Προς το περιεχόμενο

Μικροφωνο χρειάζεται πρόγραμμα?

Elysian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια οταν βαζεις τα handsfree πχ samsung δεν δουλεύει το μικ εαν μιλας με αλλα ατομα χρειαζεται καποιο πρόγραμμα η καποιον μετατροπεα? Δεν ξερω πως λεγεται τελος παντων εαν χρειαζεται καποιον μετατροπεα η οτιδηποτε αλλο χρειαζεται για να δουλεψουν τα handsfree σε pc μπορειτε να μου στελειτε λινκ να μου πείτε τι πρέπει να αγορασω σας ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Elysian είπε

Καλησπερα παιδια οταν βαζεις τα handsfree πχ samsung δεν δουλεύει το μικ εαν μιλας με αλλα ατομα χρειαζεται καποιο πρόγραμμα η καποιον μετατροπεα? Δεν ξερω πως λεγεται τελος παντων εαν χρειαζεται καποιον μετατροπεα η οτιδηποτε αλλο χρειαζεται για να δουλεψουν τα handsfree σε pc μπορειτε να μου στελειτε λινκ να μου πείτε τι πρέπει να αγορασω σας ευχαριστώ 

Τι handsfree έχεις και που τα συνδέεις; Αν μιλάμε για υπολογιστή, παίζει το εξής σενάριο. Τα handsfree έχουν τετραπλό καρφί για να μεταφέρουν ηχεία και μιικρόφωνο (αριστερό,δεξί, μικρόφωνο, γείωση) αλλά δεν έχουν όλες οι μητρικές ανάλογη είσοδο. Αν μιλάμε για αυτήν την περίπτωση τότε χρειάζεσαι ένα splitter που να διαχωρίζει ηχεία από μικρόφωνο και θα μπει το καθένα στην ανάλογη θύρα/υποδοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...