djcat Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2021 στις 12:25 ΠΜ, Gkostas2007 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ρε παιδιά επειδή δεν κατάλαβα και τόσο καλά. Τελικά ο Νίκος και η Λένα είχαν τον ίδιο πατέρα και ήταν αδέρφια; Γιατί μιλάμε για τρελή αιμομιξία σε αυτή την περίπτωση... ναι Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από djcat
roginsky12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Καθηλωτικο, συγκλονιστικο...με σκηνοθεσια απο αλλον πλανητη.
vasilismf Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Spoiler Κατάλαβε κανείς πως τέλειωσε; Εγω καταλαβα οτι η τρελαρα τα έβλεπε ολα στον ύπνο της αλλά Παπακαλιάτης, αλλα μετα που πήγε σπίτι, το σπιτι ηταν άδειο αρα το πουλησαν? Και αυτη τι πηγε τοτε να κανει εκει;
christos4 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε Στο τελος ρε παιδιά τι.καταλαβατε εσεις? Spoiler Εγώ καταλαβα ότι γύρισε πίσω στο νησί και αυτοκτόνησε
Alexmario7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν αρχίζει μας δείχνει ότι καθετε στο κατάστρωμα και σαν να ταξιδεύει το μυαλό της και επίσης όταν την υποδεχετε ο ξάδερφος της στην προβλήτα γύρνα το κεφάλι της και κοιτάζει πίσω όπως ακριβώς κ στην τελευταία σκηνή.κανει αυτό το φλαςμπακ ας το πούμε.τωρα στο τέλος ρωτά τον τύπο...(Ο Δημήτρης?) και της απαντά αυτος (ποιος δημητρης)τι εννοει τωρα εδω ο ποιητης?ολα αυτα οντως ηταν στη φαντασία της?εγιναν ολα η οχι?και αν ας πουμε επέστρεψε στο νησι για δεύτερη φορα δεν θα μπορούσε να παει μονη στο σπιτι λες και δεν ηξερε που ηταν?ηθελε και παρεα να τη συνοδεύει αυτος ο αγνωστος με το ταμπελακι στο χερι με το ονομα της.επισης πες οτι γύρισε για δεύτερη φορα.... τι στο καλό με τα ίδια ρούχα πήγε πάλι?Δε στέκει.πραγματικα μπέρδεμα.οποιος έχει σαφή εξηγηση ας την πει μπας και καταλήξουμε κάπου. Πολύ ωραία σειρά με εξαιρετικά ωραία φωτογραφία και μουσικη Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από Alexmario7 2
Eugeniaboo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Παιδιά sos χαχαχαχα Μόλις τελειώσαμε την σειρά 3 άτομα κι δεν καταλάβαμε το τέλος 😂 Τι καταλάβατε;;
Fabinas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δύο επεισόδια είδα, μπούρδα μου φάνηκε. Θα το τελειώσω, αλλά δεν τρέφω ελπίδες. Τίποτε που να με ιντριγκάρει στην ιστορία, στους χαρακτήρες, στην ερμηνεία τους. Ούτε καν το ελάχιστο, σεμνότυφο (συνδρομητικό κανάλι είναι, περισσότερα βλέπαμε τα 90's στην ελεύθερη) γυμνό δε λέει. 1 1
polakis21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Παιδια δεν καταλαβα τιποτα στο τελος. Ονειρο ή πραγματικοτητα; Τι παιχτηκε; 2
Gkostas2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 23 ώρες πριν, polakis21 είπε Παιδια δεν καταλαβα τιποτα στο τελος. Ονειρο ή πραγματικοτητα; Τι παιχτηκε; Νομίζω κανένας μας δεν κατάλαβε τελικά
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 23 hours ago, Gkostas2007 said: Νομίζω κανένας μας δεν κατάλαβε τελικά Τι δεν καταλάβατε; Απλά γύρισε πίσω στο νησί κάποια χρόνια αργότερα αυτή τη φορά «απελευθερωμένη». Καλογυρισμενη σειρά αλλά με πολλά περιττά στοιχεία ώστε να γεμίσουν τα 8 επεισόδια. Θα μπορούσε να γίνει μια ταινία 90 λεπτών και να πουν την ιστορία καλύτερα! 1
ennia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 αυτος ο μαρκος ειναι ηθοποιός? μονο εμεις δεν καταλαβαινουμε τι λεει? το πρωτο επεισόδιο το γυρισα 4 φορες πισω για να καταλαβω τη μια ατακα που έλεγε σε όλο το επεισόδιο.
ennia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 To τελείωσα μαζι τη γυναικα δεν καταλάβαμε τίποτα. τελικα τι εγινε? μπορει καποιος να μας πει.? διαβασα πιο πανω μια αναφορα στο ετερος εγω..... πιστευω ειναι ιεροσυλία η σύγκριση. δεν έχει επαφή καμία με το ετερος εγω. 1
roginsky12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, ennia είπε To τελείωσα μαζι τη γυναικα δεν καταλάβαμε τίποτα. τελικα τι εγινε? μπορει καποιος να μας πει.? διαβασα πιο πανω μια αναφορα στο ετερος εγω..... πιστευω ειναι ιεροσυλία η σύγκριση. δεν έχει επαφή καμία με το ετερος εγω. τι εννοεις δεν υπαρχει καμια επαφη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα