Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 πριν δύο χρόνια αγορά Logitech G502 Hero (Gaming Mouse) χάλασε το δεξί κλικ πριν από λίγες μέρες αγορά του Glorious PC Gaming Race Model D RGB Gaming Ποντίκι Matte Black
Giama Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, tarantules είπε Είμαι εντός εγγύησης και επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία που αναφέρθηκε παραπάνω (Zegetron) και μπορούν να μου το φτοιάξουν χωρίς κόστος εκτός τα μεταφορικά για να το στείλω.Το θέμα είναι οτι φοβάμαι θα ξαναγίνει το ίδιο και σκεφτόμουν μήπως βρω κάποιο μαγαζί να μπορέσει να μου βάλει πχ τους Kalih gm4.0 ή τους Kalih gm8.0. Μέσω του καταστήματος που το αγόρασες δεν θα γίνει δωρεάν η διαδικασία; Βέβαια λογικά θα τραβήξει παραπάνω έτσι.
tarantules Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Giama είπε Μέσω του καταστήματος που το αγόρασες δεν θα γίνει δωρεάν η διαδικασία; Βέβαια λογικά θα τραβήξει παραπάνω έτσι. Ναι είτε μέσω του καταστήματος είτε στην ίδια τη Zegetron.Το θέμα δεν είναι αυτό όμως.Αν μου βάλουν τα ίδια τα στοκ , θα έχω λογικά πάλι θέμα μετά από κάποιο καιρό.Γι αυτό έλεγα να βάλω τα Kailh
Giama Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, tarantules είπε Ναι είτε μέσω του καταστήματος είτε στην ίδια τη Zegetron.Το θέμα δεν είναι αυτό όμως.Αν μου βάλουν τα ίδια τα στοκ , θα έχω λογικά πάλι θέμα μετά από κάποιο καιρό.Γι αυτό έλεγα να βάλω τα Kailh Εννοούσα μήπως μέσω του καταστήματος γλίτωνες τα μεταφορικά. Έχεις ακόμα ένα χρόνο εγγύηση μπροστά σου, στη θέση σου δεν θα έκανα ο,τιδήποτε εκτός αντιπροσωπείας μέχρι να λήξει η εγγύηση.
tarantules Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 28 λεπτά πριν, Giama είπε Εννοούσα μήπως μέσω του καταστήματος γλίτωνες τα μεταφορικά. Έχεις ακόμα ένα χρόνο εγγύηση μπροστά σου, στη θέση σου δεν θα έκανα ο,τιδήποτε εκτός αντιπροσωπείας μέχρι να λήξει η εγγύηση. Είμαι από επαρχία και το κατάστημα είναι Αθήνα οπότε δεν τα γλυτώνω τα μεταφορικά και δεν με απασχολούν καθόλου.Το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνω τη δουλειά μου και μην ξαναασχοληθώ με το πρόβλημα.
Moustardas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 27/5/2021 στις 12:50 ΜΜ, tarantules είπε Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Naga Trinity , και μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο από τα νεύρα.Το πλήρωσα κοντά 90 ευρώ και το έχω περίπου ένα χρόνο.Η ξευτίλα είναι οτι δεν είμαι gamer και η χρήση είναι απλή γραφείου.Το πήρα επειδή έχω ανάγκη τα macros. Είμαι εντός εγγύησης και επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία που αναφέρθηκε παραπάνω (Zegetron) και μπορούν να μου το φτοιάξουν χωρίς κόστος εκτός τα μεταφορικά για να το στείλω.Το θέμα είναι οτι φοβάμαι θα ξαναγίνει το ίδιο και σκεφτόμουν μήπως βρω κάποιο μαγαζί να μπορέσει να μου βάλει πχ τους Kalih gm4.0 ή τους Kalih gm8.0. Να το κάνω μόνος μου αποκλείεται.Στο προηγούμενο Logitech G602 που το επιχείρησα , ξεκόλησαν οι "πίστες" της πλακέτας κοντά στο διακόπτη και τελικά το αχρήστευσα. Υπάρχει κάποιο μαγαζί να έχει ξανακάνει τέτοια λεπτοδουλειά να μου το φτοιάξει; Οι διακόπτες της Kalih πόσο καλύτεροι είναι από τους στοκ της omron; Καλύτερα να ψαχτείς περισσότερο σε ποντίκια γιατι δεν νμζω να συμφέρει razer περιφερειακό για δουλειά γραφείου ειναι απαράδεκτο να χαλανε σε τοσο λιγο χρονικό διάστημα οσο και να σε καλύπτει η εγγύηση κατα την γνωμη μου. Οι kailh οι gm4.0 αντέχουν 50M clicks ενω οι gm8.0 80M και οι omron καπου στα 50M, οι kailh εχουν διαφορετικο πιο aggressive ηχο στο πάτημα και καποια απειροελαχιστη διαφορά στον χρονο που κανει να πατηθεί το click. Καταλαβαίνεις δλδ οτι αυτο στην δουλειά γραφείου δεν θα σου φανεί καπου οπως και στο απλο gaming αυτο δεν θα γίνει συνειδητο οποτε καταλήγουμε στο να κοιταξεις να μην πληρώσεις τα μαλλιωκεφαλα σου σε razer ειδικά σε απλη καθημερινή χρήση. Κατι που ηθελα να σου επενθημησω ειναι πως έλεγξε απο που θα πάρεις τους διακόπτες γτ εγω βρηκα απο aliexpress και εκαναν κανενα μηνα να ερθουν μονο με 3€ ή και 5€ ενω τους βρηκα απο κτ αλλα καταστήματα που ερχόντουσαν σε μια εβδομάδα και λιγότερο απο εξωτερικό και κοστιζαν τα μεταφορικά 15€ και 20€. Οποτε εκει πρόσεχε μην βιαστείς και δωσεις 20 ευρο για 2 κουμπάκια. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από Moustardas
Moustardas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν για το θέμα που απασχόλησε κάποιους θελω να πω καποια πράγματα για να βοηθήσω αν μπορω. Επικοινώνησα με την zegetron (επίσημη αντιπροσωπεία της Razer στην Ελλαδα), λοιπον τους ειπα οτι εχω ενα ποντίκι (razer mamba elite) και οτι εχει χαλάσει το κλικ το αριστερό στους πρώτους 6 μηνες πρπ αλλα το αφησα και η εγγύηση εχει λήξη. Μου απάντησαν άμεσος την επόμενη μερα (καθως εστειλα email γτ δεν προλάβαινα πρωι να παρω τηλ) και μου ειπαν οτι θα το φτιάξουμε σίγουρα δωρεάν χωρις την εγγύηση. Τους λεω οτι δεν εχω ουτε την απόδειξη. Και μου λενε δεν πειράζει απλα να μας το στείλετε στην διεύθυνση "ταδε" και να βάλετε μεσα καποια στοιχεία σας οπως ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλ. Επισης μου ειπαν οτι θα το στείλω με δικα μου έξοδα. (Για την αποστολή απο Φθιώτιδα, λαμιας ηταν 11.20€) *τωρα για το αν θα γινει γρήγορα η διαδικασία και το αν θα φτιαχτεί πλήρως ή αν θα χαλάσει σε κανενα 3μηνο δεν το ξερω. Παντως θα ειδοποιήσω μολις εχω νεότερα γιατί καταλαβαίνω οτι υπάρχει πολύς κοσμος που εχει τετοια θεματα και οχι μονο με την Razer. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ξανα! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από Moustardas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα