Προς το περιεχόμενο

Cloud με σκληρό δίσκο

ntinosterpsis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστός ο τίτλος του θέματος. 

Θέλω να αγοράσω έναν σκληρό δίσκο με 4Τ η 5Τ όπου θα αποθηκεύω τις φωτογραφίες τα βίντεο αλλά και τις ταινίες μου. 

Θέλω να μπορώ να ανεβάζω/κατεβάζω αρχεία από το κινητό και το tablet και να μπορώ να κάνω αναπαραγωγή στην τηλεόραση. 

Τι θα χρειαστεί να αγοράσω ώστε να μπορέσω να φτιάξω το δικό μου δίκτυο ώστε να έχω πρόσβαση από παντού;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 16/5/2021 στις 4:30 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Παρε ενα ΝΑS

Τι εννοείς να πάρω nas; Είχα πάρει έναν WD my cloud αλλά η συσκευή είναι ο ορισμός της μ@λ@κι@ς. Θέλω να πάρω έναν σκληρό 4 5Τ να τον συνδέσω με το router και με την τηλεόραση και με μια εφαρμογή FTP ; να στέλνω αρχεία στον σκληρό όπως και να τραβάω αρχεία από τον σκληρό. Επίσης θέλω να συνδεθεί με USB με την τηλεόραση ώστε να παίζω τα βίντεο μου από εκεί .

4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση ! Μερικές ερωτήσεις ακόμη.

Μπορώ να βάλω όποιον δίσκο θέλω επάνω στο Synology ή πρέπει να είναι δίσκος nas όπως ο ironwolf ; 

Μπορώ να βάλω για αρχή έναν δίσκο 4Τ και αργότερα να προσθέσω 2ο δίσκο; (πάντα σε 2 bay Synology μηχάνημα)

Η μεταφορά των αρχείων για backup ή ανάγνωση/κατέβασμα από κινητό android με ποια εφαρμογή γίνεται;

Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου φίλε μου.

9 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση ! Μερικές ερωτήσεις ακόμη.

Μπορώ να βάλω όποιον δίσκο θέλω επάνω στο Synology ή πρέπει να είναι δίσκος nas όπως ο ironwolf ; 

Μπορώ να βάλω για αρχή έναν δίσκο 4Τ και αργότερα να προσθέσω 2ο δίσκο; (πάντα σε 2 bay Synology μηχάνημα)

Η μεταφορά των αρχείων για backup ή ανάγνωση/κατέβασμα από κινητό android με ποια εφαρμογή γίνεται;

Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου φίλε μου.

μισή ώρα διάβασμα και θα σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις αλλά και πολλές άλλες που δεν έχεις (ακόμη)

• Like 1

4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

μισή ώρα διάβασμα και θα σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις αλλά και πολλές άλλες που δεν έχεις (ακόμη)

Σε ευχαριστώ και εσένα φίλε μου ! Έχω ψάξει στο ίντερνετ και οτι έβρισκα με μπερδευε ακόμη παραπάνω.  Αν έχεις και άλλα θέματα η site επάνω στο θέμα θα ήθελα να μου τα δώσεις.  

Και πάλι ευχαριστώ!

Κατέληξα στο Synology 220j. Νομίζω ότι είναι σωστή αγορά γι αυτό που το θέλω. 

Δίσκο να πάρω τον WD RED PRO ή SEAGATE ironwolf Pro ;; 4Τ έχω επιλέξει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...