Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skiabox είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω αν όλοι οι ασύρματοι δέκτες ανοιγοκλείματος γκαραζόπορτας, δέχονται τηλεχειριστήριο με κουμπί open και close.

Δηλαδή πατώντας το open να μην κλείνει η πόρτα όταν είναι ανοικτή.

Μας έχουν δώσει τηλεχειριστήριο με ένα μόνο κουμπί, οπότε χθες ένας γείτονας που πάτησε το κουμπί πριν κοιτάξει αν η πόρτα είναι ανοικτή την έφερε πάνω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, που ανέβαινε εκείνη την ώρα για να βγει από το parking.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο, η μόνη λύση στο πρόβλημα σου λέγεται φωτοκύτταρα ασφαλείας που ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτικά:

https://www.skroutz.gr/c/4419/mixanismoi-gkarazoportas/f/1223550/fotokyttaro.html

Όλες οι πλακέτες τηλεχειρισμού δέχονται φωτοκύτταρα, εκτός και σας έχουν βάλει τις εντελώς απλές που είναι για ρολά παραθύρων.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν υπάρχει τηλε-control με open/close button?

Θα ήταν πανεύκολο προγραμματιστικά να μην κλείνει όταν είναι ανοιχτή και πατιέται το open.

Δημοσ.

Τηλεχειριστήριο υπάρχει, πλακέτα με ξεχωριστές εντολές για άνοιγμα και κλείσιμο δεν νομίζω να υπάρχει.

Που και να υπάρχει δεν αξίζει να αλλάξεις πλακέτα + τηλεχειριστήρια, θα κοστίσει ακριβά και θα είναι ημίμετρο, τα φωτοκύτταρα θα σου λύσουν το πρόβλημα οριστικά.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, skiabox είπε

Σίγουρα δεν υπάρχει τηλε-control με open/close button?

Θα ήταν πανεύκολο προγραμματιστικά να μην κλείνει όταν είναι ανοιχτή και πατιέται το open.

Oτι και να υπάρχει πρέπει να υπάρχουν και τα φωτοκύτταρα ωστε να μην χτυπήσει κάποιος .Είναι θέμα ασφαλείας.Τα τηλεκοντρόλ με δυο  κουμπια όπως το σκέφτεσαι είναι ημίμετρα.

Σκεψου να κατεβαίνει η πορτα ενώ περνάει ένα παιδί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...