Elysian Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Καλησπερα παιδια οταν βαζεις τα handsfree πχ samsung δεν δουλεύει το μικ εαν μιλας με αλλα ατομα χρειαζεται καποιο πρόγραμμα η καποιον μετατροπεα? Δεν ξερω πως λεγεται τελος παντων εαν χρειαζεται καποιον μετατροπεα η οτιδηποτε αλλο χρειαζεται για να δουλεψουν τα handsfree σε pc μπορειτε να μου στελειτε λινκ να μου πείτε τι πρέπει να αγορασω σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Ποια Handsfree χρησιμοποιείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Elysian είπε Καλησπερα παιδια οταν βαζεις τα handsfree πχ samsung δεν δουλεύει το μικ εαν μιλας με αλλα ατομα χρειαζεται καποιο πρόγραμμα η καποιον μετατροπεα? Δεν ξερω πως λεγεται τελος παντων εαν χρειαζεται καποιον μετατροπεα η οτιδηποτε αλλο χρειαζεται για να δουλεψουν τα handsfree σε pc μπορειτε να μου στελειτε λινκ να μου πείτε τι πρέπει να αγορασω σας ευχαριστώ Τι handsfree έχεις και που τα συνδέεις; Αν μιλάμε για υπολογιστή, παίζει το εξής σενάριο. Τα handsfree έχουν τετραπλό καρφί για να μεταφέρουν ηχεία και μιικρόφωνο (αριστερό,δεξί, μικρόφωνο, γείωση) αλλά δεν έχουν όλες οι μητρικές ανάλογη είσοδο. Αν μιλάμε για αυτήν την περίπτωση τότε χρειάζεσαι ένα splitter που να διαχωρίζει ηχεία από μικρόφωνο και θα μπει το καθένα στην ανάλογη θύρα/υποδοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα