Προς το περιεχόμενο

Προβλήμα με Tablet Samsung galaxy tab s

Iord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σέ όλους, έχω ένα προβλήμα με το Samsung tablet, συγκεκριμένα μετά από κάποια λεπτά λειτουργίας έκανε επανεκκίνηση μονο του και από τότε προσπαθεί να ανοίξει αλλά φτάνει μέχρι το logo τής Samsung και ξανα σβήνει.

Εκανα factory reset αλλά τίποτα, παρακαλώ κάποια βοήθεια.

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα, το τάμπλετ( Samsung S2 8'' του 2016)  της μητέρας μου κάποια στιγμή τα έπαιξε χθες το βραδυ.

Δηλαδή έκλεισε η οθόνη και η μητέρα μου προσπάθησε να το ενεργοποιήσει 2 φορές αλλά τίποτα. Η μητέρα μου είναι σίγουρη ότι είχε αρκετή μπαταρία λίγο πριν τα παίξει. Σήμερα το πρωί το έβαλε στη φόρτιση και περίμενε να πάει έως στις 80% η μπαταρία και το ενεργοποίησε αλλά τα έπαιξε πάλι μετά από 20 λεπτά. Μετά από μερικές ώρες και όταν έφθασε 100% η μπαταρία το ενεργοποίησα και τώρα δεν κλείνει ξανά το τάμπλετ. 

Θέλω να ρωτήσω αν είναι θέμα της μπαταρίας ή κάτι άλλο;

Το τάμπλετ το πήραμε το 2016 ή αρχές 2017 και είναι πολύ καλό και ελπίζαμε να κρατήσει λίγα χρόνια ακόμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fiter είπε

Καλησπέρα, το τάμπλετ( Samsung S2 8'' του 2016)  της μητέρας μου κάποια στιγμή τα έπαιξε χθες το βραδυ.

Δηλαδή έκλεισε η οθόνη και η μητέρα μου προσπάθησε να το ενεργοποιήσει 2 φορές αλλά τίποτα. Η μητέρα μου είναι σίγουρη ότι είχε αρκετή μπαταρία λίγο πριν τα παίξει. Σήμερα το πρωί το έβαλε στη φόρτιση και περίμενε να πάει έως στις 80% η μπαταρία και το ενεργοποίησε αλλά τα έπαιξε πάλι μετά από 20 λεπτά. Μετά από μερικές ώρες και όταν έφθασε 100% η μπαταρία το ενεργοποίησα και τώρα δεν κλείνει ξανά το τάμπλετ. 

Θέλω να ρωτήσω αν είναι θέμα της μπαταρίας ή κάτι άλλο;

Το τάμπλετ το πήραμε το 2016 ή αρχές 2017 και είναι πολύ καλό και ελπίζαμε να κρατήσει λίγα χρόνια ακόμα. 

Μπαταρία.

Αν πατήσεις παρατεταμένα το power δεν σου λέει επανεκκίνηση/απενεργοποιήσει?

Επεξ/σία από GATE123

14 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Μπαταρία.

Αν πατήσεις παρατεταμένα το power δεν σου λέει επανεκκίνηση/απενεργοποιήσει?

Ναι λέει απενεργοποίηση και επανεκκίνηση. 

Κάνε μια επανεκκίνηση.

Αν δεις ότι δεν ανοίγει ενδέχεται να είναι η μπαταρία γιατί θα έχει πέσει ακαριαία.

3-4 χρόνια ταμπετ είναι, ανάλογα την χρήση που του έχει γίνει πέφτει και η μπαταρία.

8 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Κάνε μια επανεκκίνηση.

Αν δεις ότι δεν ανοίγει ενδέχεται να είναι η μπαταρία γιατί θα έχει πέσει ακαριαία.

3-4 χρόνια ταμπετ είναι, ανάλογα την χρήση που του έχει γίνει πέφτει και η μπαταρία.

Έκανα επανεκκίνηση, άνοιξε αμέσως. Η μητέρα μου δεν κάνει βαριά χρήση μόνο surfing στο ίντερνετ, netflix και social media. Η μητέρα μου λέει ότι το χρησιμοποιεί αρκετή ώρα τη μερα και το φορτίζει 1 φορά τη μέρα. Κάποιες φορές ανά 2 μέρες φορτίζει το τάμπλετ αν δεν το χρησιμοποιει πολύ.

8 λεπτά πριν, Fiter είπε

Έκανα επανεκκίνηση, άνοιξε αμέσως. Η μητέρα μου δεν κάνει βαριά χρήση μόνο surfing στο ίντερνετ, netflix και social media. Η μητέρα μου λέει ότι το χρησιμοποιεί αρκετή ώρα τη μερα και το φορτίζει 1 φορά τη μέρα. Κάποιες φορές ανά 2 μέρες φορτίζει το τάμπλετ αν δεν το χρησιμοποιει πολύ.

Εεε η μπαταρία αρχίζει και τα "φτύνει"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...