fonzi Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Ψάχνω στήλη για τη ντουζιέρα. Προβληματίζομαι διότι οι παροχές μου δεν είναι στο κέντρο του τοίχου της μπανιέρας αλλά ούτε και σε σωστό ύψος (περίπου 80 cm). Ιδανικά θα ήθελα να μπορεί το πάνω οριζόντιο τμήμα της να μπορεί να στρίψει σε σχέση με τον κάθετο σωλήνα και να έχει και μήκος >40 εκ ώστε να μπορώ να "φέρω" το κέντρο του rain πάνω από το κεφάλι χωρίς να αναγκαστώ να βάλω στήλη που να μην είναι ενσωματωμένη με τη μπαταρία. Επίσης θα ήθελα το υλικό να είναι καλής ποιότητας διότι κάτι χρωμίου των 120 ευρώ που μου έδειξαν μου φάνηκαν άθλια... Δυστυχώς είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή και δεν υπάρχει δυνατότητα να δω από κοντά αρκετά μοντέλα.
fonzi Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε hansgrohe crometta Από ποιότητα σίγουρα ΟΚ αλλά κατά τα υπόλοιπα δε βολεύει. Το συνολικό ύψος επειδή οι παροχές μου είναι στα 80 εκ θα βγει χαμηλό, η απόσταση από τον τοίχο είναι μικρή και δεν δίνει το περιθώριο να φτάσει κέντρο το rain. Επίσης δε μου φαίνεται να μπορεί να περιστραφεί ως προς τον κάθετο άξονα ώστε να κεντράρει στο χώρο εκτός και αν δε το βλέπω σωστά.
basilis_k6 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 γιατι μπλέκεις με ντουζιέρες και θες να χαλάσεις λεφτα? το rain ειναι overated (κάνω αποκλειστικά μπανιο με rain 2 χρόνια) και έχει μονο μειονεκτήματα σε σχέση με το κλασσικο συστημα βεργα-τηλέφωνο. άσε που με τις περισσοτερες ντουζιέρες χάνεις την βρυση. Πάρε μια βεργα και ενα καλο τηλεφωνο 2 θέσεων και εισαι αρχοντας. https://www.skroutz.gr/s/21883727/Grohe-Tempesta-Σετ-Chrome.html μπαταρία καλή και έφυγες.
fonzi Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 53 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε γιατι μπλέκεις με ντουζιέρες και θες να χαλάσεις λεφτα? το rain ειναι overated (κάνω αποκλειστικά μπανιο με rain 2 χρόνια) και έχει μονο μειονεκτήματα σε σχέση με το κλασσικο συστημα βεργα-τηλέφωνο. άσε που με τις περισσοτερες ντουζιέρες χάνεις την βρυση. Πάρε μια βεργα και ενα καλο τηλεφωνο 2 θέσεων και εισαι αρχοντας. https://www.skroutz.gr/s/21883727/Grohe-Tempesta-Σετ-Chrome.html μπαταρία καλή και έφυγες. με το ίδιο σκεπτικό ξεκίνησα μιας και εχω παρόμοια Grohe στήλη 22 χρόνια! Αλλά όλοι οι πωλητές για rain επιμένουν και με επηρέασαν. Μάλιστα είδα στο διαδίκτυο και μου άρεσε αυτή https://www.skroutz.gr/s/22440692/La-Torre-Στήλη-Ντουζ-με-Μπαταρία-12061-100.html (διότι τώρα τελευταία που έχω πάρει βρύσες La Torre έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος). Δεν ξέρω ωστόσο αν είναι εφάμιλλη με τη Grohe που προτείνεις ως προς το τηλέφωνο. Επίσης γενικά δεν είμαι σίγουρος αν πειράζει το ότι χάνεις τη βρύση...
basilis_k6 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) τυχαια την εβαλα. οι στηλη ειναι ομορφη και πρακτική μόνο γιατι απλα ανοιγεις το νερο και μπαινεις απο κάτω. πίεση εχεις αρκετά λιγότερη στα μεγάλα ταψια ( γυναικα δεν ξεπλένει μαλι), τα μπεκ θέλουν καθάρισμα συχνα πυκνα, χάνεις την βρυση που ειναι σημαντικό τελικα (και εγω πιστευα δεν ειναι) και πληρώνεις x5 σε τιμή. αυτα τα μοντέρνα τηλεφωνα δεν κάνουν καλη δουλεια. εχουν νομιζω μια ρυθμιση και αν τα βάλεις ψηλα στέλνουν νερο σε ενα σημειο. τα στρογγυλα στην ανοιχτη σκάλα κάνουν το ίδιο ντουζ με τις 180 διαμετρο στήλες. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από basilis_k6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα