chriskourou Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Καλησπέρα στο forum, Κάνοντας ανακαίνιση στο υπνοδωμάτιο, αποφάσισα να βάλω βάσεις ασύρματης φόρτισης αρχικά στα 2 κομοδίνα και εν συνεχεία σε διάφορα έπιπλα στο υπόλοιπο σπιτι. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κάνει κάτι παρόμοιο και ναι, ποιον ασύρματο φορτιστή χρησιμοποίησε. Διαφορετικά, ποιος φορτιστής λειτουργεί απροβλημάτιστα για να τον προτιμήσω. Ευχαριστώ
SilentVoice Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, chriskourou είπε Καλησπέρα στο forum, Κάνοντας ανακαίνιση στο υπνοδωμάτιο, αποφάσισα να βάλω βάσεις ασύρματης φόρτισης αρχικά στα 2 κομοδίνα και εν συνεχεία σε διάφορα έπιπλα στο υπόλοιπο σπιτι. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κάνει κάτι παρόμοιο και ναι, ποιον ασύρματο φορτιστή χρησιμοποίησε. Διαφορετικά, ποιος φορτιστής λειτουργεί απροβλημάτιστα για να τον προτιμήσω. Ευχαριστώ Στο κομοδίνο στο δωμάτιο είχα βάλει τον xiaomi 20watt. Κάθε πρωί ξυπναγα με πονοκέφαλο. Τον έβγαλα και απλά συνδέω το κινητό με το καλώδιο. Δεν το συνιστώ για τον ύπνο σου. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 5 hours ago, SilentVoice said: Στο κομοδίνο στο δωμάτιο είχα βάλει τον xiaomi 20watt. Κάθε πρωί ξυπναγα με πονοκέφαλο. Τον έβγαλα και απλά συνδέω το κινητό με το καλώδιο. Δεν το συνιστώ για τον ύπνο σου. Δεν μπορεί ο ασύρματος φορτιστής να σχετίζεται με τους πονοκεφάλους σου.
SilentVoice Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν μπορεί ο ασύρματος φορτιστής να σχετίζεται με τους πονοκεφάλους σου. Μπορεί! Ο συγκεκριμένος έχει και ένα μικρό ανεμιστήρα μέσα. Ο οποίος φαίνεται ότι με ενοχλούσε στον ύπνο μου. Επίσης το είχα και πολύ κοντά στο κεφάλι μου. Έρευνες έχουν δείξει πως ούτε το κινητό πρέπει να έχεις ανοιχτό κοντά στο κεφάλι σου.
filip123go Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Έρευνες έχουν δείξει πως ούτε το κινητό πρέπει να έχεις ανοιχτό κοντά στο κεφάλι σου. Link από έρευνα pls, (όχι από άσχετο blog, από εγκεκριμένο επιστημονικό περιοδικό) . (δεν το λέω ειρωνικά, όντως με ενδιαφέρει το θέμα)
tsofras Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, filip123go είπε Link από έρευνα pls, (όχι από άσχετο blog, από εγκεκριμένο επιστημονικό περιοδικό) . (δεν το λέω ειρωνικά, όντως με ενδιαφέρει το θέμα) Δεν έχω link ρε man αλλά είχα διαβάσει και εγώ ότι διαταράσσει τους κύκλους REM Δεν θυμάμαι αν ήταν αυτό βαριέμαι λίγο να το διαβάσω πάλι όλο οπότε μην βρίσεις αν δεν το αναφέρει σε αυτό 😂 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20857453/ 1
filip123go Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν έχω link ρε man αλλά είχα διαβάσει και εγώ ότι διαταράσσει τους κύκλους REM Δεν θυμάμαι αν ήταν αυτό βαριέμαι λίγο να το διαβάσω πάλι όλο οπότε μην βρίσεις αν δεν το αναφέρει σε αυτό 😂 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20857453/ Θα το διαβάσω, σε ευχαριστώ πολύ! 1
SilentVoice Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, filip123go είπε Θα το διαβάσω, σε ευχαριστώ πολύ! Σε άλλη έρευνα: Κάποτε είχα διαβάσει ένα άρθρο από σελίδα τηλεπικοινωνιών πως οι εταιρείες κλείνουν μερικές κεραίες τα βράδια (εξοικονόμηση ενέργειας) καθώς δεν υπάρχει τόσο μεγάλος φόρτος του δικτύου, οπότε τα κινητά αναγκάζονται να στέλνουν-λαμβάνουν σήμα από πιο μακριές κυψέλες δικτύου. Το αποτέλεσμα των ερευνών αυτών ήταν να έχουν μεγαλύτερη ακτινοβολία τα κινητά (ή όπως αλλιώς λέγεται). Μόλις κάτσω σε υπολογιστή θα προσπαθήσω να βρώ αυτό το άρθρο.
chriskourou Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Εγώ πάντως -παρότι δεν πρέπει- κοιμάμαι πάντα με το κινητό κοντά κρεβάτι και δεν είχα ποτέ πονοκεφάλους. Δεν ξέρω πως μπορεί ένας ασύρματος φορτιστής να προκαλέσει κάτι τέτοιο
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 To βασικό ερώτημα για τους πονοκεφάλους είναι το εξής: Εκτός από το κινητό, έχετε και γυναίκα δίπλα στο κεφάλι σας όταν κοιμάστε ;
chriskourou Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Τελικά, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, έχεις κάποιος συσκευή ασύρματης φόρτισης από την οποία είναι ευχαριστημένος;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα