Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, aces είπε

κανονικά ναι με το που μπει Ελλάδα πρέπει να το εμφανίζει. Με επιφυλαξη το τρακινγκ παραπέμπει στα ΕΛΤΑ courier οπότε υπομονή.....

Τελικά δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, απλά το εμφάνισε μια μέρα μετα, όπου ήρθε και σπίτι και παρέλαβα. Ίσως επειδή μένω επαρχία, δε ξερω.

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Τελικά δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, απλά το εμφάνισε μια μέρα μετα, όπου ήρθε και σπίτι και παρέλαβα. Ίσως επειδή μένω επαρχία, δε ξερω.

ΕΛΤΑ courier ητανε τελικά??

Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 10:38 ΜΜ, aces είπε

Ριφιφι :D είναι νωρίς για ριφιφι:rolleyes:

στο κέντρο διαλογης γινεται εκκαθάριση σε 3 εργασιμες αναλόγως του φόρτου από ΕΛΤΑ

https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam?ctype=postal

υπάρχει κ αυτή η επιλογή αλλά θέλει χρόνο για να φανεί ως χαμένο το δέμα για να κανεις αναφορα/καταγγελια 

Απο Γερμανια το πολύ 10 μέρες παραλαβη οπότε αναμονή αναγκαστικά 

έχεις κ το αμαζον για επιστροφή χρημάτων 

Καλημέρα μας, αίσιο τέλος με τη δική μου περίπτωση.

Από δω και πέρα θα λέω "ριφιφί" και θα παραλαμβάνω την επομένη (γούρι).

Από 16/1 που ξεκουραζόταν το πακέτο μου στο κέντρο διαλογής, ως δια μαγείας τελευταία μέρα πριν την ημέρα δικαιώματος για refund από amazon (που παρακολουθεί τα πάντα), η ΕΛΤΑ κούριερ άρχισε τον οργασμό ενημερώσεων μέχρι την παραλαβή από τον πελάτη... ο νοών νοείτω

Κρίμα μεγάλο πάντως να παραγγέλνεις από amazon και την ώρα που ενημερώνεσαι ότι το last mile της αποστολής το αναλαμβάνουν... ελληνικά χέρια να... σκοτεινιάζει η ψυχή σου...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, draculias είπε

Καλημέρα μας, αίσιο τέλος με τη δική μου περίπτωση.

Από δω και πέρα θα λέω "ριφιφί" και θα παραλαμβάνω την επομένη (γούρι).

Από 16/1 που ξεκουραζόταν το πακέτο μου στο κέντρο διαλογής, ως δια μαγείας τελευταία μέρα πριν την ημέρα δικαιώματος για refund από amazon (που παρακολουθεί τα πάντα), η ΕΛΤΑ κούριερ άρχισε τον οργασμό ενημερώσεων μέχρι την παραλαβή από τον πελάτη... ο νοών νοείτω

Κρίμα μεγάλο πάντως να παραγγέλνεις από amazon και την ώρα που ενημερώνεσαι ότι το last mile της αποστολής το αναλαμβάνουν... ελληνικά χέρια να... σκοτεινιάζει η ψυχή σου...

Καλημερα,

Κ εκανες παραγγελια απο ΕΕ ειδες κουνηθηκε το δεμα τελικά :P αρκετα καλα ηρθε για Γερμανία

Γερμανια πανω απο 10 μερες δεν εχει τυχει να αργήσει πιο πολυ η παραλαβη για αυτο κ προτεινεται 1η επιλογη

εκτος ΕΕ ειναι χειροτεροι οι χρόνοι παραλαβης/παραδοσης.

Το ριφιφι ειναι γουριB)

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρηγγειλα και εγω απο Amazon.de το Σαββατο με εκτιμωμενη παραδοση ή αφιξη γενικα στην Ελλαδα ( δεν ειμαι σιγουρος τι απο τα δυο) την Πεμπτη 23/03. Ας ελπισουμε να ειμαι και εγω απο τους τυχερους.

Δημοσ.

ελτα κούριερ σήμερα είχαν το δέμα για παράδοση, δεν με βρήκαν και άφησαν σημείωμα

το σημείωμα είχε το τράκινγκ και νούμερο να καλέσω

καλώ το νούμερο για να κλείσω νέα ημερομηνία όπως έχω ξανακάνει και μου λέει αυτός που απάντησε ότι

"δεν πρόκειται να ξαναπεράσει ο διανομέας, η συμφωνία των Ελτα Κούριερ με το Άμαζον είναι να περάσουμε μία (1) φορά μόνο! Και μετά θα πρέπει να περάσετε εσείς να πάρετε την παραγγελία σας!"

Δηλ.σύμφωνα με αυτά που μου είπε αυτό το άτομο που δουλεύει στα Ελτά Κούριερ και απαντά στα τηλέφωνα, το Ελτά Κούριερ συμφώνησε με το 'Αμαζον να τρώει τα μεταφορικά από τον πελάτη που δεν είναι και λίγα!

Πήγα κατευθείαν στο άμαζον να ρωτήσω αν όντως ισχύει τέτοιο πράγμα και μου είπαν ΌΧΙ.

Άρα το άτομο αυτό συνειδητά ψεύδεται στους πελάτες. Και πληρώνεται.

Από άμαζον μου είπαν ότι θα το προωθήσουν αυτό που είπα.

Τους σύστησα επίσης μια εναλλακτική υπηρεσία αντί για ελτα κούριερ.

Επίσης στην ίδια την σελίδα των Ελτα Κούριερ γράφει ότι κάνουν τουλάχιστον 2 απόπειρες παράδοσης.

666.jpg

777.jpg

888.jpg

999.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Παράγγειλα κι εγώ πρώτη φορά από amazon.de  μια φωτογραφική τσάντα και σήμερα με ενημέρωσαν ότι το παρέδωσαν στον "courier" HRVATSKA_POST  που είναι τα croatian post ταχυδρομεία με tracking #  PWxxxxxxxxxGR και παράδωση την Παρασκευή 7/4/23

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Ποιος αναλαμβάνει την παράδοση εδώ? Elta ή Elta courier?

Ευχαριστώ

Θάνος

mosiso_bag_ed.jpg

Δημοσ.
Στις 21/3/2023 στις 8:25 ΜΜ, stratos979 είπε

ελτα κούριερ σήμερα είχαν το δέμα για παράδοση, δεν με βρήκαν και άφησαν σημείωμα

το σημείωμα είχε το τράκινγκ και νούμερο να καλέσω

καλώ το νούμερο για να κλείσω νέα ημερομηνία όπως έχω ξανακάνει και μου λέει αυτός που απάντησε ότι

"δεν πρόκειται να ξαναπεράσει ο διανομέας, η συμφωνία των Ελτα Κούριερ με το Άμαζον είναι να περάσουμε μία (1) φορά μόνο! Και μετά θα πρέπει να περάσετε εσείς να πάρετε την παραγγελία σας!"

Δηλ.σύμφωνα με αυτά που μου είπε αυτό το άτομο που δουλεύει στα Ελτά Κούριερ και απαντά στα τηλέφωνα, το Ελτά Κούριερ συμφώνησε με το 'Αμαζον να τρώει τα μεταφορικά από τον πελάτη που δεν είναι και λίγα!

Πήγα κατευθείαν στο άμαζον να ρωτήσω αν όντως ισχύει τέτοιο πράγμα και μου είπαν ΌΧΙ.

Άρα το άτομο αυτό συνειδητά ψεύδεται στους πελάτες. Και πληρώνεται.

Από άμαζον μου είπαν ότι θα το προωθήσουν αυτό που είπα.

Τους σύστησα επίσης μια εναλλακτική υπηρεσία αντί για ελτα κούριερ.

Επίσης στην ίδια την σελίδα των Ελτα Κούριερ γράφει ότι κάνουν τουλάχιστον 2 απόπειρες παράδοσης.

666.jpg

777.jpg

888.jpg

999.jpg

Κ που πέρασε να αφήσει σημείωμα πολύ είναι δυστυχώς πλέον οι εταιρείες κούριερ λειτουργούν ως καταστήματα παραλαβής παρά να κάνουν διανομή. Πολλά τα παράπονα συνολικά για τα κούριερ.

Τα ίδια κάνει κ η γενική κ η acs περνά όποτε τύχει είναι ανάλογα κ το κατάστημα. Επαρχία ίσως είναι πιο εύκολη η παραλαβή ανάλογα το φόρτο κ το προσωπικό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanospl είπε

Καλησπέρα σε όλους

Παράγγειλα κι εγώ πρώτη φορά από amazon.de  μια φωτογραφική τσάντα και σήμερα με ενημέρωσαν ότι το παρέδωσαν στον "courier" HRVATSKA_POST  που είναι τα croatian post ταχυδρομεία με tracking #  PWxxxxxxxxxGR και παράδωση την Παρασκευή 7/4/23

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Ποιος αναλαμβάνει την παράδοση εδώ? Elta ή Elta courier?

Ευχαριστώ

Θάνος

mosiso_bag_ed.jpg

Ελτα courier συμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αμαζον. https://www.amazon.de/gp/help/customer/display?nodeId=201910090

Έχω παραγγείλει κι εγώ κι έρχονται με την ίδια εταιρεία, για παραγγελία απο 1/4 εκτιμώμενη παράδοση είναι 12/4, περίεργο. Ίσως επειδή είμαι Κρήτη

Δημοσ.
Στις 4/4/2023 στις 7:11 ΜΜ, thanospl είπε

Καλησπέρα σε όλους

Ευχαριστώ

Θάνος

mosiso_bag_ed.jpg

Τελικά έφτασε 7-4-23 σε 3 μέρες  , μια χαρά

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια γιατι μπορει μια παραγγελια να αργει να γινει dispatch? Παραγγειλα σαββατο και ακομα ενω ειναι κοντα δεν εχει γινει dispatch

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου... περίμενα σήμερα (10 Αυγούστου) ένα δεματάκι και αντί αυτού έλαβα ειδοποίηση ότι δεν με βρήκαν και θα γίνει νέα προσπάθεια παράδοσης.

Προφανώς και δεν πέρασε κανένας (έχω smart κουδούνι με καταγραφή και αποδεικνύεται ότι κανένας δεν το χτύπησε σήμερα).

Επικοινώνησα με το τσάτ της Amazon την ενημέρωσα τι έγινε και ζήτησα να το κρατήσει η μεταφορική (ACRPI δλδ ΕΛΤΑ Courrier) για να το παραλάβω σε μία εβδομάδα που θα γυρίσουμε από διακοπές. 

Κατέγραψε το τηλεφώνημα μας σαν παράπονο και σαν αποζημίωση μου είπε ότι θα μου γίνουν refund τα μεταφορικά μόλις παραλάβω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Παρήγγειλα για πρώτη φορά μετά από χρόνια και ομολογώ δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος. Το αντικείμενο μου έφυγε από μία αποθήκη στη Γερμανία στις 24/07 με hrvatska posta με την οποία και πρώτη φορά μου έρχεται παραγγελία. Η ημερομηνία παράδοσης ήταν 02/08 αλλά μέχρι τότε το tracking έχει μείνει στο Item left an Amazon facility. Επικοινωνώ με support και μου λένε ότι άργησε να το εξυπηρετήσει ο carrier και ότι θα μου κάνουν refund τα μεταφορικά και αν δεν έρθει μέχρι τις 08/08, δικαιούμαι refund. Περιμένω μέχρι τις 08/08 και παίρνω τελικά το refund, σημειωτέον, τα μεταφορικά δεν είχεν γίνει ξεχωριστό refund όπως είπε ο Ινδός του support. Ακόμη και σήμερα η παραγγελία φαίνεται ότι είναι on its way αλλά το tracking έχει μείνει στο left an Amazon facility. Επειδή το είδος δεν είναι αναλώσιμο, δεν ξέρω τι να κάνω. Να περιμένω μπας κι εμφανιστεί τελικά ή να το ξαναπαραγγείλω; Μου έχει συμβεί και άλλη φορά αυτό με το tracking και μου ξαναστείλανε τη πραγγελία με expedited shipping τζάμπα και τελικά ο courier και ο ταχυδρόμος ήρθαν την ίδια μέρα. Τώρα νομίζω ότι τα πράγματα legit χάθηκαν και δεν ξέρω αν αξίζει να ξανακάνω τον κόπο γιατί δεν ξέρω αν η hrvatska posta είναι τελικά αξιόπιστη. Σε reddit και τέτοια είδα ότι δεν έχει και ιδιαίτερα καλή φήμη ως προς την αξιοπιστία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...