Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα σας περιμένω ένα δέμα από Γερμανία το οποίο έχει να κάνει update εδώ και 14 μέρες τι φάση ?

Δείτε αναλυτικά από κάτω

Δευτέρα

03. Μάιος 20

10:42 Τοπική ώρα  |  The international shipment has been processed in the parcel center of origi

Bremen GVZ, German

Δευτέρα

19. Απρίλιος 20

20:51 Τοπική ώρα  |  The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically.

Screenshot_2021-05-17-10-08-37-081_com.android.chrome.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TuXaKoS είπε

Έλεγξε με το ίδιο tracking number στο site του ΕΛΤΑ. 

Το τσεκαρε φίλε δυστυχώς τίποτα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Alextsol2 είπε

Το τσεκαρε φίλε δυστυχώς τίποτα

Μπορείς να ανοίξεις ticket στην DHL και θα σε ενημερώσουν. Εγώ αυτό έκανα σε ανάλογη περίπτωση, και προχώρησε άμεσα για κάποιο λόγο (στη δική μου περίπτωση είχε κολλήσει στα ΕΛΤΑ). 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε

Μπορείς να ανοίξεις ticket στην DHL και θα σε ενημερώσουν. Εγώ αυτό έκανα σε ανάλογη περίπτωση, και προχώρησε άμεσα για κάποιο λόγο (στη δική μου περίπτωση είχε κολλήσει στα ΕΛΤΑ). 

Δεν λέει κάπου όμως ότι είναι στο ΕΛΤΑ αυτό είναι το θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alextsol2 είπε

Δεν λέει κάπου όμως ότι είναι στο ΕΛΤΑ αυτό είναι το θέμα

Μπορεί να έρχεται και με άλλη εταιρία. Εφόσον η καθυστέρηση είναι τόσο μεγάλη, άνοιξε ticket στην DHL και θα σου πουν αυτοί με ποια εταιρία θα σου έρθει και τι έγινε: 

If the shipment status has not changed for more than 6 working days, you can request an investigation. If you are the recipient of the shipment, we recommend that you first consult with the sender of the shipment. This generally results in a quick fix for you.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν το έχω στείλει εγώ το δέμα αλλά Κινέζος που έχει αποθήκη στην Κίνα

Τον ειδοποίησα και λέει ότι θα το λύσουν το θέμα αλλά δεν πιστεύω να επικοινωνήσε καν

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Alextsol2 είπε

Το θέμα είναι ότι δεν το έχω στείλει εγώ το δέμα αλλά Κινέζος που έχει αποθήκη στην Κίνα

Τον ειδοποίησα και λέει ότι θα το λύσουν το θέμα αλλά δεν πιστεύω να επικοινωνήσε καν

Α είναι τριγωνική. Κατάλαβα. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Υπομονή. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να ανοίξω dispute για επιστροφή χρημάτων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...