Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτής ετικετών


Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ό,τι χειρότερο μπορείς να αγοράσεις. Και τζάμπα να στον δώσουν μη τον πάρεις.

Ο λόγος είναι ότι θέλουν τα δικά τους χαρτιά για να τυπώσουν. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Είχαμε τους εκτυπωτές με τα μελάνια που σε περιορίζανε με κλειδώματα για να αγοράσεις τα γνήσια, τώρα να έχουμε και το χαρτί. Το επόμενο στάδιο ποιο είναι; Να θέλουν να τοποθετηθούν και σε γραφείο συγκεκριμένης εταιρίας για να δουλέψουν;

Για εμένα, μόνο και μόνο γι αυτή τη συμπεριφορά έπρεπε ο κόσμος να τους γυρίσει την πλάτη. Δεν ξέρω αν με κάποια πατέντα-firmware μπορούν να τυπώσουν παντού. Δεν πρέπει να επιβραβεύουμε τέτοια καραγκιοζιλίκια.

Αν όμως εσένα δε σε απασχολεί αυτό ο εκτυπωτής είναι ωραίος. Τον είχα για ένα μικρό διάστημα. Γρήγορς είναι, καλή ποιότητα και εύκολος στη χρήση.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην μπλέκεις με ετικετογράφους. Είναι πεταμένα λεφτά και μετά έχεις την εταιρία πάνω απο το κεφάλι σου να σου πουλάει τις ετικέτες της όσο γουστάρει. Καταλήγουμε όλοι μας να έχουμε διαφορετικά εξειδικευμένα μηχανήματα στα γραφεία μας που και ακριβά αναλώσιμα έχουν και ποτέ δεν κάνουν απόσβεση.

Αγόρασε ή χρησιμοποίησε κάποιον εκτυπωτή που ήδη έχεις, με αυτοκόλλητα φύλλα Α4 κομμένα (εσωτερικά) στην διάσταση που επιθυμείς.

Προσωπικά προτείνω τον πιο απλό μονόχρωμο που θα βρεις, και χρησιμοποίησε τον και και για άλλες πιθανές εκτυπώσεις που θα χρειαστείς (δελτία προσφορών, τιμολόγια κλπ)

 

Ενδεικτικά κάποιες αυτοκόλλητες ετικέτες σε διάφορα μεγέθη. Στις συσκευασίες έχει και τις διευθύνσεις των template για word. Πολύ απλή διαδικασία για ετικέτες.

https://www.skroutz.gr/c/3782/aftokollites-etiketes-a4.html?from=cat-match&keyphrase=εκτυπωτή&o=αυτοκόλλητες+ετικέτες+εκτυπωτή+Α4

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...