zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Ενα χρόνο μπορεί να περίμενα για καμιά Φεράρι... Γενικά νομίζω η λύση είναι ετοιμοπαράδοτα, όσα έχουν μείνει και ελαφρώς μεταχειρισμένα... 1
k_onstantinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Σήμερα πήγα στην Πόλις Κηφισίας, έχει ένα Adventure και ένα Style στην έκθεση. Test drive μου είπαν από Πέμπτη-Παρασκευή και παράδοση σε ένα χρόνο. Σε άλλη αντιπροσωπεία που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν test drive από Νοέμβριο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Κανονικά με παράδοση σε 1 χρόνο θα πρέπει να μη ζητήσουν τίποτα απο προκαταβολή, φάση Tesla Truck, 100€ να το δεσμεύσεις. 1
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Σε ένα χρόνο ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Εγώ πάνω από 2 μήνες δε θα περίμενα για κανένα αυτοκινητο στον πλανήτη, ποσό μάλλον για τουοτα…
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Σε ένα χρόνο ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Εγώ πάνω από 2 μήνες δε θα περίμενα για κανένα αυτοκινητο στον πλανήτη, ποσό μάλλον για τουοτα… Σε ολες τις εταιρείες το ιδιο γίνεται, κατι σαν τις gpu αφού δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ολοκληρωμένα. Μονο αν πάρεις κάποιο που εχουν ήδη στοκ. 2
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σε ολες τις εταιρείες το ιδιο γίνεται, κατι σαν τις gpu αφού δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ολοκληρωμένα. Μονο αν πάρεις κάποιο που εχουν ήδη στοκ. Δε διαφωνώ. Νομίζω ότι αν δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη αγοράς νέου αυτοκινήτου το καλύτερο θα ήταν κανείς να περιμένει. Σε άλλες εταιρείες βέβαια η αναμονή δεν είναι 12-13 μήνες που λέει η Toyota, αλλά 4 με 6 μάξιμουμ μηνες από οσο έχω μάθει (γκρουπ vag, merc & Bmw)
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω οι αλλες αλλα η vw σου λεει πχ πεντε μήνες και μετα σε παει στους έξι κπλ. Υπαρχει χαος στις αυτοκινητοβιομηχανίες. Αυτο που εμαθα ειναι οτι η Toyota με το που θα κλείσει σε καλύπτει με την τιμη που θα κλείσεις σήμερα, για τις λες δεν ξερω. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από NikosKallithea 1
zanskou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, paylidis είπε αλλά 4 με 6 μάξιμουμ μηνες από οσο έχω μάθει (γκρουπ vag, merc & Bmw) ναι. με τη διαφορά οτι δεν παίρνεις υβριδικο, έχουν το 1/3 της εγγύησης και η τιμή ειναι ανοιχτή (δηλαδή το τι θα πληρώσεις στο τέλος είναι στα κεφια της εταιρειας). Προφανώς με τα τωρινά δεδομένα παραγγέλνεις μονο αν δεν καιγεσαι. Αν καιγεσαι παίρνεις ενα μτχ και ο θεός βοηθός.
Christos Vvs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η αλήθεια είναι ότι με τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό, είναι ένας καλός λόγος αυτός για να κλείσεις αυτοκίνητο τώρα, εφόσον κλειδώσεις δηλαδή την τιμή. Γιατί έτσι όπως πάει το βλέπω σε 1 χρόνο να είναι 1000-2000 πάνω... Γνωρίζει κανείς τι ισχύει σε περίπτωση ακύρωσης? Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από Christos Vvs
sxetikos13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Κανονικά με παράδοση σε 1 χρόνο θα πρέπει να μη ζητήσουν τίποτα απο προκαταβολή, φάση Tesla Truck, 100€ να το δεσμεύσεις. Πληροφοριακά για το yaris ζητούσαν 500 ευρώ προκαταβολή με κλειστή τιμή.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε Πληροφοριακά για το yaris ζητούσαν 500 ευρώ προκαταβολή με κλειστή τιμή. Ποια αντιπροσωπεία; Γιατι εμένα ζητησαν 2000
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Οι περισσότερες πλεον παιζουν με κλεισιμο τιμής, seat & skoda το εχω δει σιγουρα, η skoda μαλιστα χωρις προκαταβολη... Για τη VW/Audi δε ξερω, εαν ενδιαφερεται καποιος μπορώ να μαθω αυριο...
tutuyo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 αστεια πραγματα, ακου ενα παραδοση σε ενα ετος. Σπιτι αγοραζεις σε μικροτερο διαστημα μπορουν να εχουν αλλαξει τοσα πολλα πραγματα στην ζωη σου μεσα σε ενα ετος για να δεσμευτεις Στο θεμα των προκαταβολων και η Opel κλειδωνει τιμη εξ αρχης
zanskou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, paylidis είπε η skoda μαλιστα χωρις προκαταβολη... τι εννοείς ; παραγγέλνουν αυτοκίνητα χωρίς προκαταβολή ; πολύ περίεργο μου φαίνεται
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, zanskou είπε τι εννοείς ; παραγγέλνουν αυτοκίνητα χωρίς προκαταβολή ; πολύ περίεργο μου φαίνεται Πιθανως να εχουν καποια τυπικη 100-200 ευρω αν και ελεγαν ξεκαθαρα στη διαφημιση 0% προκαταβολη για μοντέλα βενζινης και ΦΑ. Ενδεικτικα εδώ το γραφει ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα