skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω αν όλοι οι ασύρματοι δέκτες ανοιγοκλείματος γκαραζόπορτας, δέχονται τηλεχειριστήριο με κουμπί open και close. Δηλαδή πατώντας το open να μην κλείνει η πόρτα όταν είναι ανοικτή. Μας έχουν δώσει τηλεχειριστήριο με ένα μόνο κουμπί, οπότε χθες ένας γείτονας που πάτησε το κουμπί πριν κοιτάξει αν η πόρτα είναι ανοικτή την έφερε πάνω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, που ανέβαινε εκείνη την ώρα για να βγει από το parking.
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δεν έχει limit switch η πόρτα ; Εντύπωση μου κάνει...
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Δεν έχει limit switch η πόρτα ; Εντύπωση μου κάνει... Τι είναι αυτό φίλε μου;
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 https://homeguides.sfgate.com/reset-garage-door-opener-limit-switches-29051.html
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε https://homeguides.sfgate.com/reset-garage-door-opener-limit-switches-29051.html Αυτό από ότι λέει το άρθρο είναι ένα switch που λέει στο μηχάνημα πότε να σταματήσει. Εννοείς ότι υπάρχει τέτοιο switch με φωτοκύτταρο που ελέγχει αν υπάρχει αντικείμενο από κάτω; Αν πάω να δω τη μάρκα του δέκτη μπορώ μετά να βρω αν υποστηρίζει τηλεχειριστήριο με open/close κουμπιά; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από skiabox
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Το 99% είναι με ενα κουμπί. Το εχω γραψει 100 φορές εδω στο φορουμ, οτι οταν χειριζόμαστε την πορτα του γκαράζ πρέπει να την βλέπουμε. Μπορει να σκοτώσεις ενα παιδακι ή να αφησεις κάποιον ανάπηρο. ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το 99% είναι με ενα κουμπί. Το εχω γραψει 100 φορές εδω στο φορουμ, οτι οταν χειριζόμαστε την πορτα του γκαράζ πρέπει να την βλέπουμε. Μπορει να σκοτώσεις ενα παιδακι ή να αφησεις κάποιον ανάπηρο. ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Ο γείτονας λέει το πατάει από τα 100 μέτρα πίσω.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, skiabox είπε Ο γείτονας λέει το πατάει από τα 100 μέτρα πίσω. Εσυ πατατο στα διακόσια . Άγνοια κυνδύνου εχουν μόνο τα παιδιά
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εσυ πατατο στα διακόσια Εγώ αν δεις στην υπογραφή μου είμαι developer οπότε έχω κάποιο ελάχιστo IQ.
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, skiabox είπε Αυτό από ότι λέει το άρθρο είναι ένα switch που λέει στο μηχάνημα πότε να σταματήσει. Εννοείς ότι υπάρχει τέτοιο switch με φωτοκύτταρο που ελέγχει αν υπάρχει αντικείμενο από κάτω; Αν πάω να δω τη μάρκα του δέκτη μπορώ μετά να βρω αν υποστηρίζει τηλεχειριστήριο με open/close κουμπιά; Δεν ξέρω τι παίζει με open / close κουμπιά Εγώ που έχω κάνει τεστ τη δικιά μου (με εμένα από κάτω, όχι όχημα), φρενάρισε και μάζεψε προς τα πάνω, για αυτό σου λέω, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Λοιπόν για πείτε ιδέες τι να γράψω σε ένα χαρτί στο ασανσέρ για αυτούς που δεν επαρκεί ο εγκέφαλος και θέλουν και υποδείξεις.
iml Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, skiabox είπε Εγώ αν δεις στην υπογραφή μου είμαι developer οπότε έχω κάποιο ελάχιστo IQ. 13 λεπτά πριν, skiabox είπε Λοιπόν για πείτε ιδέες τι να γράψω σε ένα χαρτί στο ασανσέρ για αυτούς που δεν επαρκεί ο εγκέφαλος και θέλουν και υποδείξεις. Κάτι θα βρεις. 😄
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Βάλτε στην γκαραζόπορτα φωτοκύτταρο που όταν θα περνάει κάτι από την πόρτα (παιδί, αμάξι κλπ) αυτή θα σταματάει και θα ξανανοίγει
nvel Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, skiabox είπε Λοιπόν για πείτε ιδέες τι να γράψω σε ένα χαρτί στο ασανσέρ για αυτούς που δεν επαρκεί ο εγκέφαλος και θέλουν και υποδείξεις. δεν χρειάζεται υπόδειξη, οι κανονικές γκαραζόπορτες έχουν προδιαγραφές ασφαλείας για να μην συμβαίνουν ατυχήματα, μάλλον πρέπει να τοποθετήσετε μια κανονική 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, skiabox είπε Αυτό από ότι λέει το άρθρο είναι ένα switch που λέει στο μηχάνημα πότε να σταματήσει. Εννοείς ότι υπάρχει τέτοιο switch με φωτοκύτταρο που ελέγχει αν υπάρχει αντικείμενο από κάτω; Αν πάω να δω τη μάρκα του δέκτη μπορώ μετά να βρω αν υποστηρίζει τηλεχειριστήριο με open/close κουμπιά; Τετοια θες https://nextsystems.gr/collections/φωτοκύτταρα-ασφαλείας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα