laserscout Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, Λόγω διακοπής ρεύματος, μου χάλασε το btrfs ενός σκληρού μου και μιας και δεν μπόρεσα να τον επισκευάσω, είπα να αγοράσω έναν ακόμα για να κάνω restore. Στο σκρούτζ αντίκρισα κάτι πάρα πολύ περίεργο όμως... εδώ και 4 ημέρες οι τιμές των σκληρών έχουν εκτοξευτεί, πέρα από αυτό, πολλοί σκληροί δεν είναι καν διαθέσιμοι. Γνωρίζει κανείς τι το έχει προκαλέσει αυτό` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, laserscout είπε Καλησπέρα, Λόγω διακοπής ρεύματος, μου χάλασε το btrfs ενός σκληρού μου και μιας και δεν μπόρεσα να τον επισκευάσω, είπα να αγοράσω έναν ακόμα για να κάνω restore. Στο σκρούτζ αντίκρισα κάτι πάρα πολύ περίεργο όμως... εδώ και 4 ημέρες οι τιμές των σκληρών έχουν εκτοξευτεί, πέρα από αυτό, πολλοί σκληροί δεν είναι καν διαθέσιμοι. Γνωρίζει κανείς τι το έχει προκαλέσει αυτό` Τι άλλο, η έλλειψη chip λόγω της πανδημίας. Εγώ το είχα διαβάσει πριν 20 μέρες περίπου ότι θα συμβεί και έσπευσα να πάρω έναν 8ΤΒ. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από RTW4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Chia farming 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserscout Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 7 hours ago, Tenshi said: Chia farming Ναι, μετά από λίγο διάβασμα, αυτό πιστεύω και εγώ. Πολύ τραγικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, Tenshi είπε Chia farming Έχεις δίκιο, αυτό είχα διαβάσει, λάθος θυμόμουν παραπάνω που έγραψα για τα chip. Απλά τραγικό, δεν θα αφήσουν τίποτα στα PC. Διαβάζω ότι η νέα αυτή μ@@@@ία θέλει επίσης μνήμη ram και πολλούς πυρήνες, δηλαδή τέλος το PC για χόμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Απλά τραγικό, δεν θα αφήσουν τίποτα στα PC. Διαβάζω ότι η νέα αυτή μ@@@@ία θέλει επίσης μνήμη ram και πολλούς πυρήνες, δηλαδή τέλος το PC για χόμπι. ε..ναι αυτη είναι η ιδέα προς τύπου cloud pc με ενα tablet σαν client τα υπόλοιπα για τους πλούσιους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Aris_ είπε ε..ναι αυτη είναι η ιδέα προς τύπου cloud pc με ενα tablet σαν client τα υπόλοιπα για τους πλούσιους Μιλάμε για φρίκη... Εγώ τα σιχαίνομαι τα τάμπλετ και όλα αυτά... Ασχολούμαι με το PC από το 2003 ως κύριο χόμπι, 18 χρόνια!! Κοίτα εδώ, 26 Απριλίου τον αγόρασα στα 167 ευρώ τον 8ΤΒ, και τώρα ξεκινά από 250... https://www.skroutz.gr/s/13765516/Seagate-Barracuda-8TB-256MB-Cache.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Souls33k Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 O Western Digital Gold των 8ΤΒ μέσα σε 15 μέρες έχει πάει 150€ πάνω! 75% πάνω και συνεχίζει... Πού θα πάει αυτή η ιστορία?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Oι τιμές δεν θα πέσουν και τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμη χειρότερα π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Απ' ότι διαβάζω δεν έχουν καμία όρεξη οι εταιρείες να μπουν σ' αυτό το τρυπάκι και το ATXVO θα εφαρμοστεί μόνο στα OEM builds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Απ' ότι διαβάζω δεν έχουν καμία όρεξη οι εταιρείες να μπουν σ' αυτό το τρυπάκι και το ATXVO θα εφαρμοστεί μόνο στα OEM builds. Εύχομαι να έχεις δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Απ' ότι διαβάζω δεν έχουν καμία όρεξη οι εταιρείες να μπουν σ' αυτό το τρυπάκι και το ATXVO θα εφαρμοστεί μόνο στα OEM builds. Πάντως αν επικρατήσει σαν στάνταρ στους υπολογιστές θα αυξηθεί κατά πολυ το κατασκευαστικό κόστος των μητρικών καθώς επίσης θα μειωθεί ανάλογα και η αξιοπιστία τους, ουσιαστικά βλέπουμε μια μητρική λάπτοπ με 12 v dcin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα