lef80 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Καλησπέρα ! τα τελευταία χρόνια είχα την Dell U2311h και είχα αγοράσει και το ηχείο της ξεχωριστά (ΑΧ510), το οποίο για χαλαρή μουσικούλα στο γραφείο ήταν μια χαρά! Πριν λίγες εβδομάδες πήγα σε 27'' 2Κ (Asus ProArt PA278QV), η οποία είχε ηχεία , αλλά είναι στην πίσω πλευρά και ο ήχος πολύ χάλια ... θα ήθελα να συνδυάσω το παλιό ηχείο με την καινούργια οθόνη αλλά το ηχείο έχει συγκεκριμένο φις (είναι σαν jack με τρύπα στη μέση , σορι δεν ξέρω πως λέγεται κανονικά ...) για να παίρνει ρεύμα που η καινούργια οθόνη δεν διαθέτει ... τι πρέπει να κάνω ? υπάρχει converter για usb για να πάρει ρεύμα από τη νέα οθόνη ? κ αν ναι πως το ζητάω ? ευχαριστώ !
lef80 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 πηγα σε ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά και αντί για αντάπτορα , μου έδωσαν ένα μετασχηματιστή και για να συνδέεται κατευθείαν στη πρίζα ... (αλλά δεν δουλεύει / κάτι κάνω λάθος μάλλον )
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Γνωρίζετε την τάση εξόδου της οθόνης και την πολικότητα; 1
lef80 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Γεια σου Τερη .. οχι δυστυχώς δεν είμαι τόσο ψαγμένος 😅 .. το καλώδιου του ηχείου μου είπαν ότι είναι 12V και μου έδωσαν αυτό που φαίνεται από κάτω ... αν και πιστεύω ότι στα μενού της asus κάτι δεν αναγνωρίζεται σωστά , για την έξοδο ίσως ...
lef80 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) με AUX ! επίσης το μενου της οθόνης μου δίνει αυτές τις τρεις επιλογές (όταν είναι στο 3, παίζει με τα ενσωματωμένα ηχεία της οθόνης / με τα άλλα δυο δεν ακούγεται κάτι ) ενταξει ! το βρήκα τελικά , ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον 😃 Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από lef80
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, lef80 είπε ενταξει ! το βρήκα τελικά , ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον 😃 Tι ήταν;
lef80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Στις 15/5/2021 στις 3:29 ΠΜ, Τέρης Α. είπε Tι ήταν; μάλλον κάτι έκανα λάθος από τα μενού πριν ... αλλά τυχαία με δοκιμές τελικά το βρήκα 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα