Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα σύστημα του 2013 που ειχα φτιάξει και απο τότε που το ειχα δεν μου άρεσε ποτέ το case απλα το ειδα απο φώτο στο site και φαινόταν ωραια αλλα με το που το ειδα απο κοντά δεν μου άρεσε ειναι το 

https://www.e-shop.gr/case-zalman-z11-plus-black-p-PER.806924

Θέλω να το αλλάξω με ενα μικρό κουτι όσο πιο μαζεμένο γίνεται το budget ειναι 50 ευρώ θα ήθελα να ειναι αθόρυβο και να χωράει το dvd player μια που το εχω. 

Δημοσ.

Το σύστημα είναι της υπογραφής;

Αν ναι τότε πάλι σε midi κουτάκι βλέπω να πηγαίνεις. Αν βρήκα σωστά η μητρική σου είναι atx. Δεν μπορείς εκ των πραγμάτων να πας σε κάτι πολύ μαζεμένο. Δώσε λίγο περισσότερα στοιχεία τι θα "πάρει" μέσα το κουτί και τι θα ήθελες να έχει, εκτός του dvd που ήδη ανέφερες και να ξέρεις πλέον δύσκολο το κουτί με θέση για dvd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ειναι το σύστημά της υπογραφής μου, για μιντ παω να μην ειναι κουμουτσα σαν αυτο που εχω Ατχ ειναι η μομπο και εχει πάνω ενα be quite cooler. 

Επεξ/σία από delpetro
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, delpetro είπε

Ναι ειναι το σύστημά της υπογραφής μου, για μιντ παω να μην ειναι κουμουτσα σαν αυτο που εχω Ατχ ειναι η μομπο και εχει πάνω ενα be quite cooler. 

Μια χαρά είναι το κουτί σου...μετά την αναφορά και της ψύκτρας έχασα κάθε ελπίδα. Αν βρήκα σωστά στοιχεία η ψύκτρα είναι μεγαλύτερη από 165mm σε ύψος. Δύσκολα θα βρεις κάτι μαζεμένο που να χωράει τα πράγματα που έχεις μέσα. Αν είναι πιο κοντή η ψύκτρα (είναι παλιό μοντέλο και δε βρίσκω στοιχεία), μέχρι 160 ίσως υπάρχει ελπίδα.

Δημοσ.

Απο οτι βλέπω ειναι 163 σε ύψος ειναι η be quiet dark roc 4 δεν θυμάμαι αν ειναι η απλή η προ τωρα οκ δεν θελω και μινιατούρα κουτι απλα θελω λίγο μικρότερο απο αυτο που εχω σε ύψος και βάθος αν γίνεται αρκετά μαζεμένο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Raijintek Silenos χωρις ανεμιστηρες στα 16,6 υψος cpu.

https://www.skroutz.gr/s/27208824/Raijintek-Silenos.html

Αν ανεβεις 5-10 ευρω απο τα 50 που ειπες θα βρεις κουτι ομορφο στα 50 μη ψαχνεις καν για ATX MB και συμαζεμενο και να χωραει και την ψυκτρα σου κοιτα και δω με υψος ψυκτρας στα 16,8  https://www.skroutz.gr/s/21359058/Deepcool-Matrexx-55-Mesh.html

Επεξ/σία από triplex1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Raijintek Silenos χωρις ανεμιστηρες στα 16,6 υψος cpu.

https://www.skroutz.gr/s/27208824/Raijintek-Silenos.html

Αν ανεβεις 5-10 ευρω απο τα 50 που ειπες θα βρεις κουτι ομορφο στα 50 μη ψαχνεις καν για ATX MB και συμαζεμενο και να χωραει και την ψυκτρα σου κοιτα και δω με υψος ψυκτρας στα 16,8  https://www.skroutz.gr/s/21359058/Deepcool-Matrexx-55-Mesh.html

Θέλει και θέση για dvd... γι'αυτό είπα οτι δεν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Θέλει και θέση για dvd... γι'αυτό είπα οτι δεν...

Το deepcool που του εβαλα με 168 υψος ειναι οτι πρεπει με 4 ευρω παραπανω απο το 50ρικο που ανεφερε ο φιλος , με την προυποθεση να το παραλαβει ο ιδιος απο το cosmomarket , αν θελουμε και dvd υπαρχουν και τα external , εγω και πολλοι αλλοι μπορει να εχουμε συμπληρωσει και 10ετια που δεν χρησιμοποιουμε dvd

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

Δεν έχω λόγο να αντιπαρατεθω μαζί σου, απλά σου αναφέρω τι ζήτησε ο ts. Δεν είπα ότι τα κουτιά που προτείνεις δεν είναι καλά απλά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ζητούνται. Με την λογική σου για παράδειγμα πρέπει να φύγει απο το κόστος στο κουτί και ακόμη περισσότερο προσθέτοντας εξωτερικό dvd.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Δεν έχω λόγο να αντιπαρατεθω μαζί σου, απλά σου αναφέρω τι ζήτησε ο ts. Δεν είπα ότι τα κουτιά που προτείνεις δεν είναι καλά απλά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ζητούνται. Με την λογική σου για παράδειγμα πρέπει να φύγει απο το κόστος στο κουτί και ακόμη περισσότερο προσθέτοντας εξωτερικό dvd.

Νικολα οτι θελει ας κανει ο ιδιος , ουτε εγω αυτα που εβαλα του ειπα πανε και παρτα  (τα εβαλα για να τα δει να παρει μια γευση) , οτι θελει ας κανει , απλα οταν καποιος ζηταει κατι καλα ειναι να γνωριζει και απο πριν το κοστος.

Και γω θα ηθελα να χωρεσω σ'ενα micro case full ATX motherboard αλλα δυστηχως η μιση δεν θα χωραει

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/5/2021 στις 11:23 ΠΜ, triplex1 είπε

Νικολα οτι θελει ας κανει ο ιδιος , ουτε εγω αυτα που εβαλα του ειπα πανε και παρτα  (τα εβαλα για να τα δει να παρει μια γευση) , οτι θελει ας κανει , απλα οταν καποιος ζηταει κατι καλα ειναι να γνωριζει και απο πριν το κοστος.

Και γω θα ηθελα να χωρεσω σ'ενα micro case full ATX motherboard αλλα δυστηχως η μιση δεν θα χωραει

- Θέλω άσπρο.

- Φίλε πάρε μαύρο, είναι καλό.

- Θέλω ΑΣΠΡΟ λέμε.

- Φίλε το άσπρο είναι ξεπερασμένο, παρωχημένο, δεν ξέρεις, πάρε μαύρο λέμε.

- Θέλω ΑΣΠΡΟ, καταλαβαίνεις ελληνικά;

- Μα που ζεις, στον περασμένο αιώνα, εγώ σου προτείνω μαύρο και εσύ κάνε ότι θες.

Καθημερινοί διάλογοι στο insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...