giannis2429 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Καλησπέρα. Επειδή σπάνια χρησιμοποιώ το google map, όταν σου λεει να ακολουθησεις μια διαδρομή μπορεί να σου δείχνει και εναλλακτικούς δρόμους αποφεύγοντας την κίνηση realtime? Οχι δλδ να σου δείχνει απλά στον χάρτη που έχει κίνηση αλλά να διαλέξει μια διαδρομή που να μην σε πηγαίνει από τους δρόμους που έχει κίνηση. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος. Και αν δεν γίνεται στο google map υπάρχει καποιο gps που να το κάνει?
tsofras Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα. Επειδή σπάνια χρησιμοποιώ το google map, όταν σου λεει να ακολουθησεις μια διαδρομή μπορεί να σου δείχνει και εναλλακτικούς δρόμους αποφεύγοντας την κίνηση realtime? Οχι δλδ να σου δείχνει απλά στον χάρτη που έχει κίνηση αλλά να διαλέξει μια διαδρομή που να μην σε πηγαίνει από τους δρόμους που έχει κίνηση. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος. Και αν δεν γίνεται στο google map υπάρχει καποιο gps που να το κάνει? Θεωρητικά υπολογίζει την κίνηση και σου προτείνει την γρηγορότερη διαδρομή σε χρόνο και όχι με χιλιομετρική απόσταση 1 1
giannis2429 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Θεωρητικά υπολογίζει την κίνηση και σου προτείνει την γρηγορότερη διαδρομή σε χρόνο και όχι με χιλιομετρική απόσταση Αυτό το κάνει αυτόματα η είναι κάποια επιλογή που πρέπει να ενεργοποιήσω;
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Αυτόματα το κάνει. Συνήθως σου δίνει 1-3 εναλλακτικές διαδρομές, ανάλογα και την απόσταση. Επίσης μπορεί να ενώ έχεις διαλέξει διαδρομή και έχεις ήδη ξεκινήσει, να σου προτείνει νέα συντομότερη (χρονικά) επειδή κάτι άλλαξε στο δρόμο στο μεσοδιάστημα. Μου έχει τύχει αρκετές φορές αλλά το χρησιμοποιώ και πολύ συχνά. 2 1
SilentVoice Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα. Επειδή σπάνια χρησιμοποιώ το google map, όταν σου λεει να ακολουθησεις μια διαδρομή μπορεί να σου δείχνει και εναλλακτικούς δρόμους αποφεύγοντας την κίνηση realtime? Οχι δλδ να σου δείχνει απλά στον χάρτη που έχει κίνηση αλλά να διαλέξει μια διαδρομή που να μην σε πηγαίνει από τους δρόμους που έχει κίνηση. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος. Και αν δεν γίνεται στο google map υπάρχει καποιο gps που να το κάνει? Ναι το google maps το κάνει αυτόματα. Αλλά δεν είναι πάντα το βέλτιστο. Ειδικά σε ώρες αιχμής π.χ. Κηφισίας 6 το απόγευμα που σχολανε όλοι και βγαίνουν σαν τα μυρμήγκια, , θα σε πάει από Κηφισίας γιατί απλά δεν ξέρει ότι τότε όλοι σχολανε. Κάποτε είχε πάρει φωτιά ένα λεωφορείο στην εθνική οδό κοντά στην Λυκόβρυση και είχα ξεκινήσει από τον Πειραιά. Όπως πλησιαζα στο σημείο, μου έλεγε να βγω από την Εθνική Οδό και να πάω από στενά. Δεν την άκουσα την φίλη μου την Google, οπότε κόλλησα και εγώ στην ουρά και βγήκα στην πρώτη έξοδο. Όταν έφτασα στον προορισμό μου άκουσα τότε πως είχε πάρει φωτιά ένα λεωφορείο. 1
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Σου έβγαλε την εναλλακτική όμως, εσύ επέλεξες να συνεχίσεις με την ίδια. Αλλά ναι, νομίζω ότι δεν προβλέπει τη συνήθη κίνηση, δηλαδή μετά τις 17:00. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από phanispal 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Βασίζεται στα στοιχεια που "στελνουν " οι online χρηστες την εκαστοτε στιγμη στο εκάστοτε μερος..... Δεν νομιζω να υπολογιζει ο αλγόριθμος τους οτι στις 5 πανε ολοι σπιτι επειδη σχολασαν... Και που ειναι το σπιτι καθ'ενος.... Υπολογιζει μονο οτι την δεδομενη στιγμη ειναι στην Κηφισίας π.χ. 100 χρηστες οι οποιοι κινουνται με 5χ.α.ω... Οποτε σε ανακατευθυνει 5
garrett156 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 επίσης δεν το κανει αυτοματα...πρεπει να το επιλεξεις την πρωτη φορα κ μετα το κανει αυτοματα.πανω δεξια εχει ενα εικονιδιο που αμα το πατησεις εχει 2 επιλογες.τυπος χαρτη και λεπτομερειες χαρτη.εκει επιλεγεις την κυκλοφορια κ απο εκει κ περα θα ειναι συνεχεια ενεργο.προφανως θελει δεδομενα,το λεω αυτο να υπαρχει αν κ αυτονοητο 1 1
tsofras Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, garrett156 είπε επίσης δεν το κανει αυτοματα...πρεπει να το επιλεξεις την πρωτη φορα κ μετα το κανει αυτοματα.πανω δεξια εχει ενα εικονιδιο που αμα το πατησεις εχει 2 επιλογες.τυπος χαρτη και λεπτομερειες χαρτη.εκει επιλεγεις την κυκλοφορια κ απο εκει κ περα θα ειναι συνεχεια ενεργο.προφανως θελει δεδομενα,το λεω αυτο να υπαρχει αν κ αυτονοητο thx προφανώς το έχω ενεργοποιήσει εδώ και κάτι αιώνες δεν το θυμόμουν αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα