψς σηματων , οποτε θα ενεργησει

καταλληλως . Η Ip camera  δεν ειναι bodyguard .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...