Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αρχικά θελω να φτιαξω το Razer mamba elite rgb εχει ενα πρόβλημα στο αριστερό του κλικ και καποιες φορες δεν κανει register....το ποντικι το εχω 3α χρονια και μου χαλασε τους πρωτους 4 μηνες, καταλαβαίνετε δεν το εχω ξανα χρησιμοποιήσει απο τότε ποτε ξανα.

Δεν εχει πλεον εγγύηση ναι μαλακια που την αφησα αλλα το αμέλησα τελείως.

Θελω αν μπορείτε να μου πειτε καποιες τεχνικές ή οτι γνωρίζετε δλδ για να το φτιαξω μονος μου αλλιως αν υπάρχει περίπτωση να το παω σε ενα μαγαζί να μου το φτιαξει οχι απο εκει που το πηρα γτ ειναι απο τα public και θα κανει χρονο να έρθει πισω.

Ευχαριστώ πολυ οτι αλλο χρειάζεστε πείτε μου.

Δημοσ.

Διακοπτακι πρέπει να αλλάξεις. Ένα κολλητηρι θες και έγινε η δουλειά. Αν είναι να το πας σε μαγαζί πάρε από πριν το ανταλλακτικό ώστε να κοστίσει λιγότερο η επισκευή.

Κόστος κάτω από 3 ευρώ για τα διακοπτάκια αν τα βρεις από ebay/AliExpress. Τώρα για την επισκευή ανάλογα το κατάστημα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έτσι έκανα κ.εγω στο παρελθόν. Επειδή δεν έχω κολλητηρι είχα βρει με κάνα ευρώ το διακοπτακι πήγα σε ένα κατάστημα με επισκευές ηλεκτρονικών ( δούλευε φίλος μου από Π.Ναυτικό που κάναμε μαζί θητεία ) και κόστισε 7€ η διαδικασία. Τώρα δε ξέρω πόσο θα σου βγει στον τόπο σου αλλά σίγουρα το να έχεις ήδη αγοράζει πολύ φθηνότερα το ανταλλακτικό θα είναι καλύτερα. Μετά ή πας σε φίλο που γνωρίζει ή δοκιμάζεις και μόνος σου ( υπάρχουν πολλά βιντεακια how to )

Δημοσ.

Εχω φαει ολο το ιντερνετ ειτε ελληνικα ειτε αγγλικα και δεν βρισκω τιποτα θα κοιταξω κιαλλο γτ οντως δεν ξερω τι φαση ουτε σε ebay ουτε σε aliexpress εχω βρει.

αν εχεις καμια ιδεα καπου πιο συγκεκριμενα να μου πεις.

ευχαριστω και παλι παντως!

Δημοσ.

Καλα εισαι τρομερος ευχαριστω πολυ αν χρειαστω κατι αλλο θα ρωτησω παντως με βοηθησες παρα πολυ καλο βραδυ!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Kalih gm4.0 και gm8.0 είναι οι κλασικοί διακόπτες. Υπάρχουν ένα σορό άλλοι αλλά μην μπλέξεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης αν το αλλάξεις μόνος σου..θελει προσοχή στο κόλλημα(δεν πρέπει να αναπτύξει μεγάλη θερμοκρασία,θα λιώσει)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα πρώτα ένα τηλέφωνο στη Zegetron που είναι η αντιπροσωπεία της Razer στην Ελλάδα (ειδικά αφού το αγόρασες από public που είναι επίσημος μεταπωλητής) για να περιγράψω το πρόβλημα για να μου πουν πόσο θα κόστιζε να μου το φτιάξουν. Θα έλεγα κιόλας ότι χάλασε στους 4 πρώτους μήνες και αμέλησα να το στείλω (χωρίς να απαιτήσεις κάτι βέβαια, εννοείται πως κανονικά είσαι εκτός εγγύησης), ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είσαι και τυχερός... :-)  Γενικά έχουν καλό support πάντως, οπότε πριν δοκιμάσω μόνος μου θα μίλαγα πρώτα μαζί τους.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mp44christos είπε

Kalih gm4.0 και gm8.0 είναι οι κλασικοί διακόπτες. Υπάρχουν ένα σορό άλλοι αλλά μην μπλέξεις. 

Ναι τους τσεκαρα απλα δεν εχω βρει του razer mamba ποιοι ειναι.

Kαι βρηκα απο σκρουτζ τους omron και θα ερθουν και σε 3ης ημερες πρπ οποτε κλτρα απο εκει τι λες???

https://www.skroutz.gr/s/6091911/OMRON-D2FC-F-7N-ORIGINAL-switch-for-mouse-microswitch.html#shops

11 ώρες πριν, coolerman είπε

Επίσης αν το αλλάξεις μόνος σου..θελει προσοχή στο κόλλημα(δεν πρέπει να αναπτύξει μεγάλη θερμοκρασία,θα λιώσει)

Ευχαριστώ για την συμβουλή θα προσπαθησω να το παω σε καποιον ειδικο αρχικα.

11 ώρες πριν, Giama είπε

Εγώ θα έπαιρνα πρώτα ένα τηλέφωνο στη Zegetron που είναι η αντιπροσωπεία της Razer στην Ελλάδα (ειδικά αφού το αγόρασες από public που είναι επίσημος μεταπωλητής) για να περιγράψω το πρόβλημα για να μου πουν πόσο θα κόστιζε να μου το φτιάξουν. Θα έλεγα κιόλας ότι χάλασε στους 4 πρώτους μήνες και αμέλησα να το στείλω (χωρίς να απαιτήσεις κάτι βέβαια, εννοείται πως κανονικά είσαι εκτός εγγύησης), ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είσαι και τυχερός... :-)  Γενικά έχουν καλό support πάντως, οπότε πριν δοκιμάσω μόνος μου θα μίλαγα πρώτα μαζί τους.

Πολυ σωστη παρατηρηση αυτο θα κανω αρχικα για να δουμε τι θα μου πουν, ευχαριστω, θα επιστρεψω με νεοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Moustardas said:

Ναι τους τσεκαρα απλα δεν εχω βρει του razer mamba ποιοι ειναι.

Kαι βρηκα απο σκρουτζ τους omron και θα ερθουν και σε 3ης ημερες πρπ οποτε κλτρα απο εκει τι λες???

https://www.skroutz.gr/s/6091911/OMRON-D2FC-F-7N-ORIGINAL-switch-for-mouse-microswitch.html#shops

Ευχαριστώ για την συμβουλή θα προσπαθησω να το παω σε καποιον ειδικο αρχικα.

Πολυ σωστη παρατηρηση αυτο θα κανω αρχικα για να δουμε τι θα μου πουν, ευχαριστω, θα επιστρεψω με νεοτερα.

Ειναι πολυ καλυτεροι οι kalih και σε διαρκεια και σε αισθηση κλικ.

9 ευρο ο εανς διακοπτης παμε καλα? με 9 ευρο περνεις 20 τετοιους απο κινα η 10 gm4 5gm8 κλπ.

Καπου το χανεις φιλε μου...

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mp44christos είπε

Ειναι πολυ καλυτεροι οι kalih και σε διαρκεια και σε αισθηση κλικ.

9 ευρο ο εανς διακοπτης παμε καλα? με 9 ευρο περνεις 20 τετοιους απο κινα η 10 gm4 5gm8 κλπ.

Καπου το χανεις φιλε μου...

Ειναι πολλα αλλα αφου λες πως οι gm8 ειναι καλύτεροι θα βρω και θα αγορασω εκεινους

Δημοσ.

Ακριβως αυτο που λεει ο @mp44christos. Εψαχνα D2FC-F-7N (για να ζωντανεψω ενα Sensei RAW που ειχα) απο Ελλαδα και τους δινουν απο 7-9 ευρω τον ενα. Ευτυχως βρηκα ενα ξεχασμενο Roccat στη ντουλαπα και ειχε αυτο το μοντελο σε αλλη εκδοση μαλλον D2FC-F-7N (RT). Θα πραγματοποιηθει "εγχειριση" λιαν συντομως.

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Naga Trinity , και μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο από τα νεύρα.Το πλήρωσα κοντά 90 ευρώ και το έχω περίπου ένα χρόνο.Η ξευτίλα είναι οτι δεν είμαι gamer και η χρήση είναι απλή γραφείου.Το πήρα επειδή έχω ανάγκη τα macros.

Είμαι εντός εγγύησης και επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία που αναφέρθηκε παραπάνω (Zegetron) και μπορούν να μου το φτοιάξουν χωρίς κόστος εκτός τα μεταφορικά για να το στείλω.Το θέμα είναι οτι φοβάμαι θα ξαναγίνει το ίδιο και σκεφτόμουν μήπως βρω κάποιο μαγαζί να μπορέσει να μου βάλει πχ τους Kalih gm4.0 ή τους Kalih gm8.0.

Να το κάνω μόνος μου αποκλείεται.Στο προηγούμενο Logitech G602 που το επιχείρησα , ξεκόλησαν οι "πίστες" της πλακέτας κοντά στο διακόπτη και τελικά το αχρήστευσα.

Υπάρχει κάποιο μαγαζί να έχει ξανακάνει τέτοια λεπτοδουλειά να μου το φτοιάξει; Οι διακόπτες της Kalih πόσο καλύτεροι είναι από τους στοκ της omron;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...