Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαστε παρέα 3 αγόρια, ηλικίας 19 χρονών και λέμε να πάμε Ίο φέτος το καλοκαίρι για 5-6 μέρες. Επειδή όσα άρθρα ή θέματα σε φόρουμ βρίσκω είναι παλιά, έχει να προτείνει κάποιος περιοχές να μείνουμε; Σκοπός μας, φυσικα, είναι η διασκέδαση: μπαράκια, κλαμπ, beach bar, κορίτσια κοκ. Υπόψιν ότι δε θα πάρουμε αυτοκίνητο μαζί μας ούτε θα νοικιάσουμε για να μην έχουμε θέμα με το αλκοόλ. Η τιμές για τη διαμονή δε θέλουμε να ξεπερνάν΄κατά πολύ τα 400 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, geo kaf είπε

Καλησπέρα,

Είμαστε παρέα 3 αγόρια, ηλικίας 19 χρονών και λέμε να πάμε Ίο φέτος το καλοκαίρι για 5-6 μέρες. Επειδή όσα άρθρα ή θέματα σε φόρουμ βρίσκω είναι παλιά, έχει να προτείνει κάποιος περιοχές να μείνουμε; Σκοπός μας, φυσικα, είναι η διασκέδαση: μπαράκια, κλαμπ, beach bar, κορίτσια κοκ. Υπόψιν ότι δε θα πάρουμε αυτοκίνητο μαζί μας ούτε θα νοικιάσουμε για να μην έχουμε θέμα με το αλκοόλ. Η τιμές για τη διαμονή δε θέλουμε να ξεπερνάν΄κατά πολύ τα 400 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ημερομηνίες?? Αν σκέφτεσαι από Ιούλιο και μετά Ίο με 400€ ξέχασε το, είναι πιασοκωλε το νησί. Ξεκινάς από 70-80€ τη μέρα δωμάτιο που έψαχνα πέρσι σε δίκλινο οικονομικά κιόλας. Δες σε γνωστά site τιμές (δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω λινκ) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimis_vts είπε

Ημερομηνίες?? Αν σκέφτεσαι από Ιούλιο και μετά Ίο με 400€ ξέχασε το, είναι πιασοκωλε το νησί. Ξεκινάς από 70-80€ τη μέρα δωμάτιο που έψαχνα πέρσι σε δίκλινο οικονομικά κιόλας. Δες σε γνωστά site τιμές (δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω λινκ) 

Κοιτάω 4-5 Αυγούστου και όντως από γνωστό σάιτ βρίσκεις αρκετά στην κατηγορία 370-450 ευρώ. Δε μας ενδιαφέρουν πολυτέλειες. Απλά σχετικά καλή τοποθεσία.

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει δεύτερη Μύκονος. Αν βρήκες Αύγουστο τέτοιες τιμές είσαι τυχερός. Διάβασε σχόλια για τα δωμάτια ούτε γω θέλω πολυτέλειες αλλά μην είναι και τρωγλη. Μέχρι 25 και σε πέτρες κοιμόμουν. 

Δημοσ.

Ναι εννοείται πως διαβάζω. Απλά με απασχολεί το θέμα της τοποθεσίας. Θέλω να βρισκόμαστε μέσα στον "χαμό", όχι σε καμία χαλαρή και ξενέρωτη περιοχή γιατί, όπως είπα, δε θα έχουμε αυτοκίνητο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, geo kaf είπε

Δε μας ενδιαφέρουν πολυτέλειες. Απλά σχετικά καλή τοποθεσία

Νταβαντούρι, γκομενάκια, κλπ τσέκαρε στον Μυλοπότα στο Far out. 

Δημοσ.

Και Μυλοπότα όπως ανέφερε ο φίλος να μένετε, μια χαρά φτάνετε το κέντρο, 2 χιλιομετρακια είναι. Έχει δωματιάκα το farout αποτί βλέπω. Συνδιάζει καλά χαμό / παραλία / μπιτσομπαρο την μέρα, και το βράδυ ποδαράκια κέντρο.  

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Νταβαντούρι, γκομενάκια, κλπ τσέκαρε στον Μυλοπότα στο Far out. 

Μυλοπότα κοιτάω αρκετά. Far out συγκεκριμένα όχι γιατί το ξενοδοχείο είναι πανάκριβο και δε θέλουμε καμπινγκ.

1 λεπτό πριν, Papakaliati είπε

Και Μυλοπότα όπως ανέφερε ο φίλος να μένετε, μια χαρά φτάνετε το κέντρο, 2 χιλιομετρακια είναι. Έχει δωματιάκα το farout αποτί βλέπω. Συνδιάζει καλά χαμό / παραλία / μπιτσομπαρο την μέρα, και το βράδυ ποδαράκια κέντρο.  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Papakaliati είπε

και το βράδυ ποδαράκια κέντρο

Εγώ έπαιρνα το λεωφορείο με 1 ευρώ. Όλα τα κλαμπάκια για βράδυ είναι στη Χώρα

Μόλις τώρα, geo kaf είπε

Μυλοπότα κοιτάω αρκετά. Far out συγκεκριμένα όχι γιατί το ξενοδοχείο είναι πανάκριβο και δε θέλουμε καμπινγκ

Θα ανεβείτε στα 500 ευρώ για 5 διανυκτερεύσεις, 3 άτομα στο δωμάτιο. Στα λεφτά που θες και Αυγουστο δύσκολο

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, geo kaf είπε

Καλησπέρα,

Χώρα πρέπει να μείνετε και θα πηγαίνετε Μυλοπότα με το λεωφορείο, έχει συχνά δρομολόγια , τώρα για διαμονή είναι τι ψάχνει και τι ζητάει ο καθένας :) 

Εγώ τουλάχιστον που πήγα το 2019 χώρα έμενα, εντάξει είχαμε αμάξι για Μυλοπότα και το εκμεταλλευτήκαμε και πήγαμε και άλλες βόλτες αλλά δεν θα χάσετε και τίποτα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Χώρα πρέπει να μείνετε και θα πηγαίνετε Μυλοπότα με το λεωφορείο, έχει συχνά δρομολόγια , τώρα για διαμονή είναι τι ψάχνει και τι ζητάει ο καθένας :) 

Εγώ τουλάχιστον που πήγα το 2019 χώρα έμενα, εντάξει είχαμε αμάξι για Μυλοπότα και το εκμεταλλευτήκαμε και πήγαμε και άλλες βόλτες αλλά δεν θα χάσετε και τίποτα.

Τα καλύτερα γούστα θα χάσεις έτσι. Σκέψου το αλλιώς, χώρα να την βλέπεις κατα την διάρκεια της μέρας είναι λίγο παρακμή, και δεν παίζει τίποτα. Βράδυ που είναι το καλό έτσι και αλλιώς εκεί θα είσαι. Εσεις είχατε αμάξι, μην συγκρίνεις. Που να κάθεσαι να μπαίνεις στα ΚΤΕΛ και να πας παραλία στους 80 βαθμούς, ταλαιπωρία είναι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι πως κλίνω προς Μυλοποτα. Έχω ήδη βρει ενα στην τιμή που θέλουμε. Θα αρχίσω τα τηλέφωνα από Δευτέρα να δω τι γίνεται. Όσον αφορά τα λεωφορεία, το βράδυ μέχρι τι ώρα έχει, ξέρετε;

Επεξ/σία από geo kaf
Ορθογραφικά (εντιτ)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Τα καλύτερα γούστα θα χάσεις έτσι. Σκέψου το αλλιώς, χώρα να την βλέπεις κατα την διάρκεια της μέρας είναι λίγο παρακμή, και δεν παίζει τίποτα. Βράδυ που είναι το καλό έτσι και αλλιώς εκεί θα είσαι. Εσεις είχατε αμάξι, μην συγκρίνεις. Που να κάθεσαι να μπαίνεις στα ΚΤΕΛ και να πας παραλία στους 80 βαθμούς, ταλαιπωρία είναι. 

Δεν θυμάμαι πόσα λεπτά με τα πόδια είναι , εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να περπατήσω  πάνω από 5 λεπτά στις 7 το πρωί για να πάω για ύπνο :P 

Τα έχω ζήσει αυτά με τα ΚΤΕΛ και στην Σκιάθο και στην Πάρο, τέλος πάντων επιλογές είναι.

Από διασκέδαση εκτός από το Irish που παίζει ξένα και το voodoo που παίζει ελληνικά και μαζεύει κυρίως ντόπιους,στα σοκάκια θα βρείτε και άλλα μαγαζάκια με κόσμο.

Για φαγητό έχει πολλές επιλογές και ταβέρνες και πίτσα απ'όλα.

Επεξ/σία από dionisis1925

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...