Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η υπόθεση της σειράς ξεδιπλώνεται γύρω από ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο: μια έφηβη χάνει τη ζωή της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η οικογένειά της και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατό της. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Τα συνολικά 8 επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:00 στο κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, ενώ θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιχταρά μου είδα τα πρώτα τρία.  Βαρετό, low budget , σαν  σήριαλ,  8 λέξεις ας πουμε. Ηθοποιίες δεν με ενθουσίασαν.  

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει τα 2 πρώτα. Προσεγμένο είναι με τη φωτογραφία να κερδίζει στα σημεία. Οι ερμηνείες κάποιες είναι αρκετά καλές κάποιες όχι και τόσο.

Δεν ξέρω που το πάει η ιστορία αλλά έχει καλές προοπτικές. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι σε καμία περίπτωση  στο επίπεδο σαπουνόπερας που λέει ο φίλος παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη προσπαθεια που ομως χανει σοβαρα στο θεμα των ερμηνειων κυριως απο καποιους απο τους νεοτερους ηθοποιους και περισσοτερο της πρωταγωνιστριας.Η υποθεση εχει ενδιαφερον,στην αρχη βαζει πολυ δυνατες βασεις για να δεις κατι που θα σε κρατησει μεχρι τελους.Εχει καλες ιδεες  για την ροη της ιστοριας που ομως φτανουν στα ματια μας λιγο ''αψυχα'' σε καποιες περιπτωσεις.Κραταει οντως των θεατη μεχρι τελους αλλα απο ενα σημειο ενιωθα λιγο φλυαρο αυτο που εβλεπα και ισως να εδεινε καλυτερα αυτο που επιδιωκε η σειρα σε εναν κυκλο των 6 επεισοδειων αντι των 8.

Οπως ειπα ειναι μια καλη προσπαθεια αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να σταθει διπλα στα ''Ετερως Εγω'' ή "Σιωπιλος Δρομος" που για το τελευταιο τουλαχιστον μεχρι σημερα και μετα τα επεισοδια που εχω δει απο αποψη ερμηνειων,σκηνοθεσιας,φωτογραφιας ειναι ενα σκαλι πανω,την υποθεση θα την κρινω αφου ολοκληρωθει η σεζον.

Απο εμενα 7 στα 10 επιεικως

Υ.Γ.  Πραγματικα ομως στα δικα μου ματια τουλαχιστον με ενοχλησε η ερμηνεια της πρωταγωνιστριας Λενας (Ναταλία Swift).Πολυ ''παιδικη'' ερμηνεια κατα την γνωμη μου που ειδικα στις στιγμες που υπηρχε η αναγκη για εκδηλωση συναισθηματων εκανε μπαμ η αδυναμια της να υποστιριξει τον ρολο. Δεν την εχω δει καπου αλλου που μπορει σε καποιους αλλους ρολους η κοπελα να τα καταφερνει μια χαρα αλλα στην συγκεκριμενη σειρα πιο πολυ κακο θεωρω κανει παρα καλο η ερμηνεια της μιας και εχει τον πρωταγωνιστικο ρολο.

Επεξ/σία από leff79
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω ότι από τους νεαρότερους της σειράς είναι η καλύτερη. Τα αγόρια από την άλλη δε με πείθουν καθόλου!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Εγώ πάλι νομίζω ότι από τους νεαρότερους της σειράς είναι η καλύτερη. Τα αγόρια από την άλλη δε με πείθουν καθόλου!

Απο τους νεοτερους ξεχωρισα την Σεμίραμις Αμπατζόγλου (Άννα) ειδικα προς τα τελευταια επεισοδια.Οσο για τα αγορια ακριβως οπως το λες...δεν πειθουν!

• Like 3
Δημοσ.

Εξαιρώ την Λεχου που σαν πιο έμπειρη υποστηρίζει πλήρως τον ρόλο της. Και κάπως την ξανθουλα. Όλοι οι άλλοι θυμίζουν σήριαλ της τηλεόρασης.

Ακόμα και αστυνομικός για τα πανηγύρια.

Ρε μαλακα, εσύ έδωσες τα ναρκωτικά;

Όχι.

Α, καλά εντάξει, φύγε

Δημοσ.

Την είδα και γω την σειρά μέσα σε 2 μέρες. Νομίζω λίγο πολύ τα είπαν και οι πιο πάνω τα γενικά. Έχουμε και λέμε:

1. Πολύ αδύναμες οι ερμηνείες από τους νέους ηθοποιούς, ειδικά από την Λένα. Μου θύμισε Κιρστεν Στιούαρτ με αυτό το μόνιμο μελαγχολικό και απλανές βλέμμα. Εξαίρεση η κοπέλα που έπαιζε την Άννα που ήταν τρομερή, όπως και η ξαδέρφη της η μελαχρινή με τα σγουρά μαλλιά

2. Γενικά καλή η ροή, αλλά πράγματι ειδικά προς τα τελευταία επεισόδια τραβούσε παραπάνω χωρίς κανένα λόγο. Σίγουρα 6 ή 7 επεισόδια θα ήταν σούπερ, αντί για 8.

3. Ο Λούλης τρομερός, αλλά μου θύμισε λίγο μπάτσο ότι να 'ναι. Ούτε πίεζε, ούτε τόνιζε τις αντιφάσεις, τίποτα. Εκεί ήταν κάπως παιδικό

4. Τρομερή η ιδέα για το τεράστιο σπίτι πάνω στην θάλασσα αλλά με τα σάπια θεμέλια, τα παιδιά που η μόνη ώρα που ένιωθαν ελεύθερα ήταν το βράδυ κλπ

Γενικά και γω γύρω στο 7 στα 10 θα έδινα

Spoiler

Ρε παιδιά επειδή δεν κατάλαβα και τόσο καλά. Τελικά ο Νίκος και η Λένα είχαν τον ίδιο πατέρα και ήταν αδέρφια; Γιατί μιλάμε για τρελή αιμομιξία σε αυτή την περίπτωση...

Δημοσ.

Απιστευτη σειρα.Φοβερη σκηνοθεσια και μονταζ...πρωτογνωρα για ελληνικα δεδομενα.

Θεωρω οτι ποιοτικα ειναι ενα σκαλι πανω απο Ετερος εγω...μη τη χασετε 8/10

Δημοσ.
4 ώρες πριν, roginsky12 είπε

Απιστευτη σειρα.Φοβερη σκηνοθεσια και μονταζ...πρωτογνωρα για ελληνικα δεδομενα.

Θεωρω οτι ποιοτικα ειναι ενα σκαλι πανω απο Ετερος εγω...μη τη χασετε 8/10

βλεπεις κατι αστειο και γελας η δεν εχεις αποψη?

Δημοσ.

Το τέλειωσα χθες. ΟΚ ως μια καλή προσπάθεια θα το χαρακτήριζα. Αν ήταν δουλεμένο καλύτερα το story και οι διάλογοι σίγουρα θα μιλούσαμε για κάτι καλό. Οι ερμηνείες έχουν θεματάκι αλλά νομίζω το ξεπερνάς μετά από λίγο. Δε θεωρώ ότι έχασα τον χρόνο μου αλλά δεν ξέρω αν θα το πρότεινα κι όλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...