Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Καλησπέρα, λοιπόν μπήκα στο tripάκι της ftp. Μπορεί να ακούγεται "ελαφρύ" το θέμα αλλά για κάποιον -εμένα - που δεν ξέρει είναι δύσκολο. Εγκατέστησα το BooletProofFTP Server. Έκανα register στο no-ip.com , και "απέκτησα" όνομα. Έχω adsl, με το jetSpeed 520 σε ethernet. Ενώ -κατά την άποψή μου, που δεν είναι και η σωστότερη στην προκειμένη περίπτωση - δημιουργώ σωστά τους users και τα passwords, δεν μπορώ να μπώ - μου βγάζει "no password" ή κάτι τέτοιο, ενώ το έχω δώσει και είναι σωστό -. Υπάρχει κανείς που να θέλει να βοηθήσει κάποιον που στα 43 του, έβαλε σκοπό της ζωής του [loool] να στήσει ftp??? Υπάρχει firewall το ZAlarm. OS Wn xp με όλα τα updates. Ευχαριστώ πολύ,
wert Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Παναγιώτης Σ., Υπάρχει firewall το ZAlarm Δοκίμασες να το κλείσεις και μετά να ξαναπροσπαθήσεις; Αν ναί κοίτα μήπως έχεις τσεκαρισμένο και αυτό το περίφημο των xp κατα λάθος. Και φυσικά μια ματιά ακόμα στις ρυθμίσεις του BooletProofFTP Server μήπως έχεις κάνα λαθάκι. Το servU τον δοκίμασες; Αν όχι ρίχτου μια ματιά.
angelos0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 file pano apo enan filo (Ba-eas) ekan acopy apste kapoai pragmata alla epeidh exoun eikones klp sta stlenw me e-mail thn adeia gia thn anadhmosieush thn exw. Auta einai gia mia arxh alla dystyxws oxi me bulletproof pou protimw k egw san prog. sou stelnw enan palio diko mou se bulletproof alla isws afora palia ekdosh apo to tpt 8a sou dwsoun me screenshots kai oi 2 mia kalh arxh oso gia to port forwarding tou jetspeed 8a kaneis kati analogo gia to port 21 (mono tcp) opws to perigrafoume edw http://angelos0.no-ip.info/files/Jetspeed_520_port_forwarding.pdf elpizw na boh8hsa
StavrosD Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Αν έχεις Windows XP χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο FTP. Μόνο μην ξεχάσεις να αλλάξεια τα permissions και κατά προτίμηση να απενεργοποιήσεις το Guest account
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 @ wert, Το έχω κλείσει και το ZA και των Win @ angelos0, Το έλαβα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω έναν οδηγό που αφορά το BooletProof [ΔΕΝ έχω άδεια αναδημοσίευσης] και βάσει αυτού έκανα τις ρυθμίσεις. Παρ΄όλα αυτά εξακολουθεί και δεν δουλεύει. Ευχαριστώ, PS Όποιος έχει καμια άλλη ιδέα, είμαι όλος αυτιά. Μήπως φαίει το "modem" που είναι σε ethernet??
angelos0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 prose3e to 8ema tou port forward apo to router sto pc sou o pio panw odhgos gia to jetspeed einai eukolos na ton akolou8hseis apla anti gia 1412 8a to kaneis gia 21. try
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 prose3e to 8ema tou port forward apo to router sto pc souo pio panw odhgos gia to jetspeed einai eukolos na ton akolou8hseis apla anti gia 1412 8a to kaneis gia 21. try Εδω ειναι ολο το...ζουμι!!!!Δυστυχως εγω δεν ειχα βρει λυση και εβαλα usb modem και ξενοιασα!!!!!Ηταν βεβαια τον Σεπτεμβριο που ηταν η dsl στα πρωτα βηματα και δεν ειχαμε τις γνωσεις που εχουμε τωρα!!!!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Παιδιά, με την πολύτιμη βοήθεια του ba_eas [τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ], το θέμα έληξε!!! Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω ότι η ftp, είναι ok.
angelos0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 mono ton ba_eas ? pantws egw ton exw ekpaideusei auton
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 mono ton ba_eas ?pantws egw ton exw ekpaideusei auton Άντ και εσένα [άλλα μου έλεγε πάντως]. PS Έχεις PM
ba_eas Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 mono ton ba_eas ?pantws egw ton exw ekpaideusei auton Twra ti na tou peis??? Oxi??? Nai angele....esy me exeis ekpaideusei.....(re ti kanw o kakomoiris....skivw to kefali sta afentika....:P:P:P)
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Παιδιά' date=' με την πολύτιμη βοήθεια του [b']ba_eas[/b] [τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ], το θέμα έληξε!!!Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω ότι η ftp, είναι ok. Καλοριζικη!!!!!!!!!!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Ευχαριστώ πολύ, έμεινα έκπληκτος, από την ανταπόκριση του angelos0, και την υπομονή / βοήθεια του ba_eas, [και για την δική σου βοήθεια Γιάννης_(Platano), και δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία ελπίζω :D ]. Να μην αναφέρω την υπομονή του angelos0, όταν προσπαθούσε ο άνθρωπος, με εμένα και DC++, [με εμένα αντίπαλο]. Ευχαριστώ και πάλι,
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Ευχαριστώ πολύ' date='έμεινα έκπληκτος, από την ανταπόκριση του [b']angelos0[/b], και την υπομονή / βοήθεια του ba_eas, [και για την δική σου βοήθεια Γιάννης_(Platano), και δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία ελπίζω :D ]. Να μην αναφέρω την υπομονή του angelos0, όταν προσπαθούσε ο άνθρωπος, με εμένα και DC++, [με εμένα αντίπαλο]. Ευχαριστώ και πάλι, Αυτο θα πει να εισαι insomniac!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.