Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Καλημέρα σας περιμένω ένα δέμα από Γερμανία το οποίο έχει να κάνει update εδώ και 14 μέρες τι φάση ? Δείτε αναλυτικά από κάτω Δευτέρα 03. Μάιος 20 10:42 Τοπική ώρα | The international shipment has been processed in the parcel center of origi Bremen GVZ, German Δευτέρα 19. Απρίλιος 20 20:51 Τοπική ώρα | The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically.
TuXaKoS Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Έλεγξε με το ίδιο tracking number στο site του ΕΛΤΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Έλεγξε με το ίδιο tracking number στο site του ΕΛΤΑ. Το τσεκαρε φίλε δυστυχώς τίποτα
TuXaKoS Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, Alextsol2 είπε Το τσεκαρε φίλε δυστυχώς τίποτα Μπορείς να ανοίξεις ticket στην DHL και θα σε ενημερώσουν. Εγώ αυτό έκανα σε ανάλογη περίπτωση, και προχώρησε άμεσα για κάποιο λόγο (στη δική μου περίπτωση είχε κολλήσει στα ΕΛΤΑ).
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε Μπορείς να ανοίξεις ticket στην DHL και θα σε ενημερώσουν. Εγώ αυτό έκανα σε ανάλογη περίπτωση, και προχώρησε άμεσα για κάποιο λόγο (στη δική μου περίπτωση είχε κολλήσει στα ΕΛΤΑ). Δεν λέει κάπου όμως ότι είναι στο ΕΛΤΑ αυτό είναι το θέμα
TuXaKoS Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Alextsol2 είπε Δεν λέει κάπου όμως ότι είναι στο ΕΛΤΑ αυτό είναι το θέμα Μπορεί να έρχεται και με άλλη εταιρία. Εφόσον η καθυστέρηση είναι τόσο μεγάλη, άνοιξε ticket στην DHL και θα σου πουν αυτοί με ποια εταιρία θα σου έρθει και τι έγινε: If the shipment status has not changed for more than 6 working days, you can request an investigation. If you are the recipient of the shipment, we recommend that you first consult with the sender of the shipment. This generally results in a quick fix for you.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Το θέμα είναι ότι δεν το έχω στείλει εγώ το δέμα αλλά Κινέζος που έχει αποθήκη στην Κίνα Τον ειδοποίησα και λέει ότι θα το λύσουν το θέμα αλλά δεν πιστεύω να επικοινωνήσε καν
TuXaKoS Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, Alextsol2 είπε Το θέμα είναι ότι δεν το έχω στείλει εγώ το δέμα αλλά Κινέζος που έχει αποθήκη στην Κίνα Τον ειδοποίησα και λέει ότι θα το λύσουν το θέμα αλλά δεν πιστεύω να επικοινωνήσε καν Α είναι τριγωνική. Κατάλαβα. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα