swtos_chem Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Ενώ ήμουν σε αναζήτηση πιεστικού/ πλυστικού (καθώς το καλοκαίρι και οι δουλείες που το συνοδεύουν έφτασε), εντόπισα στο LEROY MERLIN ότι τα πιεστικά της NILFISK έχουν 20% έκπτωση εφόσον κάποιος είναι γραμμένος στο club του καταστήματος. Η επιλογή μου την οποία την έχω ήδη δοκιμασμένη, καθώς το είχα και παλιότερα πριν μου το καβατζώσουν οι γονείς, είναι το C 110.7-5 X-TRA EU 1400 W, το οποίο είναι από τα σχετικά μικρά για λίγες δουλειές και απαιτήσεις. Προσωπικά για μικρή αυλή, λίγο χαλιά και λίγο αυτοκίνητο με καλύπτει. Η έκπτωση απ' όσο πρόσεξα αφορά το σύνολο των πιεστικών της NILFISK (για όσους θέλουν κάτι πιο δυνατό) https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/plustika-mihanimata/plustika/plustiko-nilfisk-c-1107-5-x-tra-eu-1400-w-62305593 Συγκριτικά με τιμές σε άλλα καταστήματα, σε σκρουτζ και bestprice ξεκινάει από τα 83E https://www.skroutz.gr/s/11051918/Nilfisk-C-110-7-5-X-tra-EU-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-110bar-και-Μεταλλική-Αντλία.html https://www.bestprice.gr/item/2155003148/nilfisk-c-1107-5-x-tra.html Συνεπώς έχουμε μια διαφορά τιμής άνω του 10% και το πλεονέκτημα για όσους είναι κοντά σε κατάστημα LEROY MERLIN να γλιτώσουν και από τα μεταφορικά. Το ιστορικό χαμηλό του είναι στα 66Ε, μόλις 6 κάτω από την σημερινή τιμή (και μάλλον από κατάστημα με μεταφορικά) Θεωρώ και από την μικρή εμπειρία μου μαζί του ότι είναι πολύ τίμιο μηχάνημα στα 72Ε Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από swtos_chem 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω ενα c110 απο αμαζον 6-7 (8.5 βρηκα την παραγγελια) χρονια και εχω 2-3 χρονια να το δουλεψω. Τωρα που μου το θυμησες θα το βγαλω καποια στιγμη να δω αν δουλευει ακομα. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από matrixxx 1
e-k Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Ούτε για αστείο απ'τη στιγμή που φέρνει το lidl σε λίγες μέρες το PHD 135 D3 με 90€. 3
SilentVoice Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Εχει παιξει και λιιιιγο χαμηλότερα και το είχα πάρει τότε. Γενικά ευχαριστημένος, αλλά θα ήθελα παραπάνω πίεση για καλύτερο καθαρισμό σε μπαλκόνια και αυλή. Τελευταια , οταν το ξεκινάω μου τραβάει μόνο αέρα και όχι νερο, αλλά μετά απο 4-5 ανοίγματα στο πιστόλι, μπαινει το νερό στο αυλάκι και ξεκινάει κανονικά.
li@m Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, e-k είπε Ούτε για αστείο απ'τη στιγμή που φέρνει το lidl σε λίγες μέρες το PHD 135 D3 με 90€. Για ενημέρωσε ρε συμφορουμιτη. Το έχεις; αν ναι, τι εργασίες κάνεις;
Sebu Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Του Lidl ειναι 1800 watt εναντι 1400 τουτουνου. Ειναι μεγιστο 135 bar εναντι 110 τουτουνου. Μαλλον παιζει ρολο στην εξτρα δυναμη καθαρισμου που θα απαιτειται σε καποιες περιπτωσεις. 3 χρονια εγγυηση του Lidl 2 το αλλο. Καποιος που το χρειαζεται ως συσκευη ζυγιζει το οφελος των 18 ευρω αναμεσα στα δυο εναντι της μεγαλυτερης δυναμης και της αυξημενης εγγυησης. 2
DownUNDERground Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, e-k είπε Ούτε για αστείο απ'τη στιγμή που φέρνει το lidl σε λίγες μέρες το PHD 135 D3 με 90€. Για όσους δε βιάζονται:
baskon Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Η αλήθεια είναι ότι άλλο 72 ευρώ, άλλο 90 και άλλο 99. Μια χαρά προσφορές είναι όλες και ο καθένας ας διαλέξει τι θα πάρει. Από κει και πέρα όντως πριν ένα μήνα και εγώ πήρα του λιντλ με τα 170 bar.. Και είναι καταπληκτικό ειδικά σε καθαρισμό τσιμεντων - αυλής κλπ η έξτρα δύναμη κάνει τη διαφορά. . Μπροστά του αυτό με τα 135 δε μοιάζει και τόσο καλη προσφορά. Αλλά το θέμα είναι ότι Ποτέ θα ξαναφέρει το λιντλ το 170αρι; Μετά από πολλούς μήνες σίγουρα. Οπότε εξαρτάται πόσο βιάζεται καποιος 2
GeorgT. Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Ευχαριστώ το χτύπησα για το διαμέρισμα, Το έχουμε χωριό για πλύσιμο αυτοκινήτου κλπ Ευχαριστημένοι γιατί βρισκεις κ εξαρτήματα εύκολα, π.χ πήραμε έναν αφροποιητη από AliExpress που κάνει το πλύσιμο αυτοκινήτου πολύ εύκολο
roybatty Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Το θέμα είναι να μπορείς να βρεις και εξαρτήματα εύκολα.Για τα Nilfisk βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά, όπως είπε και ο προηγούμενος. Του Lidl είναι συμβατό με κάποια άλλη μάρκα;
RedPriest Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, Sebu είπε Του Lidl ειναι 1800 watt εναντι 1400 τουτουνου. Ειναι μεγιστο 135 bar εναντι 110 τουτουνου. Μαλλον παιζει ρολο στην εξτρα δυναμη καθαρισμου που θα απαιτειται σε καποιες περιπτωσεις. 3 χρονια εγγυηση του Lidl 2 το αλλο. Καποιος που το χρειαζεται ως συσκευη ζυγιζει το οφελος των 18 ευρω αναμεσα στα δυο εναντι της μεγαλυτερης δυναμης και της αυξημενης εγγυησης. Μην κοιτάς μόνο την μέγιστη πίεση που και αυτή δεν είναι η πραγματική, το nilfisk αν και μικρότερο έχει μεγαλύτερη παροχή νερού L/h
stelrp Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Το lidl τον Νοέμβριο είχε ένα με 40€. Πολύ καλό και αυτό.
satelitas Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ψαχνόμουν κι εγώ καιρό για νέο πλυστικό και τελικά βρήκα στα λιρόι το νέο nilfisk core140 σε προσφορά με -20% με την κάρτα μέλους στα 158 με φθηνότερη στο σκρουτζ 207 μετρητοίς (το λιρόι απο 100 κάνει 12 δόσεις και με βόλευε πολύ), παράλληλα όμως είδα να έχει λίγα κομμάτια lavor σε προσφορά, νομίζω το 140 wps στα 50 ευρώ και το 160 wps από 119 στα 89 ευρώ. Δεν κρατήθηκα, με έπιασε η καταναλωτική μανία και πήρα και το core 140 και το 160 wps με μεγάλη επιφύλαξη, ε λοιπόν το "καλό" το άφησα στην άκρη. Το λαβοράκι πραγματικά θερίζει παιδιά, παροχή 510 λίτρα, τρεις ταχύτητες, μεταλική αντλία, γενικά αξιοπρεπέστατο μηχάνημα. Η διαφορά όμως με τα πιο ακριβά (πέρα από την παροχή που όπως είπε ο φίλος πιο πάνω είναι η ειδοποιός διαφορά) συνήθως είναι ο λιγότερος θόρυβος, το πιο ξεκούραστο/καλύτερο πιστόλι και η εύκαμπτη σωλήνα πιστολιού που πραγματικά κάνει τεράστια διαφορά κατα τη χρήση και το μάζεμα. Αν πάτε λιρόι και θέλετε μια πολύ πιο δυνατή εναλλακτική, ρίξτε και μια ματιά αν έχει μείνει κανένα λαβόρ (δεν υπάρχει στο σάιτ), είναι στα επίπεδα nilfisk c135 ίσως και πιο δυνατό, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος για το κόστος του, αν ειδικά δε αποδειχθεί αξιόπιστο και σε βάθος χρόνου, θα πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή αγορά. Το μοντέλο είναι αυτό, με 3 κεφαλές, δύο βούρτσες και χωρίς αφροποιητή, μόνο ενσωματωμένο δοχείο. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από satelitas 2
SilentVoice Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, satelitas είπε Ψαχνόμουν κι εγώ καιρό για νέο πλυστικό και τελικά βρήκα στα λιρόι το νέο nilfisk core140 σε προσφορά με -20% με την κάρτα μέλους στα 158 με φθηνότερη στο σκρουτζ 207 μετρητοίς (το λιρόι απο 100 κάνει 12 δόσεις και με βόλευε πολύ), παράλληλα όμως είδα να έχει λίγα κομμάτια lavor σε προσφορά, νομίζω το 140 wps στα 50 ευρώ και το 160 wps από 119 στα 89 ευρώ. Δεν κρατήθηκα, με έπιασε η καταναλωτική μανία και πήρα και το core 140 και το 160 wps με μεγάλη επιφύλαξη, ε λοιπόν το "καλό" το άφησα στην άκρη. Το λαβοράκι πραγματικά θερίζει παιδιά, παροχή 510 λίτρα, τρεις ταχύτητες, μεταλική αντλία, γενικά αξιοπρεπέστατο μηχάνημα. Η διαφορά όμως με τα πιο ακριβά (πέρα από την παροχή που όπως είπε ο φίλος πιο πάνω είναι η ειδοποιός διαφορά) συνήθως είναι ο λιγότερος θόρυβος, το πιο ξεκούραστο/καλύτερο πιστόλι και η εύκαμπτη σωλήνα πιστολιού που πραγματικά κάνει τεράστια διαφορά κατα τη χρήση και το μάζεμα. Αν πάτε λιρόι και θέλετε μια πολύ πιο δυνατή εναλλακτική, ρίξτε και μια ματιά αν έχει μείνει κανένα λαβόρ (δεν υπάρχει στο σάιτ), είναι στα επίπεδα nilfisk c135 ίσως και πιο δυνατό, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος για το κόστος του, αν ειδικά δε αποδειχθεί αξιόπιστο και σε βάθος χρόνου, θα πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή αγορά. Το μοντέλο είναι αυτό, με 3 κεφαλές, δύο βούρτσες και χωρίς αφροποιητή, μόνο ενσωματωμένο δοχείο. Αυτό πάντως που στην διαφήμιση τους , φαίνεται ξεκάθαρα η διαρροή και ότι δεν σφραγίζει καλά , με προβληματίζει. Στο 3:45. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από SilentVoice
kostasbm Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Στις 14/5/2021 στις 6:57 ΜΜ, SilentVoice είπε Εχει παιξει και λιιιιγο χαμηλότερα και το είχα πάρει τότε. Γενικά ευχαριστημένος, αλλά θα ήθελα παραπάνω πίεση για καλύτερο καθαρισμό σε μπαλκόνια και αυλή. Τελευταια , οταν το ξεκινάω μου τραβάει μόνο αέρα και όχι νερο, αλλά μετά απο 4-5 ανοίγματα στο πιστόλι, μπαινει το νερό στο αυλάκι και ξεκινάει κανονικά. πριν το βαλεις εμπρος ανοιγεις το νερο ,πατας τη σκανδαλη να κανει εξαερωση και οταν βγει νερο χωρις αερα,βαλεις εμπρος και εισαι ετοιμος ......... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα