DashiellNico Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Έχω αγοράσει αυτόν τον controller ο οποίος έχει drivers σε mini cdrom. Η ερώτησή μου είναι: σε windows 10 χρειάζονται εγκατάσταση οι drivers; Στον device manager εμφανίζει μία άγνωστη συσκευή, που υποθέτω είναι ο controller. Χωρίς drivers μου κάνει αποσυνδέσεις στον ήχο στο εξωτερικό DAC που συνδέω. Για να εγκαταστήσω drivers θα πρέπει να ξεθάψω ένα παλιό CDROM drive που έχω και δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, DashiellNico είπε Έχω αγοράσει αυτόν τον controller Ποιος είναι ακριβώς; 10 λεπτά πριν, DashiellNico είπε Στον device manager εμφανίζει μία άγνωστη συσκευή, που υποθέτω είναι ο controller. Κάντε δεξί κλικ πάνω στην άγνωστη συσκευή=>ιδιότητες=>μετά στη καρτέλα λεπτομέριες και στο: ιδιότητα επιλέξτε ''αναγνωριστηκά υλικού''. Κάντε αντιγραφή το πρώτο αποτέλεσμα και επικολλήστε το εδώ.
DashiellNico Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Στις 14/5/2021 στις 8:07 ΜΜ, DashiellNico είπε Έχω αγοράσει αυτόν τον controller ο οποίος έχει drivers σε mini cdrom. Η ερώτησή μου είναι: σε windows 10 χρειάζονται εγκατάσταση οι drivers; Στον device manager εμφανίζει μία άγνωστη συσκευή, που υποθέτω είναι ο controller. Χωρίς drivers μου κάνει αποσυνδέσεις omegle xender στον ήχο στο εξωτερικό DAC που συνδέω. Για να εγκαταστήσω drivers θα πρέπει να ξεθάψω ένα παλιό CDROM drive που έχω και δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει. ευχαριστώ, το πρόβλημά μου λύθηκε 1
liiyy Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Στις 5/14/2021 στις 8:07 PM, DashiellNico είπε I have bought this controller which has drivers on mini cdrom. My question is: in windows 10 do the drivers need to be installed? In the device manager it shows an unknown device, which I assume is the controller. Without drivers it disconnects the sound on the external DAC I connect. To install drivers I will have coomeet dirtyka bazoocam to dig out an old CDROM drive I have and I don't know if that will work. thank you for the great solution.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα