Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Η φραση κλειδι για το μπαναρισμα ειναι οτι ειχε ξεπερασει την apple σε πωλησεις.....

Ακόμα μπροστά είναι η xiaomi. Γιατί την έβγαλαν από τη λίστα?

Δώσε συνομωσία στο λαό και πάρτου τη ψυχή.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Macosj είπε

Όπως και κάθε αμερικανική έχει σχέση με την αμερικανική κυβέρνηση. Η Microsoft θα προμηθεύει τον αμερικανικό στρατό αυτό σημαίνει ότι πρέπει να την μπαναρουν όλα τα άλλα κράτη? 

Για πες μερικα κρατη που θα μπορουσαν ετσι στο χαλαρο να μπαναρουν την microsoft?

Δημοσ.

δεν υπαρχει ξιαομι στην αμερικη ( usa ) . εδω ειμαι τωρα. οποτε παω στα best buy δεν υπαρχει αυτη .

τωρα τι καθεστε λετε για μπαν και κακους λυκους δεν το καταλαβαινω.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stivaks72 είπε

Ακόμα μπροστά είναι η xiaomi. Γιατί την έβγαλαν από τη λίστα?

Δώσε συνομωσία στο λαό και πάρτου τη ψυχή.

Γιατι φαγαν κραξιμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, mp123 είπε

δεν υπαρχει ξιαομι στην αμερικη ( usa ) . εδω ειμαι τωρα. οποτε παω στα best buy δεν υπαρχει αυτη .

H xiaomi υπαρχει για τις χωρες

3ης κατηγοριας (Ασια), 2ης κατηγοριας (ελλαδα, βουλγαρια, ρωσσια, γιουγκοσλαβια,...) και ισως και αυτες μεταξυ 2ης και 1ης (ισπανια, ιταλια,...). Σε χωρες Α κατηγοριας οπως Αμερικη, Αγγλια, Καναδας, Αυστραλια,... απλα δεν υπαρχει. 

Επεξ/σία από nick_corobos
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Γιατι φαγαν κραξιμο

Από ποιους έφαγαν κράξιμο;

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Το μπαν δεν ήταν για να μη πουλάνε στις ΗΠΑ.

Το μπαν που είχαν φάει ήταν στο να μη μπορούν να σπρώξουν χρήμα στη Xiaomi Αμερικάνοι επενδυτές.

H Xiaomi είναι κανονική εταιρεία... δεν είναι Huawei, θέλει επενδύσεις και χρήμα και πέρα από τη κινεζική κυβέρνηση.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, czarjuly είπε

Απο τα εκατομυρια καταναλωτες της xiaomi

Και νοιάζεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ για το τι θα πουν οι εκατομμύρια καταναλωτές της Xiaomi;

Από τη στιγμή που ούτε ένας από τους εκατομμύρια δεν είναι Αμερικανός πολίτης - ψηφοφόρος;

Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, czarjuly είπε

Φυσικα και νοιαζονται οι κυβερνησεις για τον παγκοσμιο αντικτυπο των αποφασεων τους

Και γιατί δεν νοιάζονται και για το κράξιμο των εκατομμύρια καταναλωτών της Huawei;

Για το μόνο που νοιάζονται είναι για τους Αμερικάνους επενδυτές που βλέπουν ψωμί στη Xiaomi.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Εσωσα την τσεπη μου απο τοτε που πηρα το πρωτο μου Xiaomi το 2013, να ειναι καλα τα Ελληνικα φορουμς που κρατανε ακομα.

Και εγώ μία από τα ίδια!

👍

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, aypnia είπε

Και γιατί δεν νοιάζονται και για το κράξιμο των εκατομμύρια καταναλωτών της Huawei;

Για το μόνο που νοιάζονται είναι για τους Αμερικάνους επενδυτές που βλέπουν ψωμί στη Xiaomi.

Γιατι ενδεχομενως στην περιπτωση της Huawei να υπηρχε σοβαρος λογος εθνικης ασφαλειας ,που να ξερεις τι γινεται με ακριβεια αλλα η περιπτωση της xiaomi εβγαζε ματι απο την αρχη...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, czarjuly είπε

Απο τα εκατομυρια καταναλωτες της xiaomi

Αυτά να μην διαβάζαμε τι καλά που θα ήταν…

γελάω στην ιδέα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε πίσω μετά από πίεση καταναλωτών μιας εταιρίας τι στιγμή που δεν έκαναν ποτέ πίσω μετά από πιέσεις διεθνών οργανισμών ή μετά από διεθνή κατακραυγή… 

καποια στιγμή καλό θα είναι να ξέρουμε ή να συνειδητοποιούμε τι γράφουμε…

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...