jimbono Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ CANON MX 495 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΟ ..ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ CODE 5.156.69 ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ UPDATE ΤΟΥΣ DRIVERS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Petros Electron Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Καλημερα, 1) Βεβαιώσου οτι το driver ειναι οκ, μπες στην διαχείριση συσκευών να δεις αν το σκανερ σου ειναι στην λιστα και αναγνωρίζετε κανονικά χωρίς να έχει επισήμανση σφάλματος του driver. 2) Αν και δεν αναφέρεις τι OS εχεις, αν εχεις WIN10 κατέβασε απο το MSstore το Scan application, καντο εγ/ση και δοκίμασε με αυτό.
jimbono Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, jimbono είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ CANON MX 495 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΟ ..ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ CODE 5.156.69 ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ UPDATE ΤΟΥΣ DRIVERS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ WINDOWS 10
snbblp Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, jimbono είπε ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ WINDOWS 10 Τον έχεις συνδέσει σε διαφορετική θύρα από εκείνη που ήταν όταν έκανες εγκατάσταση, ή, η τροφοδοσία που παρέχει η θύρα δεν είναι επαρκής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα