Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Μόνο σε συγκεκριμένους αυτοκινητόδρομους μπορείς να το κάνεις αυτό, κάτι σαν εξελιγμένο cruise control. Όχι σε όλους τους δρόμους. 

Θεωρητικά σε κανέναν δρόμο δεν επιτρέπεται ακομα. Οτι σε κατι αυτοκίνητο δρόμους τυπου εγνατίας είναι εύκολοτερα για την αυτόματη οδήγηση, δε σημαίνει οτι επιτρέπεται κιόλας. 

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μερακλής άλλωστε για πιο λογο να αγορασεις τεσλα εαν δεν το αφηνεις να σε πηγαινει μονο του?Βεβαια ο προ παππους μου ειχε για tesla το γαιδουρι που τον πηγαινε στο χωραφι.Κοιμοταν πανω του στο πηγαινε και στο ελα.Τα γαιδουρια πατανε τα teShrek Smile GIF by PeacockTVsla.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εμένα όταν μου λέει η γυναίκα μου το καλοκαίρι να πάμε για μπάνιο Χαλκιδική το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτός ο τύπος😂

Επεξ/σία από Hiroshima79
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να τον βάλουμε με το Tesla Δευτέρα πρωί, λίγο πριν την Ομόνοια, αριστερή λωρίδα, στο πίσω κάθισμα, με εντολή να βγει 3η Σεπτεμβρίου και στο καπάκι Χαλκοκονδύλη. Αν βγει άθικτο από τον custom AI ΚΟΚ των μπαρουτιασμένων οδηγών και όχι σαν κύβος σκραπ από ανακυκλωτήριο, φλεγόμενος μάλιστα,  θα το παραδεχτώ.

edit: η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πλέον ΠΟΛΥ καλύτερες πίστες. Αναπολούμε οι μεγαλύτεροι ομόνοια προ ανάπλασης γεμάτη LADA 2015, Ford Taunus και αυθεντικούς ταρίφες άνευ taxi beat και αξιολογήσεων. Εκεί έπαιζες τη ζωή σου κανονικά. Έχω χάσει 2 μπροστινά δόντια από ξαφνική γροθιά από το παράθυρο (αλήθεια), βέβαια, προς αποφυγή παρεξηγήσεων,  ούτα ταρίφας ήταν ούτε LADA οδηγούσε. Μάλλον μπράβος που γυρνούσε σπίτι.  Lada οδηγούσα εγώ. Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν καθόμουν πίσω ίσως τη γλίτωνα και θα είχα το πλεονέκτημα του αιφνηδιασμού...

Επεξ/σία από nicksoti
Δημοσ.

Για τιμωρια να ερθει να οδηγησει τα επομενα 30 χρονια , εδω στον Ασπροπυργο , ουτε ΑΙ θα τον σωσει ουτε τιποτα 

Δημοσ.

όσο γίνονται εξυπνότερα τα μηχανήματα τόσο γίνονται ηλιθιότεροι οι άνθρωποι (η πλειοψηφία).

• Like 5
  • Thanks 6
Δημοσ.

Θεός ο τύπος ...  😁

Πάντως θα καθόμουν και εγώ στο πίσω κάθισμα αλλά όχι μόνος....

Εννοείταααααιιιι 🤪😁😇

Δημοσ.

Με τέτοιο μυαλό μπορεί να έχει και δίκιο: "όντως μπορεί να είναι πιο ασφαλές να κάθεται στο πίσω κάθισμα"

Επειδή, όμως, η ίδια η Tesla δηλώνει ότι δεν έχει αναπτύξει την τεχνολογία για αυτή τη χρήση και έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι όντως ο οδηγός χρειάζεται σε κάθε περίπτωση, θα πω ότι είναι πολύ τυχερός που τον συνέλλαβαν πριν σκοτώσει τον εαυτό του ή κάποιον άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hiroshima79 είπε

Πάντως εμένα όταν μου λέει η γυναίκα μου το καλοκαίρι να πάμε για μπάνιο Χαλκιδική το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο τύπος😂

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tenshi είπε

Σύντομα και απο τον χώρο αποσκευών.

Οπότε, αν τύχει και συλλάβουν κανέναν απαγωγέα που έχει βάλει το θύμα στο πορτμπαγκάζ κανενός Tesla, τώρα θα έχουν και δικαιολογία πως αυτός που είναι εκεί οδηγούσε το αυτοκίνητο. Επίσης και κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Δημοσ.

Εγώ θα τους έλεγα οτι είμαι απλός επιβάτης και νίπτω τας χείρας μου. Το πρόστιμο στο όνομα του οδηγού κόβεται, αν τον βρουν ας το πληρώσει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Το αμάξι οδηγείται από το πίσω κάθισμα; 

Ο αστικός μύθος λέει ότι έτσι οδηγούσε το αυτοκίνητό του (τριάντα χρόνια πριν τα Τέσλα)  ο Παναγιώτης Φασούλας, έχοντας αφαιρέσει βεβαίως το μπροστινό κάθισμα... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...