Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ξεμεινει απο καρεκλα και αυτην την στιγμη καθομαι σε μια τηs πλακαs με τον ορθοπεδικο να με χαιρεταει απο απεναντι και να μου λεει θεs δεν θεs καποια στιγμη θα ερθειs να σε δω και να στα παρω......

Μετα απο ωριμη σκεψη και δεδομενου οτι διαθετω 300 ευρω για την συγκεγκριμενη καρεκλα θα ειθελα παρακαλω να μου πει καποιοs που μπορω να τιs βρω ετοιμεs στημενεs σε μαγαζι ωστε να τιs δοκιμασω να δω αν με βολευουν και πραγματικα στο σωματοτυπο μου......ειμαι 1,95 και 110 κιλα......διοτι πολυ ωραια τα διθυραμβικα ριβιουs...αλλα αν δεν δοκιμασειs κατι απο κοντα δεν αγοραζειs στα τυφλα....

Αυτην την στιγμη που σαs μιλαω εχω ενα μικρο θεμα με σπονδυλο καποια χρονια και που και που με πιανουν διαφορα λουμπαγκα σε αποτομεs κινησειs σωματοs κτλ και με καθηλωνουν κρεβατι κανα 2,,3ημερο με αλοιφεs κτλ για να το ξεπερναω.......οποτε το να καθομαι ωρεs σε pc με καρεκλεs τηs πλακαs δεν ειναι και οτι καλυτερο.....

Επισηs αν εχετε να μου προτεινετε αλλη μεχρι αυτο το μπατζετ..δεν ειναι αναγκη να ειναι gaming chair....και διευθυντικου τυπου καρεκλα να ειναι αρκει να ειναι δοκιμασμενη αναπαυτικη και καλη ποιοτικα να κρατησει χρονικα δεν εχω θεμα...αλλα πανω απο ολα να υπαρχει ετοιμη στημενη σε μαγαζι να την τεσταρω ευπροσδεκτεs οι προτασειs...

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε χαιρετάει ο ορθοπεδικος μην το σκέφτεσαι καν για gaming σαβού- εεεε καρέκλες. Dromes reflex d η ikea Markus για ποιο φτηνά. Και αν έχεις θέμα και σου προτείνει ο ορθοπεδικος να στέκεσαι τότε βαλε πόδια που ανεβαίνουν στο γραφείο σου για να είσαι όρθιος. 

Τι θα έκανα εγώ στην θέση σου αν είχα χοντρό θέμα. Θα τα έσκαγα για ότι καλύτερο υπάρχει. 1500 ευρό για μια Herman Miller embody. Εκεί θα δεις τεράστια διαφορά και δες το σαν επένδυση για κάτι που θα σου κάνει την ζωή καλύτερη. Είναι όπως πχ οι ταξιτζήδες τα σκάνε και περνούν αυτόματο αμάξι αλλά γλιτώνουν εγχειρήσεις μετά. Και εκτός του ότι έχει 12 χρόνια εγγύηση άνετα θα σου αντέξει 20 χρόνια. Ότι και να κάνεις μακριά από gaming. 

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

mp44christos τελικα βρηκα μια απιστευτα βολικη SATO καρεκλα επισκεπτη απο δερμα οντωs δερμα...προσφορα σε μαγαζι απο 400 μονο 100 ευρω τελευταιο κομματι παρτο να φευγει εκθεσιακο κομματι....!!....και με βολεψε απιστευτα φιλτατε..ειναι νταμαρι..απιστευτα σταθερη και στιβαρη  και η σιδερια απο κατω μασιφ χοντρη ταβλα....την σερνειs και λαχανιαζειs....χα..πηγαινα περα δωθε τα 110 κιλα μου δοκιμη καθισιο...αυτη εκει....δεν εβγαζε αχνα..με βολεψε τελεια στο σωματοτυπο μου και την χτυπησα αβλεπι αγορα...και απο ποιοτητα υλικων παρολο εκθεσιακο κομματι ειναι σαν καινουργια......σε αυτα τα λεφτα τετοια ποιοτητα και στιβαροτητα ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα..ολεs του 100-150αρικου διευθυντικεs μαπα πλαστικουρα το καρπουζι..τριζουν/σπανε/ξεφτυζουν δερματινεs......παρτην μου λεει εκει ο υπαλληλοs και θα με θυμηθειs...δερμα/δερμα....οποτε μιαααααααααααα χαρα μου εκατσε.....το βλεπω το εργο θα βγαλει χρονακια η συγκεγκριμενη για το γραφειο μου στο δωματιο μου.....!...

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ.
5 hours ago, Christos_Tz said:

mp44christos τελικα βρηκα μια απιστευτα βολικη SATO καρεκλα επισκεπτη απο δερμα οντωs δερμα...προσφορα σε μαγαζι απο 400 μονο 100 ευρω τελευταιο κομματι παρτο να φευγει εκθεσιακο κομματι....!!....και με βολεψε απιστευτα φιλτατε..ειναι νταμαρι..απιστευτα σταθερη και στιβαρη  και η σιδερια απο κατω μασιφ χοντρη ταβλα....την σερνειs και λαχανιαζειs....χα..πηγαινα περα δωθε τα 110 κιλα μου δοκιμη καθισιο...αυτη εκει....δεν εβγαζε αχνα..με βολεψε τελεια στο σωματοτυπο μου και την χτυπησα αβλεπι αγορα...και απο ποιοτητα υλικων παρολο εκθεσιακο κομματι ειναι σαν καινουργια......σε αυτα τα λεφτα τετοια ποιοτητα και στιβαροτητα ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα..ολεs του 100-150αρικου διευθυντικεs μαπα πλαστικουρα το καρπουζι..τριζουν/σπανε/ξεφτυζουν δερματινεs......παρτην μου λεει εκει ο υπαλληλοs και θα με θυμηθειs...δερμα/δερμα....οποτε μιαααααααααααα χαρα μου εκατσε.....το βλεπω το εργο θα βγαλει χρονακια η συγκεγκριμενη για το γραφειο μου στο δωματιο μου.....!...

Βάζουνε γενικά παραγράφους. Καλορίζικη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...