Προς το περιεχόμενο

Αυξημένες τιμές σκληρών (12 Απριλίου 2021)

laserscout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Λόγω διακοπής ρεύματος, μου χάλασε το btrfs ενός σκληρού μου και μιας και δεν μπόρεσα να τον επισκευάσω, είπα να αγοράσω έναν ακόμα για να κάνω restore.

Στο σκρούτζ αντίκρισα κάτι πάρα πολύ περίεργο όμως... εδώ και 4 ημέρες οι τιμές των σκληρών έχουν εκτοξευτεί, πέρα από αυτό, πολλοί σκληροί δεν είναι καν διαθέσιμοι.

Γνωρίζει κανείς τι το έχει προκαλέσει αυτό`

Screen Shot 2021-05-16 at 22.17.01.png

Screen Shot 2021-05-16 at 22.17.28.png

Screen Shot 2021-05-16 at 22.18.07.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, laserscout είπε

Καλησπέρα,

Λόγω διακοπής ρεύματος, μου χάλασε το btrfs ενός σκληρού μου και μιας και δεν μπόρεσα να τον επισκευάσω, είπα να αγοράσω έναν ακόμα για να κάνω restore.

Στο σκρούτζ αντίκρισα κάτι πάρα πολύ περίεργο όμως... εδώ και 4 ημέρες οι τιμές των σκληρών έχουν εκτοξευτεί, πέρα από αυτό, πολλοί σκληροί δεν είναι καν διαθέσιμοι.

Γνωρίζει κανείς τι το έχει προκαλέσει αυτό`

Screen Shot 2021-05-16 at 22.17.01.png

Screen Shot 2021-05-16 at 22.17.28.png

Screen Shot 2021-05-16 at 22.18.07.png

Τι άλλο, η έλλειψη chip λόγω της πανδημίας. Εγώ το είχα διαβάσει πριν 20 μέρες περίπου ότι θα συμβεί και έσπευσα να πάρω έναν 8ΤΒ.

Επεξ/σία από RTW4ever

7 ώρες πριν, Tenshi είπε

Chia farming

Έχεις δίκιο, αυτό είχα διαβάσει, λάθος θυμόμουν παραπάνω που έγραψα για τα chip. 

Απλά τραγικό, δεν θα αφήσουν τίποτα στα PC. Διαβάζω ότι η νέα αυτή μ@@@@ία θέλει επίσης μνήμη ram και πολλούς πυρήνες, δηλαδή τέλος το PC για χόμπι.

15 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Απλά τραγικό, δεν θα αφήσουν τίποτα στα PC. Διαβάζω ότι η νέα αυτή μ@@@@ία θέλει επίσης μνήμη ram και πολλούς πυρήνες, δηλαδή τέλος το PC για χόμπι.

ε..ναι αυτη είναι η ιδέα προς τύπου cloud pc  με ενα tablet σαν client  τα υπόλοιπα για τους πλούσιους

• Like 1

3 ώρες πριν, Aris_ είπε

ε..ναι αυτη είναι η ιδέα προς τύπου cloud pc  με ενα tablet σαν client  τα υπόλοιπα για τους πλούσιους

Μιλάμε για φρίκη... Εγώ τα σιχαίνομαι τα τάμπλετ και όλα αυτά... Ασχολούμαι με το PC από το 2003 ως κύριο χόμπι, 18 χρόνια!!

Κοίτα εδώ, 26 Απριλίου τον αγόρασα στα 167 ευρώ τον 8ΤΒ, και τώρα ξεκινά από 250...

https://www.skroutz.gr/s/13765516/Seagate-Barracuda-8TB-256MB-Cache.html

Image_2021-05-17_001.png

4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Απ' ότι διαβάζω δεν έχουν καμία όρεξη οι εταιρείες να μπουν σ' αυτό το τρυπάκι και το ATXVO θα εφαρμοστεί μόνο στα OEM builds.

Εύχομαι να έχεις δίκιο.

8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Απ' ότι διαβάζω δεν έχουν καμία όρεξη οι εταιρείες να μπουν σ' αυτό το τρυπάκι και το ATXVO θα εφαρμοστεί μόνο στα OEM builds.

Πάντως αν επικρατήσει σαν στάνταρ στους υπολογιστές θα αυξηθεί κατά πολυ το κατασκευαστικό κόστος των μητρικών καθώς επίσης θα μειωθεί ανάλογα και η αξιοπιστία τους, ουσιαστικά βλέπουμε μια μητρική λάπτοπ με  12 v dcin 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...