Johnboy21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, έχω ενα desktop και πάω να κάνω τερματισμό λειτουργίας το pc δεν κλείνει όμως . Το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και η οθόνη κλείνουν κανονικα δν περνάει ρεύμα. Η μονάδα όμως παραμένει ανοιχτή και δν κλείνει σαν να λειτουργεί κανονικά , δηλαδή παραμένουν κανονικά σε λειτουργία όλα τα fan αλλα και η μητρική είναι αναμένα τα φωτάκια που έχει. Αν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να με βοηθήσει να λύσω το πρόβλημα . Ευχαριστώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Πήγαινε από την διαχείριση ενέργειας και απενεργοποίησε την γρήγορη εκκίνηση. Στην παρακάτω εικόνα πάτα στο 1 για να ενεργοποιηθεί το 2 και ξετσεκάρισε το 2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Αν δε δουλέψει αυτό, τσέκαρε για ιό, το είχα πάθει παλιά και ήταν ιός εξόρυξης και έκανε τον σκληρό μου να μη σταματά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnboy21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, D___G είπε Αν δε δουλέψει αυτό, τσέκαρε για ιό, το είχα πάθει παλιά και ήταν ιός εξόρυξης και έκανε τον σκληρό μου να μη σταματά. ξερεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη που το κανει αυτο ? 13 ώρες πριν, micos000 είπε Πήγαινε από την διαχείριση ενέργειας και απενεργοποίησε την γρήγορη εκκίνηση. Στην παρακάτω εικόνα πάτα στο 1 για να ενεργοποιηθεί το 2 και ξετσεκάρισε το 2. Δυστυχως δν λειτουργησε σε εμενα αυτο παλι τα ιδια δεν κλεινει το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Johnboy21 είπε ξερεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη που το κανει αυτο ? Δυστυχως δν λειτουργησε σε εμενα αυτο παλι τα ιδια δεν κλεινει το pc Bios update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Στο έκανε αυτό ξαφνικά ή απο την αρχή που το αγόρασες το pc; Αν εξακολουθεί να μην κλείνει με bios update, τότε πολύ πιθανόν να έχει πρόβλημα η μητρική μου έχει τύχει εμένα προσωπικά. Ποια είναι τα specs του μηχανήματος σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnboy21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Στις 16/5/2021 στις 8:06 ΠΜ, neo80 είπε Στο έκανε αυτό ξαφνικά ή απο την αρχή που το αγόρασες το pc; Αν εξακολουθεί να μην κλείνει με bios update, τότε πολύ πιθανόν να έχει πρόβλημα η μητρική μου έχει τύχει εμένα προσωπικά. Ποια είναι τα specs του μηχανήματος σου; οχι ξαφνικα εγινε αυτο , θα κανω bios update και θα σας πω intel i7-10700k msi tomahawk z490 16gb RAM msi 1050ti 4 gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Καλημερα. Για να μην ανοιγω νεο θεμα: εμενα πάλι όταν κάνω Αναστολή Λειτουργίας, μετα από λίγη ωρα ανοιγει μονος του. Χωρίς να πειράξω ποντικι κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Και μένα το ίδιο.Τι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, giorgos1966 είπε Καλημερα. Για να μην ανοιγω νεο θεμα: εμενα πάλι όταν κάνω Αναστολή Λειτουργίας, μετα από λίγη ωρα ανοιγει μονος του. Χωρίς να πειράξω ποντικι κτλ. 25 λεπτά πριν, perelevas είπε Και μένα το ίδιο.Τι κάνουμε; Δεξί κλικ στην σημαία των windows (Έναρξη)->Διαχείριση συσκευών. Εκεί εντοπίστε τον προσαρμογέα δικτύου και δεξί κλικ->Ιδιότητες->καρτέλα Διαχείριση ενέργειας. Ξετσεκάρετε την επιλογή για ενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτήν την συσκευή. Μπορείτε να επαναλάβετε και για το ποντίκι για να μην κουνηθεί κατά λάθος και επανέλθει το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Ευχαριστώ, το εκανα και στο ποντίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δείχνει να δουλεύει η απενεργοποίησει της κάρτας δικτύου.Θα το παρακολουθήσω,ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Με ένα ευχέλαιο πιστεύω θα φτιάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Με ένα ευχέλαιο πιστεύω θα φτιάξει Γιατί το λες αυτό; Αν το σύστημα "ξυπνάει" χωρίς λόγο ο κύριος αίτιος είναι η κάρτα δικτύου και δευτερεύων λόγος οι usb θύρες. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 29 λεπτά πριν, micos000 είπε Γιατί το λες αυτό; Αν το σύστημα "ξυπνάει" χωρίς λόγο ο κύριος αίτιος είναι η κάρτα δικτύου και δευτερεύων λόγος οι usb θύρες. Ναι βρε το ξέρω για πλάκα το είπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα