Riddel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 εξαρτατε απο την αγορά για την οποια προορίζετε το αυτοκινητο, γιατι για αμερικη και ρωσια μια χαρα premium ειναι τα land cruiser, 4runner, highlander και prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 εχετε βγει εκτος θεματος Φτιαξτε ενα αλλο θεμα περι premium 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 4/12/2021 στις 1:38 ΜΜ, Riddel είπε στην ελλαδα του 500 ευρο και ανεργιας τισ αποφασεις τισ καθοριζει πολλες φορες η οικονομικη δυνατοτητα του καθενος Η Ελλάδα των 500 ευρώ και της ανεργίας δεν αγοράζει αυτοκίνητα καινούρια με 20,000 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Ελλάδα των 500 ευρώ και της ανεργίας δεν αγοράζει αυτοκίνητα καινούρια με 20,000 ευρώ. Και ποιοι τα αγοράζουν τα καινούργια στην Ελλάδα οι Σουηδοί; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εντάξει νομίζω δεν έχει νόημα να συζητάμε. Όποιος νομίζει οτι αυτοκίνητα στην Ελλάδα αγοράζουν άνεργοι ή εργαζόμενοι με βασικό μισθό δεν έχει πολλή επαφή με την πραγματικότητα. Καλή συνέχεια στον παραλογισμό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaspatrikas76 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Παρήγγειλα το yaris cross hybrid active, την πιο απλή έκδοση δηλαδή, αλλά με leasing, όχι από αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι σε λευκό θα το παραλάβω τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Στις 14/12/2021 στις 12:38 ΜΜ, iliaspatrikas76 είπε Παρήγγειλα το yaris cross hybrid active, την πιο απλή έκδοση δηλαδή, αλλά με leasing, όχι από αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι σε λευκό θα το παραλάβω τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου 2022 Δίνουν προτεραιότητα σε leasing; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Δίνουν προτεραιότητα σε leasing; Λογικά το "γυμνό"μοντέλο βγαίνει απευθείας ή έχουν ήδη στοκ, όσοι προσθέτουν εξτραδακια περιμένουν πάντα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, terry308 είπε Λογικά το "γυμνό"μοντέλο βγαίνει απευθείας ή έχουν ήδη στοκ, όσοι προσθέτουν εξτραδακια περιμένουν πάντα παραπάνω. Δεν ξερω τι παίζει με τα leasing, αλλα για τον κοσμο δεν βγαίνει τιποτα, ούτε γυμνο πρέπει να περιμένεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Δίνουν προτεραιότητα σε leasing; Οι εταιρείες leasing προγραμματίζουν τις παραγγελίες τους και την ανανεωση του στολου τους και δε περιμενουν τελευταια στιγμή λέγοντας "ααα έχω αυτά τα χρήματα ας αγοράσω ένα αυτοκίνητο με τον ταδε εξοπλισμό και τα δείνα έξτρα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jos3ph Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν ξερω τι παίζει με τα leasing, αλλα για τον κοσμο δεν βγαίνει τιποτα, ούτε γυμνο πρέπει να περιμένεις κάπου είχα διαβάσει ότι οι μεγάλες τουλάχιστον εταιρίες παίρνουν γενναία έκπτωση , επειδή παραγγέλνουν ποσότητες πχ 10.000 αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να βρω το άρθρο , αλλά το πιο πρόσφατο είναι αυτό με την Hertz και τα 100.000 tesla με 4,2 δις , περίπου 42.000 το αυτοκίνητο , που είναι κοντά 10% χαμηλότερη τιμή για το long range , και κάποια στιγμή είχα διαβάσει για Golf και 50% , αλλά μπορεί να με γελάει και η μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Πήγα να δω κι εγώ το Yaris Cross από κοντά. Πολύ πλαστικούρα μέσα βρε παιδιά. Μόλις βγήκα από δαύτο και μπήκα στην Corolla hatch ασθάνθηκα ότι ήμουν στην S-Class. Το πιο τραγικό είναι ότι ο πωλητής μου είπε ότι και τα δύο έχουν χρόνους παράδοσης το Φλεβάρη του 23. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Πήγα να δω κι εγώ το Yaris Cross από κοντά. Πολύ πλαστικούρα μέσα βρε παιδιά. Μόλις βγήκα από δαύτο και μπήκα στην Corolla hatch ασθάνθηκα ότι ήμουν στην S-Class. Το πιο τραγικό είναι ότι ο πωλητής μου είπε ότι και τα δύο έχουν χρόνους παράδοσης το Φλεβάρη του 23. Γι αυτό λέγεται "Yaris" cross. Δεν ειξαι premium ούτε και το λανσάρει η Toyota για τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Πήγα να δω κι εγώ το Yaris Cross από κοντά. Πολύ πλαστικούρα μέσα βρε παιδιά. Μόλις βγήκα από δαύτο και μπήκα στην Corolla hatch ασθάνθηκα ότι ήμουν στην S-Class. Το πιο τραγικό είναι ότι ο πωλητής μου είπε ότι και τα δύο έχουν χρόνους παράδοσης το Φλεβάρη του 23. Αυτό με τη πλαστικούρα με ξένισε και εμένα.... για τη Corolla μου έλεγαν παράδοση Φεβρουάριο του 2022! Άσπρο χρωμα, 1,2, όχι hybrid και από 16.800€ Έχει πάει στα 17.800€... (Ο δε πωλητής που είχα πάει πραγματικά σε άλλη διάσταση....καμία προσπάθεια εξυπηρέτησης, αγενεστατος και ειλικρινά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά συναντήσει....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Πολύ πλαστικούρα μέσα βρε παιδιά. Τι να πουν κι αυτοί που το αγόρασαν χωρις να το δουν από κοντά? Μάλλον θα προσπαθήσουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι έκαναν καλή αγορά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα