ezeakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Καλημέρα σας Είχα Asus PRIME A320M-K με AMD A6-9500 και λειτουργούσε μία χαρά. Πήρα τον AMD Ryzen 7 3800X για τον οποίο είχα διασταυρώσει socket, chipset αλλά και από το compatibility support list της Asus ότι είναι συμβατός. Στην πρώτη μου προσπάθεια δεν υπήρχε καμία δραστηριότητα όταν τον σύνδεσα. Το ανεμιστηράκι παίρνει ρεύμα και λειτουργεί (ανάβουν και τα LED και φαίνεται εντάξει) Ξανασύνδεσα τον παλιό και αναβάθμισα το BIOS. Στη δεύτερη προσπάθεια έχω beep κατά την έναρξη, αλλά επίσης καμία δραστηριότητα. Υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μπορούσα να ελέγξω; Ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Κάρτα γραφικών υπάρχει; Ο προηγούμενος επεξεργαστής είχε ενσωματωμένα γραφικά ενώ ο νυν δεν έχει. Αν δεν έχεις κάρτα γραφικών μην περιμένεις να δεις κάτι Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από nickol-us 2
outlaw star Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Κάρτα γραφικών υπάρχει; Ο προηγούμενος επεξεργαστής είχε ενσωματωμένα γραφικά ενώ ο νυν δεν έχει. Αν δεν έχεις κάρτα γραφικών μην περιμένετε να δεις κάτι Με πρόλαβες, αυτό πήγα να γράψω....
ezeakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ! Δεν το είχα προβλέψει αυτό. Έχω μία Radeon HD 4870 της Sapphire που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Το chipset βλέπω ότι το υποστηρίζει η μητρική, αλλά στις προτάσεις (πχ https://pcpartpicker.com/products/video-card/?compatible_with=6FvZxr#c=29) βλέπω να αναφέρονται άλλοι κατασκευαστές (Asus, Diamond, Club 3D). Είναι το chipset αρκετό για αυτές τις περιπτώσεις ή έχει σημασία και ο κατασκευαστής; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από ezeakis
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, ezeakis είπε Ευχαριστώ πολύ! Δεν το είχα προβλέψει αυτό. Έχω μία Radeon HD 4870 της Sapphire που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Το chipset βλέπω ότι το υποστηρίζει η μητρική, αλλά στις προτάσεις (πχ https://pcpartpicker.com/products/video-card/?compatible_with=6FvZxr#c=29) βλέπω να αναφέρονται άλλοι κατασκευαστές (Asus, Diamond, Club 3D). Είναι το chipset αρκετό για αυτές τις περιπτώσεις ή έχει σημασία και ο κατασκευαστής; Βαλτην επανω δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Δεν εχει σημασια ο κατασκευαστης. 3
duffyduck Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) βαλε μονο καλη ψυκτρα στον επεξεργαστη, απο την μια και ανεμιστηρες στο κουτι απο την αλλη, γιατι τα VRMs θα ζοριζονται. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από duffyduck 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα