johnny_pane Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Καλησπέρα στο forum. Ψάχνω για εφαρμογή (δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι επί πληρωμή) VPN για μία όσο γίνεται καλύτερη διαδικτυακή ασφάλεια - Η οποία να τρέχει σε Android και PC Περιμένω τις προτάσεις σας
Adrian Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Χρησιμοποιώ το ExpressVPN σε Windows, Linux, Android, Android TV και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ταχύτητα ικανοποιητική, σχεδόν μηδενικές αποσυνδέσεις (το έχω μόνιμα ανοιχτό σε δυο υπολογιστές), Netflix δουλεύει μια χαρά..
johnny_pane Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, Adrian είπε Χρησιμοποιώ το ExpressVPN σε Windows, Linux, Android, Android TV και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ταχύτητα ικανοποιητική, σχεδόν μηδενικές αποσυνδέσεις (το έχω μόνιμα ανοιχτό σε δυο υπολογιστές), Netflix δουλεύει μια χαρά.. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να έχω αποσυνδέσεις σε android, ή κάθε λίγο να ξαναανοιγω την εφαρμογή για να έχω internet
Hasta La Vista Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 ProtonVPN . απο την ομάδα του CERN . έχουν και το protonmail.com είναι όλες οι εφαρμογές τους open source . υπάρχει και free εκδοση με χαμηλή ταχύτητα βέβαια . 2
pp6210 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Στις 16/5/2021 στις 2:07 ΜΜ, Hasta La Vista είπε ProtonVPN . απο την ομάδα του CERN . έχουν και το protonmail.com είναι όλες οι εφαρμογές τους open source . υπάρχει και free εκδοση με χαμηλή ταχύτητα βέβαια . +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα