Sanjuro Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Ολόκληρη η ιστορία έχει ως εξής... Χαλάει ένας SSD (ή τα windows?) ενός pc που έχω 10 χρόνια. Τα windows δουλεύουν όμως μόνο για αντιγραφή αρχείων (!) κάπως έτσι πέταξα μερικά αρχεία απ'τον SSD στον άλλο εσωτερικό δίσκο που είχα ο οποίος είναι 1 tera. Αμέσως μετά έβαλα έναν νέο SSD που είχα αγοράσει, του έβαλα windows10 κλπ. Από τότε όμως δεν βλέπει τον δεύτερο σκληρό δίσκο 1 tera που είχα. Πήρα τις προάλλες νέο sata καλώδιο δεν διορθώθηκε τίποτα. Κάπου εδώ φοβήθηκα μήπως πέταξα τίποτα corrupted αρχεία στον 1 tera απ'τον SSD και τώρα τρώει κόλλημα. Έχω όμως έναν δίσκο 3 terra σε εξωτερικό κουτί. Οπότε σκέφτηκα... δεν τους αλλάζω να δω τι θα γίνει;; Κάπως έτσι έβαλα τον εσωτερικό 1 tera που δεν τον έβλεπαν τα windows σε κουτί και τον 3 terra στο ίδιο σημείο εσωτερικά στο pc που είχα τον άλλο πριν. Τώρα δουλεύουν και οι δύο!! Έκανα chkdsk στον 1 tera δεν βρέθηκε πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να συμβαίνει και το φοβάμαι να αντιγράψω αρχεία απ'τον 1 tera οπουδήποτε. Τι να συμβαίνει άραγε;; 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Ολόκληρη η ιστορία έχει ως εξής... Χαλάει ένας SSD (ή τα windows?) ενός pc που έχω 10 χρόνια. Τα windows δουλεύουν όμως μόνο για αντιγραφή αρχείων (!) κάπως έτσι πέταξα μερικά αρχεία απ'τον SSD στον άλλο εσωτερικό δίσκο που είχα ο οποίος είναι 1 tera. Αμέσως μετά έβαλα έναν νέο SSD που είχα αγοράσει, του έβαλα windows10 κλπ. Από τότε όμως δεν βλέπει τον δεύτερο σκληρό δίσκο 1 tera που είχα. Πήρα τις προάλλες νέο sata καλώδιο δεν διορθώθηκε τίποτα. Κάπου εδώ φοβήθηκα μήπως πέταξα τίποτα corrupted αρχεία στον 1 tera απ'τον SSD και τώρα τρώει κόλλημα. Έχω όμως έναν δίσκο 3 terra σε εξωτερικό κουτί. Οπότε σκέφτηκα... δεν τους αλλάζω να δω τι θα γίνει;; Κάπως έτσι έβαλα τον εσωτερικό 1 tera που δεν τον έβλεπαν τα windows σε κουτί και τον 3 terra στο ίδιο σημείο εσωτερικά στο pc που είχα τον άλλο πριν. Τώρα δουλεύουν και οι δύο!! Έκανα chkdsk στον 1 tera δεν βρέθηκε πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να συμβαίνει και το φοβάμαι να αντιγράψω αρχεία απ'τον 1 tera οπουδήποτε. Τι να συμβαίνει άραγε;; 😕 Καλησπέρα, για μένα κράτα τον 1ΤΒ ως έχει, σε συρτάρι. Ανέτγραψε όλα τα αρχεία κάπου αλλού, πχ στον 3ΤΒ, και μετά αποσυνδέεις τον 1ΤΒ, γράφεις μια ημερομηνία και κάτι σε ένα χαρτάκι πάνω του, και τον χώνεις σε ένα συρτάρι. Αν γίνει οτιδήποτε στους άλλους δίσκους, έχεις ένα αντίγραφο και εκεί. Αλλά μην τον δουλεύεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα