Nik1239 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Καλησπέρα στο φόρουμ Λοιπόν ψάχνω να αγοράσω ένα pc που η χρήση του θα είναι για server (Minecraft,και έναν hdd που θέλω να τον βλέπω μέσω του δικτύου) , word PowerPoint excel , webex , zoom , chrome , YouTube, και κάνα λολακι μια στο τόσο και θα δουλεύει με windows 10 πιο πολύ ή κάποια διανομή linux σπάνια Έχω τροφοδοτικό,μνήμες ddr3 laptop 6gb , ssd , hdd , και περιφερειακά Θέλω να βγει όσο φθηνότερο γίνεται και μιας και έχω τις ddr3l μνήμες που κάθονται σκεφτόμουν μια μητρική με cpu Το budget μαζί με κουτί( ένα απλό θελω ) ειναι αυστηρά μέχρι 90€ Αν υπάρχει κάτι άλλο διαφορετικού τύπου θα μπορούσα να το κοιτάξω Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 😁
JDROGAS Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Oι μνημες ποιες ειναι; Αναφερεις λαπτοπ αρα ειναι sodimm η sdram;
Nik1239 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, JDROGAS είπε Oι μνημες ποιες ειναι; Αναφερεις λαπτοπ αρα ειναι sodimm η sdram; Δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο θα τις ψάξω Ναι για λάπτοπ είναι μια 4αρα και άλλη μία 2αρα Κοιτούσα αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/10352100/Asrock-J3355B-ITX-SoC-Motherboard-Mini-ITX-με-Intel-BGA1296-Socket.html
JDROGAS Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Για μενα παιρνεις ενα sff με 100 ευρω μεταχ/νο απο τις αγγελιες και τα εχει ολα. Δεν νομιζω οτι αξιζει ο κοπος να επενδυσεις βασει των μνημων που εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα