hurin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Επικοινώνησα με amazon και τους είπα ότι ο courrier δεν πέρασε καν. Μου απάντησαν ότι δεν βρήκε την διεύθυνση!!! Μου έκαναν ήδη refund, χωρίς να το ζητήσω! Long Live Amazon! 1
Triceratops Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 ACRPI ist now for the fourth time telling me, that they cannot find me in Athens. My adress is in the Dodekanese. Four packages have been laying around in Athens, because they tried to deliver them there. Nowhere in my adress it says Athens. My postal code is not Athens. Will I ever get my packages?
FireKiller Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για δέμα που είχε χρόνο παράδοσης σήμερα 28/09. I appreciate your patience. I've had a look into the tracking and see that your package is being moved to a fulfillment center in Italy which offers international shipping to Greece. The carrier advises that the absolute latest date of delivery is the 06.10.2022. In most cases you will receive your package before this date. Our fulfillment center will keep you updated via email when your package is closer to delivery Οπότε πάμε για "μέχρι 06/10" Επειδή είχα να παραγγείλω χρόνια από amazon.de, είναι νορμάλ τέτοιοι χρόνοι παράδοσης? ΥΓ. η παραγγελία έγινε 19/09 και ήταν όλα τα προϊόντα σε στοκ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από FireKiller
mourelask Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, FireKiller είπε Για δέμα που είχε χρόνο παράδοσης σήμερα 28/09. I appreciate your patience. I've had a look into the tracking and see that your package is being moved to a fulfillment center in Italy which offers international shipping to Greece. The carrier advises that the absolute latest date of delivery is the 06.10.2022. In most cases you will receive your package before this date. Our fulfillment center will keep you updated via email when your package is closer to delivery Οπότε πάμε για "μέχρι 06/10" Επειδή είχα να παραγγείλω χρόνια από amazon.de, είναι νορμάλ τέτοιοι χρόνοι παράδοσης? ΥΓ. η παραγγελία έγινε 19/09 και ήταν όλα τα προϊόντα σε στοκ Μια από τα ίδια και εδώ , ήταν για σήμερα, αλλά δεν εχει γίνει update από τη μέρα που ηταν Ιταλία Εχω παραγγείλει πάρα πολλες φορές από amazon.de και προσωπικά και για την εταιρία, και σχεδόν πάντα ήταν εδώ πριν την αναμενώμενη μέρα. Πρώτη φορά όμως μέσω ACRPI το fulfillment και άργησε (εξού και βρήκα το thread googlarontas να δω τί είναι :D) Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από mourelask
FireKiller Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, mourelask είπε Μια από τα ίδια και εδώ , ήταν για σήμερα, αλλά δεν εχει γίνει update από τη μέρα που ηταν Ιταλία Εχω παραγγείλει πάρα πολλες φορές από amazon.de και προσωπικά και για την εταιρία, και σχεδόν πάντα ήταν εδώ πριν την αναμενώμενη μέρα. Πρώτη φορά όμως μέσω ACRPI το fulfillment και άργησε (εξού και βρήκα το thread googlarontas να δω τί είναι :D) Καλά εμένα με amazon.de τις τελευταίες 10 μέρες με πήγε "όμορφα". Είχε bugαρει ο λογαριασμός μου και ακύρωνε μεγάλες παραγγελίες 24-36 ώρες μετά, λόγω αξίας. 4 φορές έγινε αυτό και άκρη δεν βγάλανε για το τι φταίει (ακόμα περιμένω να μου στειλουν). Βάλε και την παραπάνω καθυστέρηση και έδεσε το γλυκό.
geor92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Κι εμένα έλεγε παράδοση 28/9 αλλά ακόμα γράφει αυτό στο σαιτ της amazon...
lizp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Mια από τα ίδια κι εγώ!Μακράν καλύτερη ήταν η Άμαζον Αμερικής....! Παραγγελία στη Γερμανία στις 21/9 και επρόκειτο -τάχα μου- να παραδοθεί σήμερα...η Άμαζον μου λέει να περιμένω ως τις 6/10 και μετά μπορώ να έχω refund...τα ρίχνει στα Ελτα και τα Ελτα μου λένε ότι η Άμαζον μου έδωσε λάθος (!!) tracking nr......τελευταία ίχνη στη Ρώμη : Delivery By ACRPI Tracking ID: ......... Saturday, 24 September 11:38 PM Package departed an Amazon facility Rome, Lazio IT 1:05 AM Package arrived at an Amazon facility Rome, Lazio IT
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει, μετά από πόσες ώρες από την άφιξη στην Ελλάδα, ο αριθμός εντοπισμού (tracking number) του ACRPI, αρχίζει να αναγνωρίζεται από τα ΕΛΤΑ ;
nvarras7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 On 19/05/2021 at 04:38, Imola said: Ενημέρωση για τα ΕΛΤΑ Courier. Κανόνας. Όταν παραγγέλνετε από Amazon καλό θα είναι να επιλέγετε express παράδοση -άρα με UPS- παρά το αυξημένο κόστος. Σε αντίθετη περίπτωση θα περάσετε τον γολγοθά των ΕΛΤΑ Courier. Οι οποίοι ισχυρίζονται οτιδήποτε φανταστούν φτάνει να μην κάνουν σωστά την δουλειά τους. "Περάσαμε και δεν σας βρήκαμε, και κρατάμε το δέμα στα γραφεία μας." "Περάσαμε και στο κουδούνι δεν έγραφε το όνομά σας" και ότι άλλο φανταστεί κανείς. Και μια χρήσιμη σελίδα για να εντοπίζετε ποιός κάφρος διαχειρίζεται την παράδοσή σας στην Ελλάδα, στην περίπτωση όπως την δική μου που οι Γερμαναράδες απλά έγραφαν ACRPI. Εδώ ==> https://www.parcelmonitor.com/ Και κάτι τελευταίο. Άλλο πράγμα τα ΕΛΤΑ και άλλο τα ΕΛΤΑ Courier. Είναι συγγενείς αλλά τσακωμένοι... +100 Τα ΕΛΤΑ δεν παραδινουν πρεπει να πας να παραλαβεις.
Deu164 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 WTF εχω να παραγγείλω μερικούς μήνες από amazon.de πρώτη φορά μου έτυχε η ACRPI. Δεν ξεκίνησε καλά, άμεσα διαθέσιμο για αγορά η παραγγελία έτοιμη για αποστολή 3-4 ώρες μετά και η μεταφορική το παραλάβε απο amazon μια εβδομάδα μετά... Ordered Sunday, 11 December Carrier picked up the package.Saturday, 17 December (Schkeuditz, Saxony DE) Αν υπολογίσω και τα ελτα που στην περιοχή που είναι ότι χειρότερο μαζί και τις γιορτές με βλέπω μετά της 10 Γενάρη να παραλαμβάνω...
kostasbm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 14 παρηγγειλα και σήμερα έρχεται στα ελτα courier στη πολη μου στις 23 μου είπαν θα το πάρω αλλά μάλλον αύριο 20 θα το παρω πάντα έτσι γίνεται ....μες στις γιορτές και αργίες μπορεί να κολλήσει καμμία φορά Στις 17/12/2022 στις 5:27 ΜΜ, Deu164 είπε WTF εχω να παραγγείλω μερικούς μήνες από amazon.de πρώτη φορά μου έτυχε η ACRPI. Δεν ξεκίνησε καλά, άμεσα διαθέσιμο για αγορά η παραγγελία έτοιμη για αποστολή 3-4 ώρες μετά και η μεταφορική το παραλάβε απο amazon μια εβδομάδα μετά... Ordered Sunday, 11 December Carrier picked up the package.Saturday, 17 December (Schkeuditz, Saxony DE) Αν υπολογίσω και τα ελτα που στην περιοχή που είναι ότι χειρότερο μαζί και τις γιορτές με βλέπω μετά της 10 Γενάρη να παραλαμβάνω... λογικά θα το πάρεις πριν τις 30 ......να έχεις το νου σου στο ΕΛΤΑ courier 1
Deu164 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Thanks χθες έφτασε στο κέντρο διαλογής και δούλεψε το tracking στο ΕΛΤΑ courier Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από Deu164
Ronnie1985 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ίδια περίπτωση και εγώ, από τη προηγούμενη εβδομάδα, amazon.de με ACRPI, περασε Γαλιά, Ιταλία, και επιτέλους σήμερα το πρωί ξεκολησε και δείχνει Athens. Όλα αυτά ομως τα βλέπω μέσα από το app της Αμαζον. Βαζωντας το tracking number PW*********GR (όπως διάβασα σε άλλα ποστς) στο site των ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ κούριερ, (δοκίμασα και 17track και άλλα παρομια) λένε δεν υπάρχει καταχωρηση για αυτόν τον αριθμό. Να ανησυχήσω; Νόμιζα με το που μπει Ελλάδα θα εμφανιζεται στο site των ΕΛΤΑ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από Ronnie1985
draculias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, είπα να πάρω και εγώ κάτι από amazon.de και μου βγαίνει ξινό... Delivery by ACRPI κι εγώ (ΕΛΤΑ κούριερ γαρ) παραγγελία 12/1/23 με expected delivery στις 18/1/23. από τις 16/1/23 βρίσκεται στο κέντρο διαλογής και... νέκρα έκτοτε. Με ΕΛΤΑ κούριερ (δυστυχώς) είμαι μαθημένος με τα κλασικά "ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε"/"απόκομμα παραλαβής από κει"/τηλέφωνο για εκ νέου αναδρομολόγηση... Αυτή τη φορά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, τίποτε. Ριφιφί?
aces Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, draculias είπε Καλησπέρα σε όλους, είπα να πάρω και εγώ κάτι από amazon.de και μου βγαίνει ξινό... Delivery by ACRPI κι εγώ (ΕΛΤΑ κούριερ γαρ) παραγγελία 12/1/23 με expected delivery στις 18/1/23. από τις 16/1/23 βρίσκεται στο κέντρο διαλογής και... νέκρα έκτοτε. Με ΕΛΤΑ κούριερ (δυστυχώς) είμαι μαθημένος με τα κλασικά "ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε"/"απόκομμα παραλαβής από κει"/τηλέφωνο για εκ νέου αναδρομολόγηση... Αυτή τη φορά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, τίποτε. Ριφιφί? Ριφιφι είναι νωρίς για ριφιφι στο κέντρο διαλογης γινεται εκκαθάριση σε 3 εργασιμες αναλόγως του φόρτου από ΕΛΤΑ https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam?ctype=postal υπάρχει κ αυτή η επιλογή αλλά θέλει χρόνο για να φανεί ως χαμένο το δέμα για να κανεις αναφορα/καταγγελια Απο Γερμανια το πολύ 10 μέρες παραλαβη οπότε αναμονή αναγκαστικά έχεις κ το αμαζον για επιστροφή χρημάτων Στις 18/1/2023 στις 8:16 ΜΜ, Ronnie1985 είπε Ίδια περίπτωση και εγώ, από τη προηγούμενη εβδομάδα, amazon.de με ACRPI, περασε Γαλιά, Ιταλία, και επιτέλους σήμερα το πρωί ξεκολησε και δείχνει Athens. Όλα αυτά ομως τα βλέπω μέσα από το app της Αμαζον. Βαζωντας το tracking number PW*********GR (όπως διάβασα σε άλλα ποστς) στο site των ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ κούριερ, (δοκίμασα και 17track και άλλα παρομια) λένε δεν υπάρχει καταχωρηση για αυτόν τον αριθμό. Να ανησυχήσω; Νόμιζα με το που μπει Ελλάδα θα εμφανιζεται στο site των ΕΛΤΑ. κανονικά ναι με το που μπει Ελλάδα πρέπει να το εμφανίζει. Με επιφυλαξη το τρακινγκ παραπέμπει στα ΕΛΤΑ courier οπότε υπομονή..... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα