Ola150 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, θα πάω με τη γυναίκα στο Αγκίστρι τον Ιούνιο και θέλουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο εκεί (1-2 μέρες θα κάτσουμε) αλλά πέραν από έναν άνθρωπο δεν έχουμε βρει κάτι άλλο, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω κι εδώ, μήπως ξέρετε κάποιον ώστε να συγκρίνω τιμές κλπ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Ola150 είπε Καλησπέρα, θα πάω με τη γυναίκα στο Αγκίστρι τον Ιούνιο και θέλουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο εκεί (1-2 μέρες θα κάτσουμε) αλλά πέραν από έναν άνθρωπο δεν έχουμε βρει κάτι άλλο, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω κι εδώ, μήπως ξέρετε κάποιον ώστε να συγκρίνω τιμές κλπ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν οδηγείς μηχανάκι σαφώς καλύτερα να νοικιάσεις μηχανάκι.Αν είναι πολύ ακριβά να νοικιάσεις εκεί,κοίτα μήπως συμφέρει να νοικιάσεις απο εδώ.Τέλος,εμείς όταν πήγαμε Αγκίστρι το 2013 νοικιάσαμε ποδήλατα.Στην ουσία το μόνο μέρος που δεν πας με ποδήλατο είναι η Απόνησσος(που είναι φανταστικά).Αλλά υπάρχει λεωφορείο που πάει. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από LabrakisG1992 1
Nabuko Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, Ola150 είπε Καλησπέρα, θα πάω με τη γυναίκα στο Αγκίστρι τον Ιούνιο και θέλουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο εκεί (1-2 μέρες θα κάτσουμε) αλλά πέραν από έναν άνθρωπο δεν έχουμε βρει κάτι άλλο, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω κι εδώ, μήπως ξέρετε κάποιον ώστε να συγκρίνω τιμές κλπ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν έχεις δικό σου αμάξι γιατί δεν το παίρνεις? 30 να πας + 30 να ρθεις είναι. Στα ίδια λεφτά θα σου βγει με το νοικιασμένο νομίζω. Από κει και πέρα το Αγκίστρι είναι πολύ μικρό, το γυρνάς με τα πόδια που λέει ο λόγος. Νοίκιασε ποδήλατα ή καμιά γουρούνα. Έχει και ένα λεωφορειάκι που γυρνάει
Ola150 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Αν οδηγείς μηχανάκι σαφώς καλύτερα να νοικιάσεις μηχανάκι.Αν είναι πολύ ακριβά να νοικιάσεις εκεί,κοίτα μήπως συμφέρει να νοικιάσεις απο εδώ.Τέλος,εμείς όταν πήγαμε Αγκίστρι το 2013 νοικιάσαμε ποδήλατα.Στην ουσία το μόνο μέρος που δεν πας με ποδήλατο είναι η Απόνησσος(που είναι φανταστικά).Αλλά υπάρχει λεωφορείο που πάει. Δυστυχώς δεν οδηγώ μηχανάκι. Ρώτησα και μου είπαν πως προς το παρών δεν νοικιάζουν από Πειραιά. Με το δικό μου ήθελα να πάω αλλά είδα ότι έχει μόνο από flying dolphin δρομολόγια οπότε δεν μπορώ να βάλω το αμάξι. Θέλουμε να πάμε Απόνησσο είναι η αλήθεια, γι αυτό και το αμάξι. Για τα λεωφορεία άκουσα κάτι ανά τρεις ώρες και δεν μας βολεύει. 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Αν έχεις δικό σου αμάξι γιατί δεν το παίρνεις? 30 να πας + 30 να ρθεις είναι. Στα ίδια λεφτά θα σου βγει με το νοικιασμένο νομίζω. Από κει και πέρα το Αγκίστρι είναι πολύ μικρό, το γυρνάς με τα πόδια που λέει ο λόγος. Νοίκιασε ποδήλατα ή καμιά γουρούνα. Έχει και ένα λεωφορειάκι που γυρνάει Ό,τι είπα και στον από πάνω, ωστόσο τώρα θα προσθέσω πως μιλήσαμε με ακτοπλοϊκή εταιρεία και μας είπε πως απλά δεν έχουν βγάλει ακόμα τα δρομολόγια και θα τα βγάλουν αρχές Ιουνίου. Οπότε εν τέλει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) θα πάρω το δικό μου και όλα καλά! Σας ευχαριστώ πάντως παιδιά για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα