osfp1978 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, vargas είπε Οχι ακριβώς ..με το 12.5 πάει μπάλα . Προβληματακια έχουν όλα τα λειτουργικά. Στο one plus nord το Σεπτέμβρη έπαιζε bootloop κ χωρίς λύση σε κάποιες συσκευές , τώρα το ίδιο συνέβη με το op 9 .Αν είχε συμβεί στην Xiaomi δεν ξέρω τι θα διαβάζαμε.. Αστο δεν το σωζεις....τα προβληματα που ειχα σε note9s με miui δεν τα ειχα ποτε σε nokia,samsung,sony,huawei,honor που ειχα αλλα ουτε και στο realme που εχω τωρα.....
vargas Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Αστο δεν το σωζεις....τα προβληματα που ειχα σε note9s με miui δεν τα ειχα ποτε σε nokia,samsung,sony,huawei,honor που ειχα αλλα ουτε και στο realme που εχω τωρα..... Τι να σώσω ακριβώς ; Η nokia που αναφέρεις δεν υπάρχει πια και παει για φούντο . Η realme έχει όντως αξιόλογο λειτουργικό αλλά μου φαινόνται αδιάφορες συσκευές . Επίσης μου αναφέρεις την χειρότερη συσκευή που έχει βγάλει η Xiaomi εδώ κ χρόνια .Δεν είναι όλες οι συσκευές ίδιες και φυσικά παίζει κ το hardware το ρόλο του . Ακόμα κ αυτή η συσκευή όμως με το 12.5 θα βελτιωθεί . Δεν το έχεις δουλέψει και δεν ξέρεις πόσο fluid έχει γίνει. Παρόλαυτα αν είχε γίνει αυτό στην xiaomi δεν ξέρω τι θα διαβάζαμε https://www.gsmarena.com/the_android_12_beta_for_oneplus_9_and_9_pro_cause_some_phones_to_bootloop_there_is_a_fix-news-49192.php Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από vargas
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, vargas είπε Τι να σώσω ακριβώς ; Η nokia που αναφέρεις δεν υπάρχει πια και παει για φούντο . Η realme έχει όντως αξιόλογο λειτουργικό αλλά μου φαινόνται αδιάφορες συσκευές . Επίσης μου αναφέρεις την χειρότερη συσκευή που έχει βγάλει η Xiaomi εδώ κ χρόνια .Δεν είναι όλες οι συσκευές ίδιες και φυσικά παίζει κ το hardware το ρόλο του . Ακόμα κ αυτή η συσκευή όμως με το 12.5 θα βελτιωθεί . Δεν το έχεις δουλέψει και δεν ξέρεις πόσο fluid έχει γίνει. Παρόλαυτα αν είχε γίνει αυτό στην xiaomi δεν ξέρω τι θα διαβάζαμε https://www.gsmarena.com/the_android_12_beta_for_oneplus_9_and_9_pro_cause_some_phones_to_bootloop_there_is_a_fix-news-49192.php Κλεινει και η Νοκια. Να για αυτο συχναζω εδω μεσα για να μαθαινω πραγματα που γινονται στον κοσμο , αλλα τα ξερουνε μονο στην ελλαδα.😇
vargas Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, intensobank είπε Κλεινει και η Νοκια. Να για αυτο συχναζω εδω μεσα για να μαθαινω πραγματα που γινονται στον κοσμο , αλλα τα ξερουνε μονο στην ελλαδα.😇 Για feature phones είναι κορυφή ..μέχρι εκεί όμως . Ούτε στην δεκάδα κατασκευαστων δεν είναι ..https://www.gsmarena.com/counterpoint_hmd_shipped_2_million_nokia_smartphones_in_q1_up_from_17_million_a_year_ago-news-49318.php είδες τι μαθαίνεις βραδιάτικα ;
osfp1978 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, vargas είπε Τι να σώσω ακριβώς ; Η nokia που αναφέρεις δεν υπάρχει πια και παει για φούντο . Η realme έχει όντως αξιόλογο λειτουργικό αλλά μου φαινόνται αδιάφορες συσκευές . Επίσης μου αναφέρεις την χειρότερη συσκευή που έχει βγάλει η Xiaomi εδώ κ χρόνια .Δεν είναι όλες οι συσκευές ίδιες και φυσικά παίζει κ το hardware το ρόλο του . Ακόμα κ αυτή η συσκευή όμως με το 12.5 θα βελτιωθεί . Δεν το έχεις δουλέψει και δεν ξέρεις πόσο fluid έχει γίνει. Παρόλαυτα αν είχε γίνει αυτό στην xiaomi δεν ξέρω τι θα διαβάζαμε https://www.gsmarena.com/the_android_12_beta_for_oneplus_9_and_9_pro_cause_some_phones_to_bootloop_there_is_a_fix-news-49192.php Φιλε μου ΟΛΑ τα κινητα που αναφερω ΤΑ ΕΙΧΑ δε γραφω αρλουμπες.... Η Νοκια εννοειται οτι ΔΕΝ κλεινει και ειναι εδω (οπως μπορει)... Το note 9s που ειχα ειναι ιδιο με το κορυφαιο note 9 pro εκτος της υποβαθμισμενης καμερας.Σε ΟΛΑ τα υπολοιπα ειναι ιδιο ακριβως... Τα realme ειναι αδιαφορα;Σε ποιον τομεα;Γιατι σιγουρα δε κανουν καφε.... Τα δε sony εξαιρετικα,κομπακτ αλλα πανακριβα δυστυχως.Τo xa2 που ειχα....το αγαπημενο μου... Τo note 9s ηταν σχετικα καλο αλλα το miui μαπα.Απαραδεκτο.....
vargas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, osfp1978 είπε Φιλε μου ΟΛΑ τα κινητα που αναφερω ΤΑ ΕΙΧΑ δε γραφω αρλουμπες.... Η Νοκια εννοειται οτι ΔΕΝ κλεινει και ειναι εδω (οπως μπορει)... Το note 9s που ειχα ειναι ιδιο με το κορυφαιο note 9 pro εκτος της υποβαθμισμενης καμερας.Σε ΟΛΑ τα υπολοιπα ειναι ιδιο ακριβως... Τα realme ειναι αδιαφορα;Σε ποιον τομεα;Γιατι σιγουρα δε κανουν καφε.... Τα δε sony εξαιρετικα,κομπακτ αλλα πανακριβα δυστυχως.Τo xa2 που ειχα....το αγαπημενο μου... Τo note 9s ηταν σχετικα καλο αλλα το miui μαπα.Απαραδεκτο..... Όλες οι εταιρείες έχουν θέματα, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Η nokia έχει πάρει την κάτω βόλτα αν δεν το βλέπετε αυτό δεν είναι δικό μου θέμα. Για την δε rrealme , καλή χρήση , με προσεγμένο ui , αλλά έχει κ αυτή τα θέματα της . Ας πούμε στο realne 7 pro , δεν έχει κάνει καν 4 g +, ενώ το 5 g έχει μπει για τα καλά ,wifi k volte δεν υποστηρίζει στην Vodafone ,κ οι χρήστες είναι στο περίμενε..αν κ ποτέ θα δεήσει η εταιρεία, θεματακιαε τον αισθητήρα εγγυτητας κλπ ..Οπότε αν αυτό σου φαίνεται καφεδάκι που δεν κάνει πάσο
osfp1978 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vargas είπε Όλες οι εταιρείες έχουν θέματα, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Η nokia έχει πάρει την κάτω βόλτα αν δεν το βλέπετε αυτό δεν είναι δικό μου θέμα. Για την δε rrealme , καλή χρήση , με προσεγμένο ui , αλλά έχει κ αυτή τα θέματα της . Ας πούμε στο realne 7 pro , δεν έχει κάνει καν 4 g +, ενώ το 5 g έχει μπει για τα καλά ,wifi k volte δεν υποστηρίζει στην Vodafone ,κ οι χρήστες είναι στο περίμενε..αν κ ποτέ θα δεήσει η εταιρεία, θεματακιαε τον αισθητήρα εγγυτητας κλπ ..Οπότε αν αυτό σου φαίνεται καφεδάκι που δεν κάνει πάσο Μαλλον δεν εισαι ενημερωμενος Συσκευες με 5g ΕΧΕΙ η realme και το 7αρι και το 8αρι.... Στο δικο μου 6s δεν εχει 4g+ οντως αλλα πιστεψε με δε χρειαζεται.Οσο για το volte σε κοσμοτε που εχω δουλευει.... Επισης ο αισθητηρας εγγυτητας δουλευει αψογα....μιλαω παντα για το δικο μου 6s... Οσο για την Νοκια εχει στρεψει το ενδιαφερον της σε απλα smartphone και οχι flagships...και προς πεισμα μερικων θα εξακολουθησει να υπαρχει..... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από osfp1978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα