Achillf Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω πράγματα από ιδιώτη από κίνα, όχι site. Ποια κουριερ μπορω να του προτείνω ωστε να ρθει μπαμ μπαμ σε 7-10 μερες εδω ελλαδα και να μην πληρωσω και τελωνειο αν ειναι εφικτο?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Achillf είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω πράγματα από ιδιώτη από κίνα, όχι site. Ποια κουριερ μπορω να του προτείνω ωστε να ρθει μπαμ μπαμ σε 7-10 μερες εδω ελλαδα και να μην πληρωσω και τελωνειο αν ειναι εφικτο? courier και να γλυτωσεις τελωνειο ειναι αδυνατο , οι courier ακομα και πακετο κατω τον 22 ευρω το περνανε τελωνειο (υπολογιζε 50-80 ευρω εξοδα εκτελωνισμου + τι θα βγαλουν σε φπα δασμους) 2
Achillf Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εχουν τυχει φορες να παραγγειλω απο ali και τρισαλι (που δεν εχουν ευρωπαικες αποθηκες είμαι σιγουρος) να τα στειλουν μεσω ευρωπαικου tracking number και να μη πληρωσω ουτε ευρω παραπανω και να παραλαβω απο acs ή γενική. Οι μερες βεβαια ηταν αρκετες 1-2 μηνες σιγουρα.Οχι αυτο που ζηταω, 7-10 μερες. Δεν μπορει ρε σεις κατι θα υπαρχει να γινεται η δουλεια μπαμ μπαμ. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από Achillf
TuXaKoS Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Achillf είπε Εχουν τυχει φορες να παραγγειλω απο ali και τρισαλι (που δεν εχουν ευρωπαικες αποθηκες είμαι σιγουρος) να τα στειλουν μεσω ευρωπαικου tracking number και να μη πληρωσω ουτε ευρω παραπανω και να παραλαβω απο acs ή γενική. Οι μερες βεβαια ηταν αρκετες 1-2 μηνες σιγουρα.Οχι αυτο που ζηταω, 7-10 μερες. Δεν μπορει ρε σεις κατι θα υπαρχει να γινεται η δουλεια μπαμ μπαμ. Θα γίνει αλλά θα πληρώσεις τελωνείο. Επίσης, ακόμα και οι τριγωνικές πλέον (το ευρωπαικό tracking number που λες), μπορεί να περάσουν τελωνείο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, Achillf είπε Εχουν τυχει φορες να παραγγειλω απο ali και τρισαλι (που δεν εχουν ευρωπαικες αποθηκες είμαι σιγουρος) να τα στειλουν μεσω ευρωπαικου tracking number και να μη πληρωσω ουτε ευρω παραπανω και να παραλαβω απο acs ή γενική. Οι μερες βεβαια ηταν αρκετες 1-2 μηνες σιγουρα.Οχι αυτο που ζηταω, 7-10 μερες. Δεν μπορει ρε σεις κατι θα υπαρχει να γινεται η δουλεια μπαμ μπαμ. Aν το βιαζεσαι τοσο η περνεις απο ευρωπη με το αντιστοιχο καπελο η περνεις κινα με dhl/ups και πληρωνεις το καπελο στο τελωνειο επισης μιλας για ιδιωτη που αμφιβαλω αν εχει δυνατοτητα τριγωνικης αποστολης
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Και γρήγορα και χωρίς τελωνείο δε γίνεται, εκτός αν στο φέρει κάποιος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα