Προς το περιεχόμενο

Toyota Yaris Cross 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Όπως τα λές. Και τα 4,17 μ μήκος είναι επίσγς ένα σχετικό πλεονέκτημα του Cross σε σχέση με τα 4,36 για πόλη , όπου κυρίως προορίζεται.

Εγω τον Σεπτέμβριο που παρέλαβα το CHR σκέψου πήγα απο τα 4,00 του opel corsa D 2008 στα 4,36. Μένω σχετικά κέντρο Αθήνας (Γουδη) σε πυλωτή που θεωρείται στενή και κυκλοφωρω αρκετα στο κεντρο της Αθηνας με το αμαξι. Η διαφορά ειδικα σε φάρδος και οχι τοσο σε μήκος τις πρώτες μέρες μου φάνηκε αδιανόητη.

Μετα απο 4 μήνες νιωθω σχεδον το ιδιο ανετος που ενιωθα με το Corsa. Βοηθανε φουλ βεβαια οι αισθητηρες μπρος - πισω. 

Νομιζω λοιπον ειναι κυριως θεμα συνήθειας. Εχεις παει για κανενα Test drive για να το δεις πως σου φαινεται? Εμενα απο την αρχη μου φαινοταν τεραστια η διαφορα που εκανα το TD οποτε θα το καταλαβεις και εσυ θεωρω. 

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εγω τον Σεπτέμβριο που παρέλαβα το CHR σκέψου πήγα απο τα 4,00 του opel corsa D 2008 στα 4,36. Μένω σχετικά κέντρο Αθήνας (Γουδη) σε πυλωτή που θεωρείται στενή και κυκλοφωρω αρκετα στο κεντρο της Αθηνας με το αμαξι. Η διαφορά ειδικα σε φάρδος και οχι τοσο σε μήκος τις πρώτες μέρες μου φάνηκε αδιανόητη.

Μετα απο 4 μήνες νιωθω σχεδον το ιδιο ανετος που ενιωθα με το Corsa. Βοηθανε φουλ βεβαια οι αισθητηρες μπρος - πισω. 

Νομιζω λοιπον ειναι κυριως θεμα συνήθειας. Εχεις παει για κανενα Test drive για να το δεις πως σου φαινεται? Εμενα απο την αρχη μου φαινοταν τεραστια η διαφορα που εκανα το TD οποτε θα το καταλαβεις και εσυ θεωρω. 

Κανονίζω TD, ναι!

Δημοσ.
1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Μια χαρα ειναι και το Cross με τα 116 αλογα. Δεν θα σου λειψουν, ειδικα στην πολη.

Συμφωνώ, μετά από 1,5 χρόνο με το αυτοκίνητο έχω "παραπονάκια" αλλά όχι για την απόκριση του κινητήρα/κιβωτίου. Δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο τα επιπλέον χρήματα. Αν κινείσαι με λογικές ταχύτητες χωρίς υπερβολές δεν θα έχεις πρόβλημα. Από εκεί και πέρα το δοκιμάζεις και διαμορφώνεις προσωπική άποψη. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...