Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή ενώ ανά 2 μέρες στο σκρούτζ έμπαινε νέο σχόλιο από νέο χρήστη ρομποτικής σκούπας, η xiaomi ήταν σε μαύρη λίστα;

Δημοσ.

Χρήστης πρώτη φορά xiaomi mi 11 και μπορώ να πω ότι κοιτάζει δίκαια ναυαρχίδες 700 ευρώ και άνω. Μπράβο στους Κινέζους και εις ανώτερα ✌️👌👏👏

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Xiaomi αφαιρέθηκε απ' την μαύρη λίστα... και το MIUI θα λέγεται GooGLIUI.

Επεξ/σία από mxged
Δημοσ.
8 ώρες πριν, intensobank είπε

Για πες μερικα κρατη που θα μπορουσαν ετσι στο χαλαρο να μπαναρουν την microsoft?

Μόνο για την κυκλοφορία των Windows Me, θα έπρεπε να την μπανάρει ολόκληρο το σύμπαν. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kondoras είπε

Μόνο για την κυκλοφορία των Windows Me, θα έπρεπε να την μπανάρει ολόκληρο το σύμπαν. :P

Αν την ειχανε μπαναρει τοτε με Μe θα ειχαμε μεινει...😁

1 ώρα πριν, KyloRen είπε

Χρήστης πρώτη φορά xiaomi mi 11 και μπορώ να πω ότι κοιτάζει δίκαια ναυαρχίδες 700 ευρώ και άνω. Μπράβο στους Κινέζους και εις ανώτερα ✌️👌👏👏

To xiaomi mi 11 ποσο κανει?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, intensobank είπε

Αν την ειχανε μπαναρει τοτε με Μe θα ειχαμε μεινει...😁

To xiaomi mi 11 ποσο κανει?

Είναι η ναυαρχίδα της xiaomi.700+ ευρώ.

• Thanks 1
Δημοσ.

E ναι τώρα , καγκουριές του τράμπ . Και που, στους κινέζους , τους καλύτερους αγοραστές αμερικανικών ομολόγων στον πλανήτη.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

Είναι η ναυαρχίδα της xiaomi.700+ ευρώ.

Εδωσες 700+ βρε θηριο για xiaomi!

Μπραβο!

Σε αυτα τα λεφτα εγω το ομολογω, καρφι για iphone (οπως εδω και μερικα χρονια).

Ουτε θα τα κοιταζα αυτα τα xiaomi, redmi κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, KyloRen είπε

Να προσέχεις τις καμμένες motherboard. https://www.gizmochina.com/2021/04/22/xiaomi-mi-11-face-issue-burnt-motherboards/

Επεξ/σία από Waiss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Waiss είπε

Να προσέχεις τις καμμένες motherboardhttps://www.gizmochina.com/2021/04/22/xiaomi-mi-11-face-issue-burnt-motherboards/

Έχω 2 χρόνια +εγγύηση από xiaomi Greece έκανα επέκταση για τυχόν  ελαττωματικό κομμάτι 👍 

Επεξ/σία από KyloRen
Δημοσ.
1 ώρα πριν, intensobank είπε

Εδωσες 700+ βρε θηριο για xiaomi!

Μπραβο!

Σε αυτα τα λεφτα εγω το ομολογω, καρφι για iphone (οπως εδω και μερικα χρονια).

Ουτε θα τα κοιταζα αυτα τα xiaomi, redmi κλπ.

Όχι δεν έχω xiaomi.Απλά απάντησα στο ποσό κοστίζει το 11.Αν είχα τόσα για κινητό εγώ θα πήγαινα στα ακριβά της Sony.Ειχα iPhone αλλά όσο και να μου άρεσε έχει αρκετούς περιορισμούς στο να περάσεις apps εκτός store και θέλω να έχει και υποδοχή για micro SD.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, papoys1 είπε

Η διαφορά είναι ότι στην Κίνα αυτές οι μεγάλες εταιρείες ελέγχονται από το κράτος , ενώ στις ΗΠΑ ελέγχουν και διαμορφώνουν το κράτος.😁

- Ο μεγάλος οικονομολόγος Τζον Κένεθ Γκάλμπρεϊθ (που υπηρέτησε σε σημαντικές κυβερνητικές θέσεις στις ΗΠΑ και ήταν καθηγητής στο Χάρβαρντ) είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα ένα λογοπαίγνιο, "στον καπιταλισμό ο άνθρωπος εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο. Στον κομμουνισμό συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο", δηλαδή: (στον κομμουνισμό) τον άνθρωπο τον εκμεταλλεύεται ο (άλλος) άνθρωπος.

- Κάτι παρόμοιο θα μπορούσαμε να πούμε και εδώ: στη μια κοινωνία το κράτος έχει σχέσεις με τις εταιρίες στην άλλη οι εταιρίες έχουν σχέση με το κράτος...

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

Όχι δεν έχω xiaomi.Απλά απάντησα στο ποσό κοστίζει το 11.Αν είχα τόσα για κινητό εγώ θα πήγαινα στα ακριβά της Sony.Ειχα iPhone αλλά όσο και να μου άρεσε έχει αρκετούς περιορισμούς στο να περάσεις apps εκτός store και θέλω να έχει και υποδοχή για micro SD.

πολυ καλες αναμνησεις με sony xperia z5 και εκεινο το μικρο με το πληκτρολογιο που ανοιγε σε σχημα compact για την εποχη του πολυ μπροστα. Αν ειχε σε λογικες τιμες τα σημερινα xperia omws to xperia III με κλειστα ματια θα το αγοραζα αλλα δυστηχως εκει παμε στο 1000αρικο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...