ThanosR92 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, στις 8/5 έκανα αγορά από Κωτσοβολο μια LG 55 OLED. Εχτές μπήκα να χαζέψω και είδα πως από 10/5 με την αγορά αυτή δίνει 100€ Prepaid κάρτα 100€. Έκανα προσπάθεια στην LG αλλά μου είπαν ότι είναι εκτός ημερομηνίας. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο και αν ναι βγάλατε άκρη; Η απλά αποδέχομαι πόσο γκαντέμης είναι και προχωράω;
TuXaKoS Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καλησπέρα, στις 8/5 έκανα αγορά από Κωτσοβολο μια LG 55 OLED. Εχτές μπήκα να χαζέψω και είδα πως από 10/5 με την αγορά αυτή δίνει 100€ Prepaid κάρτα 100€. Έκανα προσπάθεια στην LG αλλά μου είπαν ότι είναι εκτός ημερομηνίας. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο και αν ναι βγάλατε άκρη; Η απλά αποδέχομαι πόσο γκαντέμης είναι και προχωράω; Νομίζω ότι αποδέχεσαι πόσο γκαντέμης είσαι και προχωράς.. Εφόσον έκανες την προσπάθεια και είπαν όχι, τι παραπάνω μπορείς να κάνεις; Είσαι όντως εκτός ημερομηνιών. Είναι το αντίστοιχο με το να αγοράσεις κάτι και την επόμενη μέρα να το βγάλουν 10-20% φθηνότερα.
papoys1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Θάνο έτσι λειτουργεί η αγορά. Απλά δέχεσαι πως ήσουν γκαντέμης όπως θα το έκανε ο κάθε ένας μας , στη θέση σου. Δηλαδή αν σήμερα αγόραζες μετοχές 5.000 ευρώ και σε τρεις μέρες οι μετοχές εκτοξεύονταν στις 10.000 ευρώ θα σου ζητούσαν να τους δώσεις 5.000 ευρώ ακόμη;;;;😁
ThanosR92 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Νομίζω ότι αποδέχεσαι πόσο γκαντέμης είσαι και προχωράς.. Εφόσον έκανες την προσπάθεια και είπαν όχι, τι παραπάνω μπορείς να κάνεις; Είσαι όντως εκτός ημερομηνιών. Είναι το αντίστοιχο με το να αγοράσεις κάτι και την επόμενη μέρα να το βγάλουν 10-20% φθηνότερα. 34 λεπτά πριν, papoys1 είπε Θάνο έτσι λειτουργεί η αγορά. Απλά δέχεσαι πως ήσουν γκαντέμης όπως θα το έκανε ο κάθε ένας μας , στη θέση σου. Δηλαδή αν σήμερα αγόραζες μετοχές 5.000 ευρώ και σε τρεις μέρες οι μετοχές εκτοξεύονταν στις 10.000 ευρώ θα σου ζητούσαν να τους δώσεις 5.000 ευρώ ακόμη;;;;😁 Εντάξει παιδιά θα το χωνέψω χαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα