sleep_walker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω όταν αγοράζετε από τα Amazon στην Ευρώπη τα πράγματα που αγοράζετε έρχονται με ΕΛΤΑ Courier ή ΕΛΤΑ ταχυδρομείο; Ρωτάω γιατί πριν μερικά χρόνια είχα αγοράσει κάποια πράγματα από το γερμανικό Amazon και έπρεπε να πάω στο ταχυδρομείο και όχι στα ΕΛΤΑ Courier για να το παραλάβω. Επίσης αν πληρώσω παραπάνω για πιο γρήγορο Shipping θα έρθει με άλλες εταιρίες Courier (UPS, DHL);
stefanidisg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, sleep_walker είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω όταν αγοράζετε από τα Amazon στην Ευρώπη τα πράγματα που αγοράζετε έρχονται με ΕΛΤΑ Courier ή ΕΛΤΑ ταχυδρομείο; Ρωτάω γιατί πριν μερικά χρόνια είχα αγοράσει κάποια πράγματα από το γερμανικό Amazon και έπρεπε να πάω στο ταχυδρομείο και όχι στα ΕΛΤΑ Courier για να το παραλάβω. Επίσης αν πληρώσω παραπάνω για πιο γρήγορο Shipping θα έρθει με άλλες εταιρίες Courier (UPS, DHL); Εμένα τρεις τελευταίες έχουν έρθει με dhl express και έχουν φύγει από Γερμανία με dhl post. Έχουν έρθει και με ups και με elta courier πιο πριν.
dimitrisg55 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, sleep_walker είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω όταν αγοράζετε από τα Amazon στην Ευρώπη τα πράγματα που αγοράζετε έρχονται με ΕΛΤΑ Courier ή ΕΛΤΑ ταχυδρομείο; Ρωτάω γιατί πριν μερικά χρόνια είχα αγοράσει κάποια πράγματα από το γερμανικό Amazon και έπρεπε να πάω στο ταχυδρομείο και όχι στα ΕΛΤΑ Courier για να το παραλάβω. Επίσης αν πληρώσω παραπάνω για πιο γρήγορο Shipping θα έρθει με άλλες εταιρίες Courier (UPS, DHL); Παραγγελία 06/07 έγραφε ACRPI, ήρθε με ELTA Courier κανονικά στο σπίτι 13/07.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Επειδή δεν βγάζω άκρη έκανα παραγγελία 1/7 παρόλο που είχα βάλει expedited shipping μάλλον το έστειλαν με απλό ταχυδρομείο ή αποστολή έγινε με depost και έδινε παράδοση 7/7 η παραγγελία μέχρι και σήμερα δεν έχει έρθει και δεν με αφήνει όπως σε άλλες περιπτώσεις να ζητήσω refund το Chat μου λέει ότι με απλή αποστολή μπορεί να πάρει και πάνω από 2 μήνες για παραλαβή και να κάνω υπομονή (και τα 2 προϊόντα της παραγγελίας ήταν sold by amazon, μια thermal grizzly kryonaut extreme και ένα razer rgb Controller) Ξέρετε μήπως ποιος παραδίδει από αυτή τη depost (υποθέτω γερμανικό ταχυδρομείο)
Nabuko Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Ξέρετε μήπως ποιος παραδίδει από αυτή τη depost (υποθέτω γερμανικό ταχυδρομείο) Deutsche post. Aν έχεις αριθμό αποστολής τσέκαρε στην DHL και στα Ελτα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Deutsche post. Aν έχεις αριθμό αποστολής τσέκαρε στην DHL και στα Ελτα 9xx9/xx/xxxxx98 Σε τέτοιο στυλ είναι το track δεν το αναγνωρίζει καμία σελίδα 1
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, Inuyasha είπε 9xx9/xx/xxxxx98 Σε τέτοιο στυλ είναι το track δεν το αναγνωρίζει καμία σελίδα Θα το έχεις δει υποψιάζομαι🙄 Αν όχι τότε διάβασε You ordered from an online store such as Amazon, and see DEPOST or the DPSTD as a shipping provider, there is often no tracking for your package. What's behind it, we can tell you in this practical tip. DEPOST/DPSTD: tracking not possible In the case of DEPOST or DPSTD shows it is unaddressed mail, i.e. mail items, Deutsche Post. These are thrown in - unlike the packages directly in your postal mail box. In General, the letter will be delivered the next day. A tracking of the shipment is not possible. In this way, for example, smaller shipments, such as books or CDs or DVDs are delivered. In the letter delivery may delay the delivery sometimes next day delivery is not guaranteed, even if you as a Prime customer ordering on Amazon. If the shipment has not arrived after several days, contact the seller. Read with us as you contact Amazon take.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Θα το έχεις δει υποψιάζομαι🙄 Αν όχι τότε διάβασε You ordered from an online store such as Amazon, and see DEPOST or the DPSTD as a shipping provider, there is often no tracking for your package. What's behind it, we can tell you in this practical tip. DEPOST/DPSTD: tracking not possible In the case of DEPOST or DPSTD shows it is unaddressed mail, i.e. mail items, Deutsche Post. These are thrown in - unlike the packages directly in your postal mail box. In General, the letter will be delivered the next day. A tracking of the shipment is not possible. In this way, for example, smaller shipments, such as books or CDs or DVDs are delivered. In the letter delivery may delay the delivery sometimes next day delivery is not guaranteed, even if you as a Prime customer ordering on Amazon. If the shipment has not arrived after several days, contact the seller. Read with us as you contact Amazon take. Δεν το είχα δει αυτό, εδώ με 3ις που έχω μιλήσει δεν δέχονται να επιστρέψουν ούτε τα έξτρα μεταφορικά (είναι κάνα 12-14 ευρώ διαφορά δεν τα λες και λίγα)
Ashaman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Καλησπερα παιδες. Βλεπω το παρακατω και μπαινω και στο Elta courier (βγαζει οτι δεν υπαρχει τπτ γι'αυτον τον αριθμο) και στα elta που δε βγαζει τπτ στον πινακα κατω αλλα δε βγαζει και μνμ οτι δεν υπαρχει κατι. Λετε να ερχεται απο Elta απλα και οχι courier? Ποτε να περιμενω να φανει? Σημερα το απογευμα? Αυριο? Σε κανα μηνα καθοτι καλοκαιρι?
alexgyork Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 To DEpost σινεργαζετε με ΕΛΤΑ, ολα του τα δεματα εινε UNTRACKABLE. Σπανιες φορεσ το DEpost στελνει με DHL !, Οτι κωδικο και να δινει το amazon, με DEpost 99% ειναι untrackable, αλλα ερχοντε κανονικα με λιγη καθηστερειση ! Εχω παρει πανο απο 5 δεματα ετσι μεσω DEpost, και ηρθανε οκ, βεβαια ερχοντε με απλο Ελτα και αργουνε και δεν βρισκεισ tracking με τιποτα ! Επισεις λογο οτι ειναι Untrackable και αργουνε και η ημερομηνια παραδοσης που λει στο amazon εινε συντομη και δεν συμβαδιζει με την πραγματικοτητα πηρα 5/5 τα λεφτα μου πισω αφου επεικηνωνησα με το support τους. Ευχαριστω
stefanidisg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, alexgyork είπε To DEpost σινεργαζετε με ΕΛΤΑ, ολα του τα δεματα εινε UNTRACKABLE. Σπανιες φορεσ το DEpost στελνει με DHL !, Οτι κωδικο και να δινει το amazon, με DEpost 99% ειναι untrackable, αλλα ερχοντε κανονικα με λιγη καθηστερειση ! Εχω παρει πανο απο 5 δεματα ετσι μεσω DEpost, και ηρθανε οκ, βεβαια ερχοντε με απλο Ελτα και αργουνε και δεν βρισκεισ tracking με τιποτα ! Επισεις λογο οτι ειναι Untrackable και αργουνε και η ημερομηνια παραδοσης που λει στο amazon εινε συντομη και δεν συμβαδιζει με την πραγματικοτητα πηρα 5/5 τα λεφτα μου πισω αφου επεικηνωνησα με το support τους. Ευχαριστω 5/5 πήρες τα λεφτά πίσω; Τα δέματα γύρισαν πίσω; Πάντως έρχεται με απλό ΕΛΤΑ όταν είναι depost , απλώς υπάρχει καθυστέρηση από ΕΛΤΑ μεριά.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, alexgyork είπε To DEpost σινεργαζετε με ΕΛΤΑ, ολα του τα δεματα εινε UNTRACKABLE. Σπανιες φορεσ το DEpost στελνει με DHL !, Οτι κωδικο και να δινει το amazon, με DEpost 99% ειναι untrackable, αλλα ερχοντε κανονικα με λιγη καθηστερειση ! Εχω παρει πανο απο 5 δεματα ετσι μεσω DEpost, και ηρθανε οκ, βεβαια ερχοντε με απλο Ελτα και αργουνε και δεν βρισκεισ tracking με τιποτα ! Επισεις λογο οτι ειναι Untrackable και αργουνε και η ημερομηνια παραδοσης που λει στο amazon εινε συντομη και δεν συμβαδιζει με την πραγματικοτητα πηρα 5/5 τα λεφτα μου πισω αφου επεικηνωνησα με το support τους. Ευχαριστω Εμένα μου έκαναν χάρη που επέστρεψαν τα μεταφορικά(είχα πληρώσει παραπάνω για πιο γρήγορη παραλαβή) αλλά στο κόστος του προϊόντος είναι κάθετοι και λες και μου το κάνουν copy paste, οι 2 τελευταίοι που μίλησα λένε ότι θα μπορέσω να κάνω αίτημα για refund στις 45 μέρες και θα πρέπει να πάω στα ΕΛΤΑ να πάρω χαρτί ότι δεν μου παραδόθηκε το πακέτο, πράγμα που τα έκτα λένε ότι οτιδήποτε φάκελος χωρίς tracking είναι αδύνατο να μου δώσουν τέτοιο χαρτί
alexgyork Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Εγώ παντος 5/5 πήρα πίσω, παντος μετράει και πόσα orders έχεις κάνει από παλιά, πόσο τακτικός πελάτης είσαι κτλπ. Και πόσα refund , έχεισ πάρει παλιότερα.. έγινε πολλά 22 ώρες πριν, stefanidisg είπε 5/5 πήρες τα λεφτά πίσω; Τα δέματα γύρισαν πίσω; Πάντως έρχεται με απλό ΕΛΤΑ όταν είναι depost , απλώς υπάρχει καθυστέρηση από ΕΛΤΑ μεριά. Ναι πήρα τα λεφτα πίσω, 5/5 . Αλλά τα δέματα φτάσανε κανονικά όλα απλά σε άλλη ημερομηνία από αυτή που λεγε το amazon de.
tasarass77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 2η παραγγελία Ιούλη και την έστειλαν με Deutsche Post. Και βγάζει και παράδοση την Δευτέρα, που δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, alexgyork είπε Εγώ παντος 5/5 πήρα πίσω, παντος μετράει και πόσα orders έχεις κάνει από παλιά, πόσο τακτικός πελάτης είσαι κτλπ. Και πόσα refund , έχεισ πάρει παλιότερα.. έγινε πολλά Ναι πήρα τα λεφτα πίσω, 5/5 . Αλλά τα δέματα φτάσανε κανονικά όλα απλά σε άλλη ημερομηνία από αυτή που λεγε το amazon de. Πελάτης από το 05-06 με καμία 15 - 20 παραγγελίες το μήνα, ζήτημα τόσα χρόνια να πήρα refund 2 φορές σε προϊόντα που όντως δεν ήρθαν Εφόσον τα προϊόντα σου έρχονται γιατί δεν τα πληρώνεις? Γιατί από τα λεγόμενα σου μόλις σου ανοίξει αίτημα για refund περνεις τα λεφτά σου και μετ; το παραλαμβάνει και προϊόντα Το θεωρείς σωστό? Μαγκιά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα