Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

181818

46 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

0.18

47 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

58 λεπτα

47 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

48  ευρω

Σου αρέσει το 8 ε? 

Δημοσ.

τυχαιο ?  δεν νομιζω !! 

τελος παντων ,  το θεμα ειναι αν ειναι οντος 0.18 λεπτα  το λεπτο ,  πηρα  προχτες την cosmote τηλ  και μου ειπε ο  εκπροσωπος  οτι μαλλον  ειναι 0.18 λεπτα,  και μου εχουν ανοιξει υποθεση προς μελετη  ,   Χριστος Ανεστη  δηλαδη !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν το έψαχνες πριν καλέσεις; 

https://www.nbg.gr/greek/contact/Pages/Mobile-Contact.aspx

. Καλέστε μας στο 210 48 48 484 από σταθερό ή κινητό, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο (χρέωση
       ανάλογα με το τιμολόγιο του παρόχου).

Αυτό τι ακριβώς σημαίνει, ότι θα είναι σαν όλες τις άλλες κλήσεις που παίρνεις? Διότι οι περισσότεροι έχουν πακέτα με δωρεάν λεπτά στο κινητό τους οπότε όσο κρατάνε αυτά, οι κλήσεις είναι τζάμπα

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτό τι ακριβώς σημαίνει, ότι θα είναι σαν όλες τις άλλες κλήσεις που παίρνεις? Διότι οι περισσότεροι έχουν πακέτα με δωρεάν λεπτά στο κινητό τους οπότε όσο κρατάνε αυτά, οι κλήσεις είναι τζάμπα

Δεν θεώρησα ότι χρειάζεται περαιτέρω εξηγηση ,ναι, αν έχεις πακέτο με δωρεάν λεπτά για κλήσεις σε σταθερά και κινητά θα σου αφαιρέσει απο εκεί .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

τυχαιο ?  δεν νομιζω !! 

τελος παντων ,  το θεμα ειναι αν ειναι οντος 0.18 λεπτα  το λεπτο ,  πηρα  προχτες την cosmote τηλ  και μου ειπε ο  εκπροσωπος  οτι μαλλον  ειναι 0.18 λεπτα,  και μου εχουν ανοιξει υποθεση προς μελετη  ,   Χριστος Ανεστη  δηλαδη !!

Με ένα ψάξιμο στους τιμοκαταλόγους της Cosmote

Το 0,18 /λεπτό  είναι για κλήση από σταθερό

Από κινητό εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχεις

Στα GIGAMAX  η αστική χρέωση είναι  0,2356 €/λεπτό

Στα πιο παλιά προγράμματα είναι  0,01233 €/δευτερόλεπτο  δηλαδή  0,7398€/λεπτό

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν θεώρησα ότι χρειάζεται περαιτέρω εξηγηση ,ναι, αν έχεις πακέτο με δωρεάν λεπτά για κλήσεις σε σταθερά και κινητά θα σου αφαιρέσει απο εκεί .

Ελπίζω να είναι έτσι αλλά για κάποιο λόγο δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όταν πρόκειται για τέτοιες υπηρεσίες

Δημοσ.

To  210 48 48 484 όπως και τα αντίστοιχα  τηλέφωνα  των άλλων τραπεζών είναι εθνικός αριθμός και όποιος έχει δωρεάν χρόνο προς εθνικά δίκτυα δεν χρεώνεται.

Συνήθως όπου υπάρχει ολιγοψήφιο νούμερο υπάρχει και ένας εθνικός αριθμός.... συνήθως γράφουν για κλήση από το εξωτερικό....  αλλα καλείται κανονικά και απο την Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Ελπίζω να είναι έτσι αλλά για κάποιο λόγο δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όταν πρόκειται για τέτοιες υπηρεσίες

Να είσαι πιο αισιόδοξος.Ειναι υποχρεωτικό να υπάρχει και κανονικό τηλέφωνο για να υπάρχει πρόσβαση απο εξωτερικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

τυχαιο ?  δεν νομιζω !! 

Νέο θέμα του TS στο τέλος του μήνα: "Πώς να πάρω δάνειο για εξόφληση κλήσης προς εξυπηρέτηση πελατών"

Στη σελίδα της κοσμοτέ κάτω κάτω λέει "Τιμοκατάλογοι" και εκεί υπάρχει αυτό το λινκ:

Τιμοκατάλογοι Σταθερής & Κινητής (cosmote.gr)

Μέσα βλέπεις ότι:

Αναφορά σε κείμενο

H χρέωση κλήσης σε σύντομους κωδικούς των σειρών 10XX,11XX,181XX έως 183XX, (εκτός των κωδικών των σειρών 116XXX και 118XX) και 801 ΧΧΧ ΧΧΧΧ, 70XXXX XXXX είναι ίση με τη χρέωση που αντιστοιχεί σε κλήση προς γεωγραφικό αριθμό ή προς αριθμό κινητής τηλεφωνίας αναλόγως με τον πάροχο του δικτύου που είναι εκδοχέας του αριθμού, με βάση το οικονομικό πρόγραμμα, στο οποίο είναι ενταγμένη η κάθε σύνδεση. H χρέωση κλήσης στους σύντομους κωδικούς των σειρών αυτών είναι ανεξάρτητη από την κατανάλωση της δωρεάν ενσωματωμένης χρήσης των προγραμμάτων ή άλλων πρόσθετων πακέτων.

Άρα, βρίσκεις στον τιμοκατάλογο το πρόγραμμά σου και πόσο χρεώνει τις κλήσεις προς σταθερά εκτός πακέτου λεπτών. 

πχ αν έχεις παλαιό πρόγραμμα (μη εμπορικά διαθέσιμο), συνήθως η χρέωση που βλέπω στον κατάλογο για εθνικές κλήσεις εκτός προγράμματος είναι:

0,01233 €/δευτ.

Εσύ λες ότι μίλησες 58 λεπτά = 3480 δευτερόλεπτα, δηλαδή 3480x0,01233 = 42,9€, το οποίο ταιριάζει με την περιγραφή σου, γιατί πάνω του μπαίνει και τέλος συνδρομητή (συνήθως +12%), δηλαδή 48 ευρώ.

Επεξ/σία από dtzgr
Δημοσ.

Αυτές είναι οι χρεώσεις στα 5ψηφια Πανάκριβες και εκτός των δωρεάν λεπτών ομιλίας.

το 181818 είναι το 5ψηφιο 18181   το οποίο για να το θυμάται εύκολα κανείς σερβίρετε ως 181818 

Αντίστοιχα το 210 48484848 είναι το 10ψήφιο 2104848484 το οποίο σερβίρετε ως 11ψήφιο 48484848 για να το θυμώμαστε ευκολώτερα.

• Like 2
Δημοσ.
17 hours ago, cthulhucarbide said:

Σταθερό τηλέφωνο είναι, όχι 5ψήφιο

Δημοσ.

Όλα τα 5ψήφια έχουν και αντίστοιχο γεωγραφικό αριθμό, πχ 210xxxxxxx, για όσους καλούνε από το εξωτερικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...