Προς το περιεχόμενο

Ζωή σε επαρχία (off-topic)

JDROGAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η υπερσυγκέντρωση πληθυσμού σε μόλις 2 πόλεις είναι το αποτέλεσμα του πελατειακού μας κράτους και της εσκεμμένης ανικανότητας του να ελέγξει και να εκσυγχρονίσει της υπηρεσίες του.

Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και δυστυχώς άβολη, γιατί και η νοοτροπία του σύγχρονου Έλληνα έχει εμποτιστεί με το μικρόβιο της ιδιοτέλειας και του βολέματος.

Βλέποντας και συναναστρεφόμενος, λόγο εργασίας, με νέα παιδιά διαβλέπω πολύ δυσοίωνο το μέλλον τους.

Μόνο με ένα γερό σοκ θα βρούμε ξανά το δρόμο μας.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νταξει καλές χρυσές οι υπηρεσίες αλλά άμα δεν έχει δουλειές τι θα κάνεις στην επαρχία; Και δεν υπάρχει καλυτερο παράδειγμα απο τη Θεσσαλονικη. Υπηρεσίες έχει τα πάντα, νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια κλπ κλπ. Δουλειές όμως γιοκ. 

• Like 5

Στις 5/10/2021 στις 10:17 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε

Νταξει καλές χρυσές οι υπηρεσίες αλλά άμα δεν έχει δουλειές τι θα κάνεις στην επαρχία; Και δεν υπάρχει καλυτερο παράδειγμα απο τη Θεσσαλονικη. Υπηρεσίες έχει τα πάντα, νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια κλπ κλπ. Δουλειές όμως γιοκ. 

Συμφωνώ απόλυτα. Ήρθα από επαρχία και μένω Αθήνα λόγω δουλειάς. Η προηγούμενη μου δουλειά στην επαρχία απαιτούσε τα βασικά, πενθήμερο - οκτάωρο για 730€, δικό μου σπίτι είχα οπότε είπα είναι μια καλή αρχή. Αμ δε, το πενθήμερο έγινε και εξαήμερο και εφταήμερο όποτε το απαιτούσε η δουλειά και τα 8ώρα ήταν όνειρο απατηλό (στην καλύτερη 9 και στην χειρότερη 16) για τα ίδια λεφτά. Ήρθα στην Αθήνα σε πολυεθνική και τουλάχιστον τηρούνται τα νόμιμα. Δυστυχώς οι περισσότερες δουλειές που θα βρεις στην επαρχία είναι έτσι. Όχι ότι στην Αθήνα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά τουλάχιστον υπάρχουν και αυτές οι δουλειές. 

Αν υπήρχε η επιλογή να έχω αντίστοιχη δουλειά στην πόλη μου, δεν θα είχα φύγει.

• Like 7

• Δημιουργία νέου...