GamingRoom Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδες καλησπερα ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να ανοιξω ενα online καταστημα (eshop) και να δηλωσω ως εδρα της επιχειρησεις το πατρικο μου σπιτι ? (Εγω δεν μενω στο πατρικο μου) Η θα χρειαστει να νοικιασω εναν χωρο ετσι ωστε να υπαρχει και ο ελενχος απο την εφορια κτλπ? Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από GamingRoom
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 https://www.artabout.gr/dimiourgia-eshop-eforia/ 1
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, GamingRoom είπε Παιδες καλησπερα ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να ανοιξω ενα online καταστημα (eshop) και να δηλωσω ως εδρα της επιχειρησεις το πατρικο μου σπιτι ? (Εγω δεν μενω στο πατρικο μου) Η θα χρειαστει να νοικιασω εναν χωρο ετσι ωστε να υπαρχει και ο ελενχος απο την εφορια κτλπ? Για τι αντικείμενο, μιλάμε ?
GamingRoom Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Για τι αντικείμενο, μιλάμε ? καλλυντικα και προιοντα κομμωτηριου
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, GamingRoom είπε καλλυντικα και προιοντα κομμωτηριου Δύσκολο Ο χώρος ειναι το μικρότερο εξοδο σε μια επιχείρηση. βρες μια ημιυπόγειο αποθήκη 40τμ και εισαι έτοιμος, ολα ξενοίκιαστα είναι
GamingRoom Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δύσκολο Ο χώρος ειναι το μικρότερο εξοδο σε μια επιχείρηση. βρες μια ημιυπόγειο αποθήκη 40τμ και εισαι έτοιμος, ολα ξενοίκιαστα είναι Xωρο εχω στο πατρικο μου αλλα επιτρεπετε να κανω την εναρξη εκει ?
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, GamingRoom είπε Xωρο εχω στο πατρικο μου αλλα επιτρεπετε να κανω την εναρξη εκει ? Αναγκαστικά, θα ρωτήσεις λογιστή. 1
scullyist Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 27 λεπτά πριν, GamingRoom είπε Xωρο εχω στο πατρικο μου αλλα επιτρεπετε να κανω την εναρξη εκει ? Οχι αφου προκειται για εμπορευμα, δες το λινκ που σου εδωσαν. 1
lebron15 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Έχω διαβάσει πολλά στο ιντερνετ αυτές τις ημέρες σχετικά με τη δήλωση έδρας των eshop αλλά δεν έχω βρει απάντηση στο ερώτημά μου. Σκέφτομαι να ανοίξω ένα eshop με προϊόντα τεχνολογίας και να χρησιμοποιήσω σαν αποθήκη το ακατοίκητο υπόγειο ή ισόγειο του πατρικού μου σπιτιού. Τα πράγματα έχουν ως εξής δηλαδή: οι γονείς μου μένουν στον 1ο όροφο του κτιριου και υπάρχουν δύο ακατοίκητοι χώροι (ισόγειο και υπόγειο), οι οποίοι είναι στα μπετά και για τους οποίους χώρους υπάρχει ξεχωριστή είσοδος φυσικά από τον όροφο του κατοικείται. Αναρωτιέμαι λοιπόν, θα μπορούσε ένας από δύο ακατοίκητους ορόφους να δηλωθεί ως αποθήκη και να αποθηκεύονται εκεί τα εμπορεύματα;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Πριν φτάσεις σε αυτες την λεπτομέρειας, ρωτα λογιστες, τραπεζες, και εταιρειες κατασκευής eshop, καταστήματα προμήθειας υλικων τεχνολογίας για να δεις αν πρώτα εχεις το χρήμα και την κοτσια για κατι τέτοιο, μετά βλέπεις Εξάλλου τα εχουμε πει εδω και χρονια και παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα