Nabuko Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Επειδή έχω βρεθεί αρκετές φορές στα 2 αυτά σημεία που οι λωρίδες από 3 γίνονται 2 και ξέροντας τι συμβαίνει, επιλέγω από πριν να κινούμαι στη δεξιά συνήθως λωρίδα. Το θέμα είναι αυτοί που κινούνται στη μεσαία. Όταν βλέπουν ότι οι λωρίδες γίνονται 2 συνεχίζουν σα να μη συμβαίνει τίποτα και μπαίνουν είτε δεξιά είτε αριστερά σαν να πρόκειται για συνέχεια της λωρίδας τους αδιαφορώντας για τους δίπλα. Επειδή είμαι υποψιασμένος έχει συμβεί πολλές φορές να πατάω φρένο και να έχω αποφύγει να πέσει πάνω μου κάποιος τελευταία στιγμή. Τι γίνεται με αυτούς που δεν ξέρουν όμως? Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα όταν μπαίνεις από το τέρμα της Ηλιουπόλεως (Καρέα τη λένε) προς τις στήλες Ολυμπίου Διός όπου έχει συμβεί να μου φωνάζουν κιόλας όσοι κινούνται στη μεσαία ενώ στην πραγματικότητα εγώ συνεχίζω να κινούμαι στη δεξιά. Τι γίνεται σε περίπτωση ατυχήματος? Ποιος φταίει? Εδώ είναι η πρώτη περίπτωση και εδώ η δεύτερη
_Biohazard_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Στους δύο τρίτος δεν χωρεί...ο λαός έχει βρει τη λύση χρόνια τώρα (διάφορα kinks excluded)! Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά είπα να το αντιστρέψω και να ευθυμησουμε λίγο με τα τραγελαφικά που συναντούμε στους δρόμους.
SilentVoice Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, Nabuko είπε Επειδή έχω βρεθεί αρκετές φορές στα 2 αυτά σημεία που οι λωρίδες από 3 γίνονται 2 και ξέροντας τι συμβαίνει, επιλέγω από πριν να κινούμαι στη δεξιά συνήθως λωρίδα. Το θέμα είναι αυτοί που κινούνται στη μεσαία. Όταν βλέπουν ότι οι λωρίδες γίνονται 2 συνεχίζουν σα να μη συμβαίνει τίποτα και μπαίνουν είτε δεξιά είτε αριστερά σαν να πρόκειται για συνέχεια της λωρίδας τους αδιαφορώντας για τους δίπλα. Επειδή είμαι υποψιασμένος έχει συμβεί πολλές φορές να πατάω φρένο και να έχω αποφύγει να πέσει πάνω μου κάποιος τελευταία στιγμή. Τι γίνεται με αυτούς που δεν ξέρουν όμως? Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα όταν μπαίνεις από το τέρμα της Ηλιουπόλεως (Καρέα τη λένε) προς τις στήλες Ολυμπίου Διός όπου έχει συμβεί να μου φωνάζουν κιόλας όσοι κινούνται στη μεσαία ενώ στην πραγματικότητα εγώ συνεχίζω να κινούμαι στη δεξιά. Τι γίνεται σε περίπτωση ατυχήματος? Ποιος φταίει? Εδώ είναι η πρώτη περίπτωση και εδώ η δεύτερη Νομίζω προτεραιότητα έχουν αυτοί που η λωρίδα τους παραμένει ίδια. Θεωρητικά υπάρχει σήμανση νωρίτερα για το ποιά λωρίδα κλείνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι περίπλοκο και έχεις δίκιο. Ίσως βρεις άκρη αν ρωτήσεις την τροχαία και τους πεις το πρόβλημα. 1
odys03 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αν είσαι μπροστά απο τον άλλο δεν τίθεται θέμα, αυτός που αλλάζει λωρίδα αφού η δικιά του εξαφανίζεται, είναι υποχρεωμένος να ανάψει φλας για να μπει στην λωρίδα που ήδη κινείται άλλος και ο πίσω πρέπει να το αφήσει να μπει. Το θέμα είναι αν είσαι παράλληλα, κάποιος από τους δύο υποχρεωτικά πρέπει να πατήσει φρένο. Έχω δει να σκαλώνουν προφυλακτήρες και να πετάγονται κομμάτια γύρω, να ακουμπάνε καθρέφτες, ποτέ δεν ξέρεις αν είναι από την περιοχή και γνωρίζει ο άλλος ότι εκεί αλλάζουν οι λωρίδες ή αν πάει με μαγκιά να περάσει, να μη σου τύχει. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από odys03 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, Nabuko είπε Επειδή έχω βρεθεί αρκετές φορές στα 2 αυτά σημεία που οι λωρίδες από 3 γίνονται 2 και ξέροντας τι συμβαίνει, επιλέγω από πριν να κινούμαι στη δεξιά συνήθως λωρίδα. Το θέμα είναι αυτοί που κινούνται στη μεσαία. Όταν βλέπουν ότι οι λωρίδες γίνονται 2 συνεχίζουν σα να μη συμβαίνει τίποτα και μπαίνουν είτε δεξιά είτε αριστερά σαν να πρόκειται για συνέχεια της λωρίδας τους αδιαφορώντας για τους δίπλα. Επειδή είμαι υποψιασμένος έχει συμβεί πολλές φορές να πατάω φρένο και να έχω αποφύγει να πέσει πάνω μου κάποιος τελευταία στιγμή. Τι γίνεται με αυτούς που δεν ξέρουν όμως? Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα όταν μπαίνεις από το τέρμα της Ηλιουπόλεως (Καρέα τη λένε) προς τις στήλες Ολυμπίου Διός όπου έχει συμβεί να μου φωνάζουν κιόλας όσοι κινούνται στη μεσαία ενώ στην πραγματικότητα εγώ συνεχίζω να κινούμαι στη δεξιά. Τι γίνεται σε περίπτωση ατυχήματος? Ποιος φταίει? Εδώ είναι η πρώτη περίπτωση και εδώ η δεύτερη Δυστηχως εσύ είσαι λάθος, εσύ είσαι αυτός που θα αλλάξει λωρίδα επιβραδύνεις βγάζεις φλας και περιμένεις κενό για να; αλλάξεις λωρίδα 1
Nabuko Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 59 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Δυστηχως εσύ είσαι λάθος ? 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε εσύ είσαι αυτός που θα αλλάξει λωρίδα ??
Joshua21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από Joshua21
Jos3ph Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Ότι προβλέπει η σήμανση και ο ΚΟΚ , από κει και πέρα η ερμηνεία του ΚΟΚ είναι σαν τις αποχρώσεις του γκρι
filarhos Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Κάποτε στην συμβολ΄ητων οδών Κηφισίας-Φειδιππίδου-Αλεξάνδρας υπήρχε διαγράμμιση που έδειχνε που πάει ποιός. Η τέρμα αριστερή στην αριστερή της Αλεξάνδρας, ομοίως και οι δύο μεσαίες στην μεσαία και δεξιά. Η τέρμα δεξιά της Φειδιππίδου ήταν για να στρίψεις δεξιά στην Κηφισίας και για το λεωφορείο. Για πολλά χρόνια έχω δει όλα τα σχέδια, ακόμα και από τέρμα δεξιά στην αριστερή της Αλεξάνδρας. Σε όλες τις περιπτώσεις φιλάς τον εαυτό σου και ψάχνεις το ασφαλές κενό. Υ.Γ. Σχεδόν πάντα πήγαινα στην τέρμα αριστερά το τι βρισίδι έχω φάει δεν λέγεται...
_Biohazard_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 50 λεπτά πριν, filarhos είπε Κάποτε στην συμβολ΄ητων οδών Κηφισίας-Φειδιππίδου-Αλεξάνδρας υπήρχε διαγράμμιση που έδειχνε που πάει ποιός. Η τέρμα αριστερή στην αριστερή της Αλεξάνδρας, ομοίως και οι δύο μεσαίες στην μεσαία και δεξιά. Η τέρμα δεξιά της Φειδιππίδου ήταν για να στρίψεις δεξιά στην Κηφισίας και για το λεωφορείο. Για πολλά χρόνια έχω δει όλα τα σχέδια, ακόμα και από τέρμα δεξιά στην αριστερή της Αλεξάνδρας. ... Α εκεί έχει πολύ γέλιο, είναι σαν να κινείσαι σε δρόμο της Ινδίας που βλέπουμε στο YouTube. Ο καθένας πάει όπου θέλει! Προσπαθώ να είμαι στις μεσαίες, ώστε "δικαιωματικά" και ασφαλώς να μπορώ να συνεχίσω στην Αλεξάνδρας αλλά, όπως λες κι εσύ, βλέπεις τα απίστευτα να σου έρχονται από δεξιά κι αριστερά και να θέλουν να πάνε όπου νομίζουν.
tilted54 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Νομίζω ότι πλέον σε αυτό το σημείο οι 2 αριστερές λωρίδες πηγαίνουν στην αριστερή της Αλεξάνδρας, και οι 2 δεξιές στην μεσαία της Αλεξάνδρας μιας και η δεξιά έχει πάντα παρκαρισμένα 😄
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Ομονοια εχετε περασει? Που εχει 3-4 λωριδες στην κυκλικη πλατεια, και ειναι πολυ στενες και περιεργες, που αν οδηγησεις "σωστα" θα τρακαρεις σιγουρα με 2-3 ατομα
Nabuko Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ομονοια εχετε περασει? Που εχει 3-4 λωριδες στην κυκλικη πλατεια, και ειναι πολυ στενες και περιεργες, που αν οδηγησεις "σωστα" θα τρακαρεις σιγουρα με 2-3 ατομα Πολύ σωστά. Κάτι ανάλογο με όταν μπαίνεις στην Πανεπιστημίου όπως την έκαναν τώρα με τα S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα