valadisk Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Καλημέρα. Έχω το πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Ultra στα 30 ευρώ μετά από απειλή φορητότητας και μου δίνει απεριόριστα GB. Το χρησιμοποιώ σαν βασικό internet στο σπίτι, με tethering από ένα φθηνό κινεζικό κινητό και η ταχύτητά μου είναι 50Mbps down 17 Mbps up, σωτήρια για μένα που ήμουν στα 9Mbps εδώ και τόσα χρόνια. Το κινητό με full σημα 4G μέσα στο σπίτι δίνει αυτές τις ταχύτητες. Σκέφθομαι να αγοράσω αρχικά αυτό το modem το βρήκα στα 70 ευρώ στο skroutz και μια κεραία εξωτερική για να ανεβει λίγο η ταχύτητα, αλλά δεν έχω ιδέα τι εξοπλισμό θα χρειαστώ, δηλαδή τι εξωτερική κεραία και πως να φέρω το σήμα με΄σα. έχει κανείς καμιά ιδέα; Να αναφέρω ότι όσα speedtest έτρεξα έξω από το σπίτι, μπροστά ακριβώς από το σπίτι με το κινητό πάνω από 50 δεν ανεβαινε, φοβάμαι μήπως φθαίει το φθηνό κινητό και μπορώ να πιάσω κάτι παραπάνω. Πάντα βέβαια, μέσα στα ασφαλή όρια έκθεσης στην ακτινοβολία. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Finn Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 53 λεπτά πριν, valadisk είπε Καλημέρα. Έχω το πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Ultra στα 30 ευρώ μετά από απειλή φορητότητας και μου δίνει απεριόριστα GB. Το χρησιμοποιώ σαν βασικό internet στο σπίτι, με tethering από ένα φθηνό κινεζικό κινητό και η ταχύτητά μου είναι 50Mbps down 17 Mbps up, σωτήρια για μένα που ήμουν στα 9Mbps εδώ και τόσα χρόνια. Το κινητό με full σημα 4G μέσα στο σπίτι δίνει αυτές τις ταχύτητες. Σκέφθομαι να αγοράσω αρχικά αυτό το modem το βρήκα στα 70 ευρώ στο skroutz και μια κεραία εξωτερική για να ανεβει λίγο η ταχύτητα, αλλά δεν έχω ιδέα τι εξοπλισμό θα χρειαστώ, δηλαδή τι εξωτερική κεραία και πως να φέρω το σήμα με΄σα. έχει κανείς καμιά ιδέα; Να αναφέρω ότι όσα speedtest έτρεξα έξω από το σπίτι, μπροστά ακριβώς από το σπίτι με το κινητό πάνω από 50 δεν ανεβαινε, φοβάμαι μήπως φθαίει το φθηνό κινητό και μπορώ να πιάσω κάτι παραπάνω. Πάντα βέβαια, μέσα στα ασφαλή όρια έκθεσης στην ακτινοβολία. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δε χρειάζεται εξωτερική κεραία. Με αυτή τη συσκευή λογικά θα δεις βελτίωση. Με ποιο κινητό κάνεις δοκιμές; Σου γράφει πάνω H+, 3G, 4G, 4G+ ?
valadisk Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, Finn είπε Δε χρειάζεται εξωτερική κεραία. Με αυτή τη συσκευή λογικά θα δεις βελτίωση. Με ποιο κινητό κάνεις δοκιμές; Σου γράφει πάνω H+, 3G, 4G, 4G+ ? 4G με full σημα μεσα στο σπιτι δινει τα 50Mbps. ειναι ένα cubot note 7 προφανώς δεν θα έχει 4G+
Finn Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, valadisk είπε 4G με full σημα μεσα στο σπιτι δινει τα 50Mbps. ειναι ένα cubot note 7 προφανώς δεν θα έχει 4G+ Το router που παρέθεσες έχει 2 εσωτερικές LTE antennas σύμφωνα με τα specs. Για να σου φύγει η απορία αρχικά, πάρε ένα νεότερο κινητό και κάνε δοκιμή. Επίσης μπες στο phone menu *#*34636*#*# και δες όπως στην εικόνα που "κλειδώνει" τη δεδομένη στιγμή για να έχεις μια ιδέα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα